עצות.

סיון 1 23

New member
עצות.

מישהי יכולה לכתוב לי כל מיני טיפים או פירוטים של דרכים לענג גבר. ודווקא אני לא מתכוונת לענג בצורה אוראלית, אני הייתי שמחה לשמוע על כל מיני דברים קטנים, טיפים לאיך לענג גבר, בצוואר, בחזה, בבטן. מ שאתן יכולו ואתם יכולים להגיד לי. וגם אם מישהו פה יכול גם להסביר לי איך עושים לגבר ביד, ואני מתכוונת בפירוט, כי טכנית... מן הסתם אני יודעת, אבל רוב הבנות, סליחה אם אני מעליבה מישהי, לא באמת יודעות איך לעשות את זה. אשמח לקרוא פה דברים, והזמנות להתאמן על אנשים שישלחו לי לדואר הפרטי לא יתקבלו בחום... אז בבקשה די עם זה. תודה יקרות.

רחל68

New member
מסאז' טוב עם....

שמן חם, להמתמקד בצוואר, כתפיים, כפות רגליים. אם את רוצה משהו יותר ארוטי אז לענג את הפטמות עם הלשון, הגבר שלי משתגע מזה. אם את בקטע אז לשחק עם קובית קרח לאורך הגוף, בעיקר באזור הבטן. אפשר למרוח שוקלד\קצפת או כל מה שבא, במקומות נסתרים נגוף וללקק. את יכולה לקלח אותו עם ספוג את כל הגוף כמו מלך. כל מה שעולה בדמיונך. ובקשר לאוננות אז שתדעי שכל גבר אוהב את זה אחרת, והכי פשוט זה לשאול. העיקר לאהב

סיון 1 23

New member
חחחחחח אין ברירה הא?

טוב, בחורה צריכה לעשות מה שבחורה צריכה לעשות... מי ראשון?

LEV ARI

New member
אוקיי . אולי אותי אצלי אפשר בכל

רגע נתון . ממש כך . ללא הפסקה

מאד כדאי

להימנע מההתייחסות לפרטנר שלך כאל משהו שאת מפעילה עליו טכניקות ודרכים בצורה טכנית. תארי לך שגבר היה מתייחס אלייך כך ועובר מלנסות להפעיל משהו אחד לשני. כאילו שאת איזו מכונה שהוא לוחץ בה על כפתורים שהוא למד באיזה קורס. הרי את רוצה שהוא יהיה איתך, ירגיש אותך, ילווה אותך במקום שבו את נמצאת בכל רגע... נראה שכדאי כן ללמוד ולקבל רעיונות מהיכן שרוצים, אבל כשניגשים לאדם הדבר הכי משמעותי זה פשוט להיות איתו, להקשיב לו, לראות אותו, להרגיש אותו ולנסות להיות מדויקים עבורו. זה מאד שונה מאדם לאדם. מאד מאד שונה

סיון 1 23

New member
כמובן שלא...

אני לא מתכוונת להתעסק עם כל אחד כאילו אני מכונה... או כאילו הוא מכונה שאני צריכה להפעיל... לכל אחד אינ נותנת את הטאץ' האישי שלי, מה שאומר שיש סבירותש אני אעשה דברים דומים, אבל עם כל אחד הצורה מתעצבת אחרת, בהתאם לכימייה ולהתאמה שלנו ביחד. אבל אני עדיין רוצה לדעת כל מיני דברים כדי להשתכלל.

שגיתא

New member
היי סיוון ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

מנסיוני, דווקא העצות
וההדגמות הטובות ביותר
והטיפים המעשיים דווקא קיבלתי מהצד הגברי שבחיי זה לא חייב להיות הפרטנר עצמו למרות שלדעתי עדיף
זה יכול להיות ידיד וחבר טוב, וכמו שכל אשה אוהבת שמלטפים ומתייחסים לגופה בצורה אחרת, למה שלא תשאלי את הבן זוג האמור לא צריך להתבייש
להיפך הוא ייקח את זה כמחמאה שאת לא מפמפמת לא עם היד סתם מכנית
ויותר מזה הרבה פעמים אני נהנית לראות אותם עושים ביד וללמוד מתוך זה
על ההעדפות שלו, אח"כ ליישם תוך ערבוב לשילוב בכל הרפרטואר הלטיפות והאחיזות והמגע בפה שעולה על דעתי, ואפילו פעם אחת באופן קבלתי מחמאה שהשתפרתי במין האוראלי שלי ובעצם מבחינתי מאד התעצלתי באמת הייתי עייפה אמנם לא החסרתי אבל זה היה קצת יותר ממוקד, וזה יצא דווקא לטובה, ועכשיו אחד ההסכמים שיש לי עם הפרטנר שלי זה אם יש משהו שאני עושה, שלא נעים, מעצבן וחלילה מכאיב או סתם פעולת סרק שלא ממש מזיזה שפשוט יגיד לי, אין מה להעלב הרי אנחנו ביחד בשביל לחוות אחד את השנייה בהצלחה נעימה שגיתא

as48

New member
תשובה לסיון...

אין בעולם אישה שיכולה לעשות לגבר ביד יותר טוב מ......אותו גבר..ולעצמו!!!

סיון 1 23

New member
ומה

לגבי כל השאר, לא ביד. אלא דבירם אחרים שמענגים בחורים. לאו דווקא ירידות. אלא השאר.

מגזין 20+ של הכללית הם עצות חמות

שכתוב צורה מאוד קלילה וכיפית , ניסתי חלק רב מההצעות שם ונרשמה הצלחה מרובה הגברים שהיו איתי נהנו וגם אני נהנתי להעניק משהו אחר.. חוץ מאוראלי ממולץ בחום. תכנסי לאתר של הכללית ולמגזין 20+ ומשם והלאה המון המון מידע שימושי לחיים .

yarontor

New member
אביזרים

באתר ארוטיקה יש כל מיני אביזרים שיכולים לעזור שווה ביקור http://www.eroticashop.co.il

למעלה