עצות למתחיל

tapas tapas

New member
עצות למתחיל

באיזה CHANNEL/WORLD כדאי לבחור? מה כל הבחירות הראשוניות שצריך לעשות? נראה לי גם שאני רוצה לשחק לוחם.

tapas tapas

New member
יש לי הרבה שאלות

קודם תראו את התמונה של הדמות הנובית שלי. עכשיו, איך אני משתמש בSKILLS האלה שבחרתי? בחרתי אחד לRECOVER ואחד לSPEED אני רוצה להיות לוחם. אלה בחירות טובות? כדאי לי לשמור את הנקודות של הSKILLS לאחר כך? כלומר לא להשתמש בהם כשאני עולה דרגה? בABILITY, העלתי מלא את הכוח וקצת את החיים. וזהו. אז יש לי איזה 15 כח, אבל בשאר התכונות יש לי 6 ו 5. נכנתסי לאזיה עולם, KHINK משהוא כזה. ואני גם לא מצליח לעשות פרצופים. אני לוחץ על הFים אבל זה לא עושה פרצופים. למה זה? ומישהוא רוצה לפגוש אותי במשחק?

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

העולמות - אני לא ממליצה על Bellocan או Scania. הראשון מלא בהאקרים, והשני עמוס מדי. בקשר לערוצים: ערוץ 1 הוא העמוס ביותר, כך שאם ישעמם לך ותרצה לדבר עם שחקנים.. תלך לשם, לאימונים - עדיף ערוצים אחרים. בקשר לשאלות בהודעה השניה: הסקילים של "מתחיל" לא ממש משנים, אבל למקסס את הריפוי והמהירות זה בסדר ללוחם. לפרצופים - תכנס לKey Cofing ותחזיר את המצב להתחלה [יש שם כפתור בצד. אח"כ תערוך מחדש, זה יעבוד]

jenniecat

New member
צודקת

אני בבלוקאן ויש שם האקרים ב כ ל מ ק ו ם!!!!! אי אפשר להתאמן שניה אחת בשקט T-T חבל שיש רק ריפורט אחד ליום..

למעלה