עצות לקראת עוד החזרה

מצב
הנושא נעול.
עצות לקראת עוד החזרה

עצות לקראת עוד החזרה
שלום,
בימים אלו אני "חוגגת" 4 שנים לטיפולים. לפני קרוב לשנה הבנתי שאין ברירה וצריך ללכת על תרומת ביצית. מאז עברתי כריתת שרירנים (בשתי היסטרוסקופיות ניתוחיות) ולאחר מכן שתי החזרות. היום עשיתי ביטא, והסתבר שגם ההחזרה השנייה לא הצליחה.

אני עייפה ומיואשת (ומפחדת שיגרמו לי העוברים...). אשמח לשמוע מניסיונכם רעיונות לשינויים שיכולים לשפר את הסיכויים להיקלט.

בשתי ההחזרות הפרוטוקול כלל דקפפטיל כמונע ביוץ, אסטרופם מתחילת המחזור ואוטרוגסטן החל ממועד ה"ביוץ".
בשתי ההחזרות הרירית הייתה עבה (10 מ"), אז לכאורה הרירית היא לא הבעיה.

תודה רבה לכולם!!!

גם אני

עצות לקראת עוד החזרה
שלום,
בימים אלו אני "חוגגת" 4 שנים לטיפולים. לפני קרוב לשנה הבנתי שאין ברירה וצריך ללכת על תרומת ביצית. מאז עברתי כריתת שרירנים (בשתי היסטרוסקופיות ניתוחיות) ולאחר מכן שתי החזרות. היום עשיתי ביטא, והסתבר שגם ההחזרה השנייה לא הצליחה.

אני עייפה ומיואשת (ומפחדת שיגרמו לי העוברים...). אשמח לשמוע מניסיונכם רעיונות לשינויים שיכולים לשפר את הסיכויים להיקלט.

בשתי ההחזרות הפרוטוקול כלל דקפפטיל כמונע ביוץ, אסטרופם מתחילת המחזור ואוטרוגסטן החל ממועד ה"ביוץ".

תודה רבה לכולם!!!
גם אני
קיבלתי היום שלילי בפעם השנייה,
וגם אני מתחילה להתייאש (למרות שיודעת על כאלה שהצליחו בהחזרה שלישית, רביעית וחמישית...).
חשבתי לתומי שבתרומה זה יילך יותר בקלות :(

לעתים זה עוזר כשמחליפים תורמת

גם אני
וגם אני מתחילה להתייאש (למרות שיודעת על כאלה שהצליחו בהחזרה שלישית, רביעית וחמישית...).
לעתים זה עוזר כשמחליפים תורמת

קיקי1974

New member
הצלחה בתרומה שביעית

גם אני
הצלחה בתרומה שביעית
היי אצלי בהחזרה האחרונה הרופא גידל את העוברים ליום חמש ואז החזיר וזה הצליח:) ממליצה לנסות...

שינויים קטנים בפרוטוקול

עצות לקראת עוד החזרה
שלום,

תודה רבה לכולם!!!
שינויים קטנים בפרוטוקול
אצלי הצליח רק בהחזרה השביעית (אחרי החפת תורמות ותורם)
יכולה להגיד שאחרי ההחזרה הרביעית החלפתי מסלול.
ב4 החזרות ראשונות הפרוטוקול היה זהה (רירית עבה)
ב3 האחרונות, רופא אחר - בסיס הפרוטוקול היה זהה אבל כל פעם מדהו התווסף/שונה - כך שהרגשתי שלא עומדים במקום (אבל מי יודע אם זה היה זה, שינוי התורמים או הסטטיסטיקה
)

את יכולה אולי

שינויים קטנים בפרוטוקול
אצלי הצליח רק בהחזרה השביעית (אחרי החפת תורמות ותורם)
יכולה להגיד שאחרי ההחזרה הרביעית החלפתי מסלול.
ב4 החזרות ראשונות הפרוטוקול היה זהה (רירית עבה)
ב3 האחרונות, רופא אחר - בסיס הפרוטוקול היה זהה אבל כל פעם מדהו התווסף/שונה - כך שהרגשתי שלא עומדים במקום (אבל מי יודע אם זה היה זה, שינוי התורמים או הסטטיסטיקה
)
את יכולה אולי
לפרט קצת מה השתנה בין פרוטוקול לפרוטוקול?

מצטערת

את יכולה אולי
לפרט קצת מה השתנה בין פרוטוקול לפרוטוקול?
מצטערת

מצטערת אבל אני לא זוכרת....
די פעלתי על אוטומט והלכתי בעקבות ההמלצות של הרופא - לא התעמקתי במה שרשם - לא בשם ולא בכמות....
הדבר היחידי שזוכרת שבפעם השביעית שנקלט קיבלתי כל יום זריקה (במשך איזה 3 חודשים - התחיל עוד לפני ההחזרה) - אבל הבנתי שגם את זה שינו ועכשיו זה מגיע בכדור (כי בהריון השני לא קיבלתי את הזריקות...)

זריקה בטוסיק או בבטן?

מצטערת

די פעלתי על אוטומט והלכתי בעקבות ההמלצות של הרופא - לא התעמקתי במה שרשם - לא בשם ולא בכמות....
הדבר היחידי שזוכרת שבפעם השביעית שנקלט קיבלתי כל יום זריקה (במשך איזה 3 חודשים - התחיל עוד לפני ההחזרה) - אבל הבנתי שגם את זה שינו ועכשיו זה מגיע בכדור (כי בהריון השני לא קיבלתי את הזריקות...)
זריקה בטוסיק או בבטן?
השאלה אם מדובר בפרוגסטרון בזריקה או בקלקסן שמוזרק לבטן

טוסיק

זריקה בטוסיק או בבטן?
השאלה אם מדובר בפרוגסטרון בזריקה או בקלקסן שמוזרק לבטן
טוסיק
קיבלתי גם קלקסן בבטן...
היה סבב אחד שקיבלתי זריקות בטוסיק כל 3 ימים , היה סבב אחד שכל יום (הסבב שהצליח) והיה סבב אחד ללא זריקות בכלל (גם לא קלקסן) וגם הוא הצליח (הריון שני)

תודה

מצטערת

תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה