עצות לקראת היריון 2

Shlomina2

New member
עצות לקראת היריון 2

עברה כבר שנה וחצי מאז שההריון הראשון עבר בלידה פתאומית בשבוע 28 לאור האטות דופק שמקורן לא ברור עד היום.
מאז הכל בסדר, ואנחנו חושבים על להמשיך הלאה ולנסות לעבור את התהליך כמקובל ברוב האוכלוסייה.
אנחנו מעוניינים לנקוט מספר צעדי מנע כמובן:
1. בדיקות קרישיות באופן פרטי - כי הקופה לא מממנת.(פשוט הזוי !)
2. תור לקופרמינץ לייעוץ.
3. רופא אישי צמוד לכל אורך ההיריון ומעקב מוגבר במיוחד

האם יש לכם המלצות או כל טיפ שהוא בנוגע להריון הבא.
אנחנו מעוניינים לעשות מעקב הריון פרטי אצל רופא שיהיה זמין בשבילנו 24/7 ויוכל ללוות אותנו בכל בעיה או מצוקה.
לא רוצים למצוא את עצמנו בחדר מיון בלילה כשלא ברור מה ההחלטה הנכונה לקבל (ועדיין לא בטוחים שהניתוח היה הפתרון הנכון וההאטות לא היה חולפות)
איך אתם עברתם את ההריון הנוסף ? מכירים רופא שיכול ללוות אותנו ?
תודה.

netah

New member
הריון שני

אהלן..
אני אמא לשני פגים, אבל הסיפור שלי שונה משלכם.
אצלי היתה לידה מוקדמת על רקע של צירים מוקדמים בלי סיבה נראית לעין.
לכן לפני ההריון השני פניתי ליעוץ פרטי של רופא להריון בסיכון כדי לשאול אותו האם יש איזשהן בדיקות שכדאי לי לעשות לפני. (עשיתי ולא מצאו סיבה)
בהריון השני הייתי במעקב במרפאה להריון בסיכון כדי לתפוס פעילות רחמית מוקדמת בזמן, וקיבלתי זריקות פרוגסטרון - הורמון שמשקיט פעילות רחמית. ילדתי את השני בשבוע 32 (מה שנחשב להצלחה כי הראשון נולד בשבוע 26).

הסיפור שלכם שונה - לא היתה סיבה "אימהית" ללידה המוקדמת ואני מנחשת שלא התפתחה לידה אלה הוציאו את התינוקי בקיסרי.
לכן - למה אתם רוצים מעקב מוגבר? ולמה אתם צריכים בדיקות קרישיות יתר? - קיבלתם המלצה רפואית או שזה מיוזמתכם? כי למיטב ידיעתי בעיות של קרישיות יתר מתבטאות בדרך שונה גמרי - הפלות מרובות, קושי "להחזיק" הריון.
אני מסכימה שאתם צריכים רופא שאתם סומכים עליו שברגע האמת, אם תעמדו שוב במעמד של החלטה האם ליילד או לא, וסביבכם צוות רפואי שמלחיץ אתכם שחייבים להחליט דחוף, יהיה לכם למי להתקשר כדי לקבל חוות דעת נוספת. אבל האמת שלדעתי (וזו רק דעתי) כל השאר לא נחוץ..

למעלה