עצות למתנת סוף שנה

מיה 4

New member
עצות למתנת סוף שנה

היי אני מורה לחינוך מיוחד, ואני מנהלת צוות גדול שכולל פסיכולוגים, מטפלים, יועצים ועוד. אני רוצה להכין להם משהו נחמד לסוף השנה.
אין לי הרבה כסף להששקיע, אבל יש לי הרבה תמונות של הילדים ומצלמה דיגיטלית כלומר אני יכולה לשחק עם התמונות. יש למישהו הצעות, רעיונות וכו'? כמובן שכל עצה תתקבל בברכה, גם מה שלא קשור לתמונות, זה צוות שממש עזר לי השנה, וחשוב לי מאוד להודות להם בכבוד. תודה!

אלהלה

New member
שומר מסך

יש תוכנות חינמיות שאפשר לבנות איתן שומר מסך בקלי קלות. כל העלות תהיה מחיר של דיסקט - 2 ש"ח

דובדבן 1

New member
האם תוכלי לשלוח לנו קישור

לתוכנה החינמית של השומר מסך? האם אני יכולה להעביר אותה אלי למחשב ואז לצרוב אותה לכל הילדים? אני בשלבי תכנון הדיסק ואשמח לשמוע ממך מה הכנסת לדיסק.

אלהלה

New member
שומר מסך

אני אנסה לחפש שוב ולקשר לפה אתרים של שומרי מסך, וכדי להכין שומר מסך את חייבת להעביר את התוכנה אליך למחשב ואז לבנות את השומר. לתוכנה שיש לי קוראים ANIMATELT

אלהלה

New member
אתרים של שומרי מסך להורדה

שלחתי כמה וכן תוצאות חיפוש, תצטרכי לעבור ביניהם ולראות מה מתאים לך. אם תצטרכי עזרה אני פה

דובדבן 1

New member
את נהדרת ../images/Emo24.gifהמון תודה.

שמת תמונת מחזור בשומר מסך או משהו אחר?

אלהלה

New member
שומר מסך אישי

מכיוון שיש לי בגן מעט ילדים הכנתי לכל אחד שומר מסך אישי, תמונת הרקע משותפת בכל שומרי המסכים ולכל ילד הכנתי שומר עם עוד 3 תמונות שהוא יותר מרכזי בהן. אבל כשיש גן גדול באמת כדאי להכין שומר עם תמונת רקע למשל של פינה יפה בגן או בחצר ועוד 3 תמונות של כל הילדים יחד.

אלהלה

New member
חוברת אישית

אפשר להדפיס תמונות של הילדים ולראיין את הילדים - לרשום את התשובות, הברקות שהיו להם במשך השנה... דברים אישיים שהילדים יאמרו לכל אחד מהצוות. אפשר להכניס הכל לתיקיות שבהן יש שקיות שמינית - נראה כמו ספר עם כריכת מפל. אני קונה כאלה בכ - 9 ש"ח. יש בכל החנויות במכללות... אפשר לשלב לכל אחד מהצוות ציורים של הילדים...

טלגל

New member
הכנת קולאז' מהתמונות,

אפשר לשחק עם התמונות, על גבי דף לעשות מהם קולאז' ולניילן ולמסגר ולתלות עם הקדשה לדעתי מרגש.

TCDS1234

New member
../images/Emo50.gifמיה שלום

האם מדובר בילדים קטנים. או ילדי בית הספר . אם ילדים קטנים אפשר להכין להם מיקס של קלטת שירים שהם מכירים. ואפשר גם אלבום של תמונות עם כריכה קשה,שבדף הראשון תמונת הילד. ובפנים תמונות נוספות שלו ושל חברים. אפשרות נוספת להכין מסגרת מעיסת עיתונים ולמסגר את התמונות . ועוד הרבה רעיונות בשילוב של תמונות.אפשרות נוספת להכין חמשיר על הילד ולהוסיף תמונות שלו מסביב ולניילן ולתלות כתמונה. יש עוד אלפי רעיונות. מיה אשמח אם תשתמשי באחת הרעיונות,אני בכל אופן חובבת צילום תמונות כך שלכל הילדים שלי בגן יש לפחות כ20-30 תמונות לכל ילד מכל השנה ,בנוסף אני עורכת להם קלטת וידאו מכל עונות שנה ועוד ועוד...רעיונות למכביר.

למעלה