חמוטה^^
C Cut Up Angel New member 26/6/05 #32 בקיצור ולעניין. לא היית צריכה לתת לאור לחשוב שאת איתו. אני מצטערת אבל יצא לך שם שם של ------.
ק קרניjack New member 25/6/05 #9 מה שאני עושה... זה לצלם, לצייר הרבה מאוד, לטייל ולראות סרטים/לקרוא ספרים מעניינים...
A Amy 4 Ever New member 25/6/05 #12 אני וחברות שלי נפגשנו בבית של אחת מהן והכנו פיצה..היינו בטוחות שזה לא יהיה אכיל אבל זה היה טעים[:
E EleVaTioN New member 26/6/05 #23 הנה עוד ../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif אייל זה נקרא את זה צריך לשרשר לשרשורי כבר פעם שלישית! בבקשה שים לב לזה.. בא לי כבר לבכות! כמה פעמים אני מבקשת ואפחד אפעם לא מקשיב לי!
הנה עוד ../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif אייל זה נקרא את זה צריך לשרשר לשרשורי כבר פעם שלישית! בבקשה שים לב לזה.. בא לי כבר לבכות! כמה פעמים אני מבקשת ואפחד אפעם לא מקשיב לי!
G G i N g N i T New member 26/6/05 #28 אוי שירה את כל כך נחמדה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif "כה.יפה לו בחושך" "יפה לו בחושך" זאת מין צורה להגיד שהוא מכוערXD שרק בחושך "רואים" כמה שהוא יפהXD נחמדה שכמותך
אוי שירה את כל כך נחמדה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif "כה.יפה לו בחושך" "יפה לו בחושך" זאת מין צורה להגיד שהוא מכוערXD שרק בחושך "רואים" כמה שהוא יפהXD נחמדה שכמותך