עצות

עצות

האם לדעתכן אפשר לסמוך על העצות שנותנים לכם פה . זה הרי אנשים שלא מכירים אותכם .אז איך אפשר לסמוך?

מה שבטוח

על ה"עקיצות" שלעיתים אולי מישהו מקבל כאן בלי כוונה וכו' בטח לא צריך להתייחס. ולעצם שאלתך, אני שואל, האם ל"עצות" שמקבלים ממישהו שכן מכירים אפשר לסמוך???? האם זה שמישהו מכיר אותי (חושב כך עכ"פ) הוא גם יודע בוודאות את העצה הנכונה עבורי??? חז"ל אמרו "תשועה ברוב יועץ" עצות צריך לבקש מרבים, ובכלל זה כנראה גם חברי הפורום הנכבדים, אולם ההחלטה לעולם תינתן על ידי האדם עצמו. שלא נכשל בעצה שאינה הוגנת ח"ו ושלא ניפול עם עצה שאינה הוגנת.

לדעתי, יש כאן על כל שאלה שלל תגובות..

אז את אמורה למצוא אל איי מהם את מתחברת ומה הכי קרוב לדעתך ואם זו תצעדי. בשום אופן את לא יכולה ללכת בעיניים עצומות אחרי התגובה הראשונה, כי מייד לאחריה תבאונה 2 תגובות שסותרות את קודמתן. לכן תנסי להתמקד במה שהכי קרוב לדעה שלך ושאינו נוגד את אורח חייך. בהצלחה

להפך בגלל שאף אחד לא מכיר

אותך הדעה היא אוביקטיבית..! ובלי שום אנטרס אישי..! מה גם שזה לא עצות ממישהו/י שלא נעים לך ממנו..! נשמע לך סבבה.. לא נשמע לך את לא חייבת כלום..!

kiss 18

New member
לא הולכים אחרי התשובות שנותנים פה על..

בליינד..
(אני בכל אופן..) אחרי הכל את יודעת את כל הפרטים הקטנים בבעיה (בשאלה..) אבל שואלים לראות מה אחרים היו עושים, ואיך הם מסתכלים על זה.. אבל הם עוזרים לחשוב על עוד כיוון...

למעלה