עצות מועילות

limorj

New member
עצות מועילות

היי, שמי לימור ואני חולת אפילפסיה מזה כ-3 שנים. מאז החלו ההתקפים אני נתונה תחת שמירה של משפחתי כמעט 24 שעות. אני מעוניינת בעצמאות, כמו עבודה, שכירת דירה וכו'. אני כבר לא ילדה, אלא בת 28 מה שגורם למצבי הנוכחי להפריע מאוד. הייתי רוצה טיפים מאנשים שסובלים מאפילפסיה ובכל זאת מנהלית חיים עצמאים, עובדים, בעלי משפחה וכו'. אודה על כל עיצה. כתובת האי-מייל שלי היא: [email protected]

hashy

New member
הי לימור, לצערי אני לא יכולה לשלוח

כרגע מייל בעברית עקב תקלה, אך אני רוצה להתייחס לבקשתך. לא כתבת האם את מאוזנת כרגע עם תרופות או עדיין יש לך התקפים. דבר זה הינו קריטי להמשך הדרך ולסיוע לך. אם תכתבי, אוכל לעזור קצת יותר ואני מקווה שבקרוב אוכל לכתוב לך למייל האישי שלך.
הילה

limorj

New member
מענה להילה

היי, אני סובלת מהמחלה מזה 3 שנים עם תקופות קשות יותר וקשות פחות. לצערי, לאחרונה איני מאוזנת מה שאומר התקף כמעט מדי יום. הדבר מונע ממני עצמאות ואני תלויה בסובבים אותי שיקחו אותי לכל מקום עקב חשש מהתקף אפשרי. בזמן התקף, אם איני יושבת, אני פשוט נופלת וחוטפת חבטות שונות. אבל לא יתכן שאעביר את שארית חיי כשאני תלויה בחסדי הזולת. חייב להמצא פתרון שיאפשר לי לנהל אורח חיים עצמאי למרות המחלה. אודה על כל עיצה. האי-מייל שלי: [email protected] בתודה מראש, לימור

למעלה