עצות לנגמל בכפייה?

Raful

New member
עצות לנגמל בכפייה?

עקב בעיות ביה"ס קלות, אני נאלץ לנטוש את הטלויזיה לתקופה הקרובה (אני אבלה המון ימים עד חצות בביה"ס). בעניין לחיי האהבה - אני אצפה ביום שישי במרתון. יש לכם טיפים ל"איך להתמודד עם חוסר בתוכניות האחרות, שהוידאו לא יכול להספיק להקליט?

בדרך כלל כשעסוקים שמים לב פחות

באמת, אפילו אם אתה מכור (I should know). בקשר לתוכניות, אם הם בערוצים 2 ו-3 אין בעיה. הם מאמינים גדולים בשידורים חוזרים, אז פשוט תשלים יותר מאוחר. צריך ממש להשתדל בשביל לפספס תוכניות בערוצים האלה. ורק מסקרנות - למה תהיה בבית הספר עד חצות? מה עושים שם כל כך מאוחר? אתה באמת כזה מעריץ גדול של "לחיי האהבה"? מה אתה אוהב בסדרה? את מי אתה הכי אוהב והכי שונא?

Raful

New member
אה, נכון, שידורים חוזרים...

כן, נכון, ערוצים 2, 3 ו-6 הם אלופים בשידורים חוזרים. הבעיה היא שאני מחכה לעונות החדשות, לפרקים הראשונים שלהן, ואין לי כוח להמתין לשידור החוזר (סדרות כמו חברים, איאר, שאול וכו´). את לחיי האהבה, אני רוצה לציין, אני לא רואה - אני שומע. שומע באדיקות וקביעות, אבל שומע. אני סתם מחפש שם את הסיפור הקיצ´י הזה, את כל המשפטים הקבועים והידועים-כל-כך-מראש. ובביה"ס? אני עושה פרוייקט 5 יח"ל ב-Visual Basic. מצורפת תמונה של לוח הזמנים שלי לפרוייקט הנ"ל. שעות חביבות, לא?

למעלה