עצות למתחילה

SC0RPi0NS GiRL

New member
עצות למתחילה

* מישהו יכול להסביר לי איך מחזירים עין שנפלה בצעיף ? * מישהו יכול להמליץ לי על עובי של צמר מתחלף (לא עבה ולא דק מדי) לצעיף כחול מתחלף ועל המס' של המסרגות בהתאם ? שמחתי ממש למצוא את הפורום הזה...

את צריכה לתפוס את העין בעזרת מסרגה

אחת, אפילו אם כבר אבדת אותה לאורך כמה שורות (כמו רכבת בגרביים). בעזרת המסרגה, צרי שרשרת מהעין שהצלחת לתפוס עם החוטים שברחו לה בשורות הקודמות לפי הסדר. הקפידי לעבוד בצד ימין או לתפוס את העיניים מאחור לעיני שמאל. לגבי עובי חוט, זה מאוד תלוי בתוצאה שאת רוצה. אם את רוצה בצעיף רך ודק או עבה יותר. זה תלוי גם במרקם שאת מעדיפה - צפוף או תחרתי. העובי הכי נפוץ בחוטי צמר דורש מסרגות בין 4 ל-5 וזה נראה לגמרי סביר

SC0RPi0NS GiRL

New member
תודה אבל...

עדיין אני לא סגורה על הפיתרון שהצעת לי. מה שאני רוצה זה צעיף ארוך ולא הכי רחב וצפוף יחסית...

88hentai88

New member
ובכן

צעיף ארוך זה משהו בין 170 ס"מ ל 200 ס"מ. אם את רוצה אותו צפוף אבל רך תסרגי במסרגות במידה אחת יותר גדולות ממה שמצויין על חבילת הצמר. אם את סורגת רפוי אז באותו מידת מסרגות שמצויין על הצמר. לגרנדה יש צבע מתחלף כחול, אני אפילו סרגתי ממנו כובע וצעיף, הוא מתאים למסרגות מס 8 ויוצא בסריגה רופפת משגע. זאת המלצה שלי. בהצלחה

למעלה