עצות...

monika

New member
עצות... ../images/Emo13.gif

היי אנשים בד"כ אני לא נוטה להתייעץ באינ' אבל אני רוצה דעות נטרליות... אז ככה אני בת 19.. ועד עכשיו לא היה לי קשר רציני ממש.. אתם יודעים חבר של שנים וכאלה... הגג היה חצי שנה אבל גם זה היה לפני שלוש שנים היו לי קשרים של חודש חודשיים שלוש גג אבל גם הם לא הכי רציניים.. תמיד הייתי בראש של להנות וזהו ובגלל הגישה הזו לא היתה לי שום אהבה עכשיו הכרתי מישהו.. ואנחנו יוצאים איזה חודש... וכל יום כמעט אנחנו נפגשים.. ועל השאר נגיד שיצאתי איתם קלטתי באיזה ראש הם ידעתי שזה סתם לכיף וזרמתי.. אבל איתו זה שונה.. הוא לא לוחץ עלי בקטעים המיניים 0כמו השאר) הוא יודע לכבד אותי ג'נטלמן .. מראה שהוא רוצה לראות אותי כל יוםם.. מדברים בטלפון כל יום וכאלה.. קיצר אני יודעת שזה מוביל לכיוון רציני... הכל טוב ויפה ואין בעיות .. היום דיברנו ואיכשהו העלנו את זה שניסע לצימר בצפון.. אני והוא ואולי אח שלו יצטרף עם חברה או חברה.. מה נראה לכם? שזה מוקדם מדי אחרי כולה חודש לנסוע לסופ"ש ? (אגב שכבנו כבר) תודההה

elena20

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא הבנתי, לשכב זה לא

היה מוקדם, אבל לנסוע לצימר כן?

אם את מרגישה שזה בסדר- תסעי!

אין דבר כזה מוקדם או לא.. זה הכל איך שאתם מרגישים בקשר!! אם בא לך- תעשי חיים! :)

תגובה

אם אתם מחבבים זה את זה וטוב לכם ביחד, ואתם רוצים, אין סבה שלא תסעו. השקיעי בקשר הרגשי אתו, בהתענינות ובנתינה.

monika

New member
תודה..

אני גם חושבת ככה... פשוט חברות שלי חושבות שז\ה מוקדם מדי ושאם אני רוצה משהו רציני אני צריכה לחכות קצת ולא לרוץ עם הקשר

זה מאד תלוי

באדם ובסוג הקשר שנוצר. אם התפתח רגש חזק וטוב, ורוצים, אפשר להתקדם יותר מהר. עליך לפעול לפי רגשותיך ורצונך בקשר הזה.

מה את מרגישה?

זה מוקדם לך מידי? או שאת חושבת מה אחרים יגידו על זה שאתם כבר נוסעים?

monika

New member
לי זה לא מוקדם מדי..

כנראה זה מפריע לי מה חברות שלי יחשבו על זה.. כי כבר יש לי היסטוריה מסובכת איתן ועל הדעות שלהן לגבי התפיסה שלי על יחסים וכאלה

חברות,חברים,בלאגנים,עניינים

את יודעת מתי את תצאי המנצחת ? כאשר את ורק את תעשי בסופו של דבר את מה שאת מחליטה ורוצה ומרגישה מה זה משנה מה יגידו אחרים ...! את תעשי את מה שנכון לך לאותו הרגע ...! חוץ מזה, מאוד קינאתי בך שכתבת שכשקלטת את הראש "הסתמי" של אחרים, זרמת איתם ל"סתם".. וואלה,מישהו שלא חושבת כ"כ הרבה הלוואי הייתי כמוך ...! יאללה תעשי חיים

GAZAX

New member
לא מוקדם מידי!

לדעתי זה לגמריי תקין, זה רק נראה לי שהוא רוצה לחפש עוד דרכים להינות איתך

windi

New member
תלוי בובה...

תראי אתם מכירים מספיק זמן בשביל להבין אם יש זרימה והכל ואם אתם נהנים אחד עם השני... קחי בחשבון שזה בילוי של זמן ממושך יחד... שינה ביחד, אוכל, מקלחת, הכל... סביר להניח שתגלו המון דברים חדשים אחד על השני לטובה ולרעה.. אם את חושבת שאתם טובים יחד ושתשרדו אז לכי על זה תהני:)

תראי זה כבר עניין של כימיה

אני שכבתי עם חברה שלי לפני יומולדת 15 עשרה שלה. את כבר זקנה באופן יחסי לפעילות מינית ואני אסביר לך את זה ככה, החבר שלך לא צריך להיות לחוץ על פעילות מינית הוא פשוט לא ידוע כנראה לעשות לך את זה, הוא אמור לפרגע לך את הצורה ממזמן זאת דעתי האישית. אם בגיל הזה את לא מרגישה מוכנות, כנראה שיש חשש כבד כי חלק מהבעיה נמצאת אצליך, נשים בארץ גם נורמליות וחלקן הגדול גולשות פה איבדו את בתוליהן בגיל 16-17 לרוב, יש פה כמה שפחות מזה. אז לצורך העניין יש לך בעיה פסיכולוגית תעשי סקס כאילו אין מחר, כי כשתהיה בת תשע מאות לפחות יהיה לך במה להיזכר חחחחחחחחחחחחחח

elena20

New member
תקרא שוב את מה שהיא כתבה

הם כבר שכבו, היא לא באה להתייעץ האם לשכב איתו או לא, כי כבר עשו זאת, היא פשוט שואלת אם זה לא מוקדם מדי לנסוע לצימר,בלי שום קשר לסקס.

למעלה