עצות, תמיכה משהו ?

• פותח הנושא pvd
  • פורסם בתאריך

pvd

New member
עצות, תמיכה משהו ?

שלום לכם, לפני פחות משנה נבחנתי, לאחר שהייתי בקורס קידום אישי, הציון שקיבלתי הוא 592. התחלתי קורס נוסף של קידום לפני כשבועיים, ולפי הדיאגנוסטי פתיחה (75%), המדריך ממליץ לשלוח אותי למועדון 700. יש לציין שהציון שאני זקוק לו הוא בסביבות 700 ועדיף כלפי מעלה כמובן. מה דעתכם? האם אתם מכירים האת הקורס הזה? האם הוא באמת שונה מהרגיל? מכיוון שמבחינת מס' המפגשים זהו אותו מס' מפגשים. וחוץ מזה אשמח לקבל טיפים כלליים לשיפור, הבעיות הן בעיקר במילולי ואנגלית, ובאוצר מילים בפרט בשניהם. תודה.

Hofman007

New member
לא מכיר את הקורס השני

של קידום, תנסה להשתמש בכרטיסיות, זה עוזר. ותנסה להתאים למילים קשות אסיטואציות מצחיקות, ככה תזכור יותר טוב :) ניקח לדוגמא את המילה אומניפוטנט.. אממ.. אימפוטנט זה מישהו שלא עומד לו. חח.. אז אומניפוטנט זה מישהו שכן עומד לו! חח סתם.. זה מישהו כל יכול. עכשיו אני בטוח שאתה תזכור את המילה הזאת אומניפוטנט - כל יכול.

pvd

New member
את האמת..

כבר ידעתי אותה אבל חפיף..בכל אופן השיטה והעצה טובות וכן מנסה להשתמש בה.

Narciss

New member
חחח אני גם השתמשתי בדימוי הזה

אבל הרעיון של האסוציאציות כפי שאני הבנתי אותו הוא לעשות סניצה בראש שזה יתקשר לזיכרון החזותי למשל..אלטונית שזה מגבת..לי זה נשמע כמו אלתית אז אני מדמיין דג אלתית יוצא מהנהר לאחר ששחה קצת..ומתנגב.. וכמה שזה יותר הזוי\מגעיל\מצחיק\סוטה זה יותר נזכר למשל...אספולנית... שזה תחבושת אז זה מזכיר לי אספלט +פולניה אז אני מדמיין פולניה ששוכבת על האספלט ויש לה מחזור...

אם נבחנת לפני פחות משנה, אין סיבה

שתיקח קורס רגיל. את השיטות אתה כבר יודע והדיאגנוסטי מראה את זה. בד"כ תנאי הקבלה למועדון 700 הוא ציון 650 ומעלה. אם קיבלת 592 ובכל זאת הציעו לך- כל הכבוד!
אני לא הייתי בקורס כזה, אבל אני יודעת שעובדים אתם יותר על שאלות "קצה" - השאלות האחרונות והקשות יותר בפרק. הם מקבלים חומר יותר קשה (אני עשיתי קורס רגיל אבל קיבלתי חוברת שלהם שנקראת "מוח חריף" עם שאלות קשות ממש...) תשאל את המדריך שלך במה הקורס שונה מקורס רגיל. הוא ידע הכי טוב מכולנו. האפשרויות שלך לדעתי הן ללמוד לבד ולתרגל את כל מה שלא הלך לך במבחן הקודם או לגשת לקורס הזה. מאחר וכבר נרשמת לקורס- נראה לי שעדיף מועדון 700.

dragostea

New member
מיותר השאלות הקשות!!

גם אני קיבלתי את החוברת מוח חריף, זה סיוט!! תרגילים ברמה של 5 יחידות מתמטיקה נראה לי.... הם סתם מגזימים, מישהו ראה במבחן האחרון למשל שאלה כל כך קשה?? אני קיבלתי 142 בכמותי כשטעיתי ב-3 תרגילים דווקא מהקלים.. הכל עניין של ריכוז ויכולת לפתור מהר את התרגילים ככה שנשאר קצת זמן לתרשים ולתרגילים שסתם מסתבכים איתם.. לא נתקלתי בשום שאלת קצה ( כמו שיש בספר מוח חריף או סתם בתרגול של מועדון 700) באף אחד משני המבחנים שעשיתי

למעלה