עצות למעבר חלק יותר

lily kane

New member
עצות למעבר חלק יותר

היי אני יותר רואה בעיקר עצות לאיך לעבור כבחורה?
האם יש גם יותר עצות איך לעבור כבחור?
אשמח במיוחד לעצות להסתרת ציצים גדולים אבל כל דבר יהיה סבבה

ליזי133

New member
באמת? לא יצא לראות דווקא הפוך.

אני אנסה להריץ חיפוש ולמצוא שוב, אולי אמצא משהו שימושי לך

Ch3sh

New member
לפי מה שראיתי

כל העצות למראה יוניסקס או אנדרוגני מכוונות לנשים, מה שמצביע על הלגיטימיות המעצבנת בחברה שלנו לנשים להראות יותר גבריות אבל לא לגברים להראות יותר נשיים.
בד"כ מדובר על מכנס מחוייט או דגמ"ח, חולצה מכופתרת (אגב, חדי האבחנה בינינו ישימו לב שהכפתורים של חולצות גברים הם בצד ימין ושל חולצות נשים בצד שמאל, ומכאן הביטוי בעולם האופנה: "men are leftovers") וקרדיגן.
לדעתי, כמו שכתבתי בשאלה דומה על מעבר כאשה, יש הרבה גורמים שמשפיעים על מעבר מעבר לבגדים (והרבה יותר משמעותיים מבגדים)
ושוב מה שאני כותבת כאן הוא בעיקר מכוון לסטריאוטיפ הנפוץ ולא בהכרח מתאים לכולם, או יותר נכון בהכרח לא מתאים לכולם.
דבר ראשון, יציבה. התבונן באיך גברים אחרים הולכים, יושבים ועומדים. תנועות אופייניות במהלך דיבור וכו' ונסה לחכות אותם.
דבר שני, פנים. זיפים או זקן משדרים "גבר" הכי שיש. שיער קצר גם יכול לעזור.
דבר שלישי, בגדים. מה שכבר כתבתי.
לגבי הסתרת החזה אין לי נסיון אבל אולי הייתי מנסה ללבוש חולצות רחבות.

ליזי133

New member
ממה שאני מוצאת..

הרבה תלוי בבגדים, תספורת ושפת גוף, וקול.
כלומר- בגדים- בעיקר הטיפים הם או כמה שכבות, או בגדים רחבים, אבל לא רחבים מידי, אלא כאלה שמחמיאים לגוף בלי להראות תווי גוף "נשיים".
תספורת- יש כנראה טיפים לעבור עם שיער ארוך, אבל בעיקר זה המלצות לשיער קצר יותר או תספורת יוניסקס לפחות.
שפת גוף- מבחינה של לתפוס יותר מקום במרחב, שפת גוף מבחינת הליכה, ישיבה וכו'...
קול- יש אימוני קול באינטרנט של איך אפשר להשיג קול עמוק יותר ללא טסטוסטרון...

יש את הוידיאו הזה, לא יודע/ת אם יהיה שימושי, של בחור עם חזה גדול ואיך שהוא עושה ביינדינג. https://www.youtube.com/watch?v=Ejv4QlLBEEM

מדברים שמצאתי באינטרנט- הטיפים העיקריים להסתרת חזה גדול הם בעיקר להשיג ביינדר טוב מספיק, ואז ללבוש או שכבות (בעייתי בקיץ, אבל יכול לעבוד בחורף) וחולצות מכופתרות לא צמודות.
החולצות המכופתרות בגזרה ה"גברית" הן פחות צמודות לרוב וגם יותר גדולות במידה..

lily kane

New member
האמת

שכלל לא ידעתי שיש אימוני קול, אז זה מאוד עוזר

הבעיה בבגדים שבכול מקרה ואפילו בבינדר החזה שלי בולט

זה יפה כשאני עושה דראג (שם שמלה) ונורא ביתר הזמן בערך

למעלה