עצות מגברים בעיקר

Delice

New member
עצות מגברים בעיקר

אהלן חבר'ה,
התווכחתי היום עם מישהי בעבודה בנושא יחסי גברים- נשים ואיכשהו זה הגיע למצב שהיא הציעה שנצא לחודש בתור ניסיון כדי לבדוק תיאוריה שאמרתי על זה.
ביקשתי ממנה את הטלפון והיא נתנה ואפילו "קבענו".
הקטע הוא שאני לא יודע אם היא רצינית או לא. איך לבדוק את זה?היא בכלל רצינית?
שאלה שנייה, מישהי הוסיפה אותי בפייסבוק, דיברנו בהתכתבויות בערך שבועיים באינטנסיביות ואז כשקבענו להיפגש היא אמרה שהיא מרגישה ש"זה לא יוביל לשום מקום". מה הקטע פה בדיוק?
שאלה שלישית, יש לי ידידה מילפית(בת 40+) שהצעתי לה שנצא לפני כמה חודשים והיא סירבה בגלל שהיא מכירה את אמא שלי(הן היו פעם חברות...). עכשיו חידשתי איתה הקשר, איך אני יכול להוביל את זה ליזיזות?

אני אמנם לא גבר, אבל בכל זאת.

אתה כולך מפוזר לכל הכיוונים, מה נסגר איתך?

אתה בכלל יודע מה אתה רוצה?

ואם הבחורה כן רצינית, וגם הידידה המילפית שלך תרצה אותך, האם תזפזפ בין שתיהן?

למה שתרצה לשכב עם חברה של אמא שלך?!!!

לדעתי אתה לא יודע מה אתה רוצה, ופשוט יורה לכל הכיוונים, זה יוביל אותך רק למצב בו תשאר לבד.

מה הבעיה לדעת אם זאת מהעבודה רצינית? הרי אתם מנסים חודש לא? אז תנסה.. צא איתה כמה פעמים ותראה אם בכלל היא מתאימה לך.

זאת מהפייסבוק כנראה לא רוצה להפגש איתך, אולי פשוט מאד בשיחות האלה איתה, חשפת צדדים שהיא לא רוצה להכיר....

אני חושבת שאתה דחוף צריך להתעשת, או לפחות לדעת מה אתה רוצה מעצמך.

Megie

New member
אוקיי..

קודם כל, לא נראה שבכלל אתה בראש של משהו רציני-מעצם הניסיון להוביל במקביל-קשר נוסף.
לא משנה, העיקרון של הקשר בינך לזאת שעובדת איתך-הוא ניסיון להוכיח טענה כלשהי, מה שלי נשמע כמו תירוץ ילדותי-להתחיל קשר.
אין לי מושג על מה היה הויכוח-אבל לפי זה אפשר לנסות ולהבין לאן היא חותרת..
חוץ מזה, מה הבעיה פשוט לשאול אותה? אם שניכם הסכמתם על משהו ואפילו החלפת המספרים..אז אין סיבה שהיא צוחקת בעניין.
ושוב-תשאל, לנו יש רק השערות-לה יש את התשובה.

שלום

צור את הקשר לאט ובהדרגה. ככל שהיא נחמדה וטובה אליך, היא כנראה יותר רוצה. צור בעיקר קשרים במסגרות ומאהבה, פחות עם זרים כמו בפייסבוק ולא באופן מלאכותי. הורים לא צריכים להפריע לקשר.אם אוהבים ורוצים כדאי להישאר ביחד, להשאיר את ההורים ברקע ולהיות רק מנומסים אליהם עד שיתרגלו אלינו. יזיזות אינה רצויה, זה לא מכובד. צור קשרים רק מרגשות.

למעלה