עצות מהמומחים פה,

The Experience

New member
האוזניות בהחלט אחלה!

במחיר כזה...זה האוזניות הכי איכותיות שאפשר להשיג! אני משתמש בהן עם הנגן שלי ובהחלט נהנה. בקשר לCLUBER..ה"מומחים" יענו לך בקרוב

weird dust

New member
את האתר אני לא מכיר

אבל אם תשים לב שזה חיקוי של האייביד. אני לא אוהב את קלובין והיא נישמעת לי כמו חברה ג'נרית מסויימת. אני לא מתלהב ממנה וזאת דעתי. אני ההיתי הולך על מכשיר אחר. המחיר מאוד נמוך מה שלרוב מסגיר נגן לא משהו או נגן שתלוי במזל. אני חושב שאין צורך במסך צבעוני בנגנים כאלו, זה סך הכל 512 מגה ככה שאפילו סרט או חצי סרט לא יכנס לשם מה עוד שזה גם דורך סיבוכים אחרים. זה לא נחוץ באמת.

weird dust

New member
כמה אתה מוכן להשקיע?

למה אתה צריך את זה? כמה נפח שירים אתה מעוניין להכניס?

יש לי עד 700 ש"ח.

ואני מחפש מציאה. שיהיה סוללה נטענת, וזכרון של 500 מגה.

weird dust

New member
אני ההיתי הולך על סאן-דיסק

שאם תיקנה מבאג יצא לך 600 וקצת שקל. הנגן לא צבעוני ולא ניראה מרשים כמו שם אבל הוא נחשב טוב יותר. אתה יכול לנסות את הנגן ההוא אבל אני לא יכול להבטיח הרבה. אני אשמח אם יכתבו עליו מספר אנשים את דעתם.

weird dust

New member
מכירות?

כן. אם אתה מתכוון לדף של החברה אז יש בקישורי הפורום. (או למטה).

יאיר B

New member
תיקון קל

באג הוציאו ביום שישי קטלוג חדש, בו רשום (בחזית) ש- SANDISK 512 עולה 499 ש"ח. ה-1G עולה 779. כנראה הייתה ירידת מחיר.

weird dust

New member
כן יכול להיות

דווקא קראתי אותו, אבל אני לא זוכר מחירים עכשיו
גם את של אופיס דיפו קראתי ושל עוד כמה. אני מנסה להישאר מעודכן.

weird dust

New member
מזכיר לי סיפור

היה לי חבר שהחברים שלו עשו עליו מתיחה קלה. הם רשמו אותו לכל העלונים והפירסומות של חנויות בגדים. הוא ניכנס לרשימות דיור ושלחו אליו מלא עלונים זה נימשך הרבה זמן והוא אסף אותם. אתם יודעים שלעלונים האלו קוראים גם ברושורים? בורושור כפי שנאמר ע"י המפרסם שרצה שאני יקח אחד (חחחח
). טוב, כאן ניגמר רגע הזיכרון וההומור להיום.

למעלה