עצות לרישום

Druyanizem

New member
עצות לרישום

שלום לכולם. הייתי רוצה שתסבירו לי מה זה רישום בדיוק ומה התהליך ואיך הוא מתבצע. תודה לכל מי שיענה

p o l i

New member
לאחר בדיקה...

"רישום- סרטוט בעיפרון או פחם" (מילון ספיר)

היי דרויאן!

מה קורה? סוף סוף רואים אותך קצת. אתה יכול להסתכל במאמרי הפורום - שולי פעם כתב מותק של מאמר על נושא הרישום עם הנחיות והכל. ואל תשכח להראות לנו תוצאות

Druyanizem

New member
מה שלומך אפרת?

אני יקרא את המאמר. אני תמיד פה פשוט אין לי הרבה מה לומר... הסיבה שאני רוצה להתחיל ללמוד על רישום היא בגלל שאני רוצה להתחיל לצייר (כל הקומיקסים שאני קורא השפיעו עליי). עכשיו מוטי חברינו לפורום הציע לי להתחיל מדמויוות של דיסני ואכן עשיתי זאת. יצא לי נחמד מאוד. אז אני חושב שאם אני ילד קצת טכניקה זה גם יראה יותר יפה וגם יותר קל כי כרגע זה לוקח לי את הריכוז ודיי מעייף.
בבבכככללל.... אופן..... תודה רבה. תוצאות אני יראה כמובן אם יהיו.

SC

New member
עם כל הכבוד לוולט דיסני ולדמויותיו

רישום לומדים ממאסטרו. שיעורים פרטיים או בקורס. ניתן להרשם לקורסים כאלו במספר מוסדות בארץ. תעדכן אותי באזור מגוריך ואשמח להפנות אותך למקום מקצועי.

Druyanizem

New member
ראשון לציון

הבעיה היא שאני מתגייס עוד שבוע.. יום ראשון אני בבקו"ם. אבל בכל אופן... אחרי הטירונות יכול להיות שיהייה לי זמן

SC

New member
../images/Emo49.gif אני לא מכיר קורסים כאלו

בראשון לציון אבל אם יש לכם בעיר מוזיאון "יד לבנים" שווה לבדוק אצלהם כי גם הם מעבירים כאלו קורסים. גיוס קל ונעים

r i p l y

New member
דמויות של דיסני וחבריו....

זה איור נחמד.. אבל הוא דו מימדי ברובו מה לעשות.. ויותר קרוב לדקורציה .. רישום זה כבר התייחסות לאור וצל. תלת מימד חלל פרופורציות... קרוב רחוק. וכו וכו... וקצת או הרבה מהדמיון יש טכניקה שאפשר לנסות בתור התחלה שזה איש הגפרורים שלמדתי בתיכון..
מישה ו מכיר? לוקחים צילמדים של אנשים על כל הגוף והופכים אותם כחלק מהאימון לאנשי גפרורים איפה שהאגן זרועות רגליים ככה לומדים להכיר את היציבה..של האדם אחכ גם אשפר לבור לפנים וגם בכלל לרשום טבע דומם. כד פרח ועוד חפצים דוממים... וכו וכו (קצת משעמם...לפעמים...

Druyanizem

New member
אני מתחיל לגמרי...

לפני.... 3 ימים התחלתיל צייר בפעם הראשונה בחיים שלי אני חושב. בגלל זההדמויות של דיסני. תודה לכולם

SC

New member
זה טוב להתאמן על כל דבר

אבל רישום זה משהו אחר, הרבה יותר עמוק.

למעלה