עצות ל... שיכור המתחיל: רוצה להשתכר מהר רוצה לא להקיא? ערבב חצי כוס גזוז מתוק (קולה או פאנטה)>>>
M MENIMEN M New member 29/2/04 #1 עצות ל... שיכור המתחיל: רוצה להשתכר מהר רוצה לא להקיא? ערבב חצי כוס גזוז מתוק (קולה או פאנטה)>>>
M MENIMEN M New member 29/2/04 #2 המשך <<< עם חצי כוס וודקה או יין לבן חצי יבש (שבא פחות סיכוי להקיא)ואחרי זה לאכול מלפפון שמונע את ההקאה
המשך <<< עם חצי כוס וודקה או יין לבן חצי יבש (שבא פחות סיכוי להקיא)ואחרי זה לאכול מלפפון שמונע את ההקאה
ח חנוך617 New member 29/2/04 #3 תגיד, מעניינת כבר הוציאה את השבת, או ש...היא עדיין לא גמרה להכין את המטעמים לשבת?
M MENIMEN M New member 29/2/04 #4 היא מקורברת לרבה מאמשנוב היא מוציאה את השבת רק מחר לא סתם היא מסרה שיש לה דברים יותר חשובים בחיים(כמו לשחק משחקים בפלאפון)
היא מקורברת לרבה מאמשנוב היא מוציאה את השבת רק מחר לא סתם היא מסרה שיש לה דברים יותר חשובים בחיים(כמו לשחק משחקים בפלאפון)
M MENIMEN M New member 29/2/04 #15 כן כנראה זה תודה על זה שניסתי לתקן לה את המחשב בבית ועל זה שהבאתי לה משחק מחשב
מ מענינת מאוד New member 29/2/04 #17 עם מני-מן יש לי חשבון חשבון פתוח.. הוא עושה לתינוקת שלי מה שאני עשיתי לו כשהוא היה תינוק... הוא תמיד שולף אותה מהעריסה ומעיר ומקפיץ אותה...
עם מני-מן יש לי חשבון חשבון פתוח.. הוא עושה לתינוקת שלי מה שאני עשיתי לו כשהוא היה תינוק... הוא תמיד שולף אותה מהעריסה ומעיר ומקפיץ אותה...
ח חנוך617 New member 29/2/04 #21 במקום להגיד תודה, היא מתלוננת... גם הקטנה ספורטאית? למה אתה מקפיץ אותה?
מ מענינת מאוד New member 29/2/04 #8 אני שומעת צליל זלזול..? הקטנה שלי ב"ה ילדה טובה היא בוכה רק שהיא רואה את מני-מן... ספורט מחר בבקר