עצות להכרת בנות?

Kutaly

New member
אז לא ממש הבנתי

הרעיון זה לעשות מין מפגש פורום קצר לפני המסיבה או שהתכוונת לארגן קבוצת-פעולה לצורך להכיר בנות במסיבה? כך או כך, יש לי קצת רתיעה מלהענות להצעה של אנונימי בפורום. אולי קודם תשב/י איתנו קצת שנכיר מי מאחורי הכינוי החתולי הזה?

Slow Cheetah

New member
עצות להכרת בנות?

לי באופן אישי יש תקופות של משיכה עיקריות (יותר נכון - עם מי אני מעדיפה לצאת באותו זמן), וכרגע אני מעדיפה בנות... העדפתי בנים במשך שנים (הייתי מאוהבת בחברה הכי טובה שלי בכתה ה'-ו' בערך ומאז הייתי בקטע של בנים יותר עד אמצע י"ב בערך - עכשיו אני מחכה לגיוס-), ואני דיי חוששת שהתקופה הזאת תמשך גם הרבה זמן, ואני חסרת ניסיון לחלוטין שזה מגיע לנשים. אני יודעת שזה נשמע מגוחך, כי בתור בחורה בעצמי בטח היה אמור להיות לי ממש קל - אבל זה לא, אני יודעת לתפקד עם בחורים ורגילה לחשוב עליהם בתור פוטנציאל לקשר ולחשוב שמישהו יכול לרצות אותי, עם נשים אני לגמריי Clueless וממש קשה לי להאמין שמישהי תסתכל עליי בצורה מינית (אני יוצאת מנקודת הנחה שכולן פחות או יותר סטרייטיות, ומי שאני יודעת שלא גם לא עולה על דעתי שתמשך אליי). אני חייבת לציין שאין לי ניסיון מיני כמעט מבחירה כי אני תמיד מעדיפה להיות עם מישהו שאני חושבת שאני באמת באמת רוצה (מסיבה לא ברורה הגברים שבחרתי נבחרו רק לפי שכל בלבד ולא באמת נמשכתי אליהם, מה שיצר מצב לא נעים), ככה שגם אם אני אדע שמישהי מאוד מעוניינת בי, אני לא אהיה מסוגלת נפשית ליזום נשיקה או כל דבר דומה. עם גברים אין לי בעיה להתחיל (מבחינת ליצור שיחה ולדאוג שנפגש שוב וכו', לא להתנשק, כי בקושי עשיתי את זה), ואני יודעת שאני פשוט יכולה להמשיך לדבוק בגברים והכל יהיה הרבה יותר קל, אבל אני לא רוצה שזה יהיה ככה בשבילי ואני לא רוצה להתעלם מהעובדה שכרגע אני רוצה יותר לצאת עם בנות. אני אשמח אם תתנו לי עצות איך להכיר בנות ואיך להיות פחות ביישנית איתן או מה שלא יהיה, אני דיי בטוחה שאני לא היחידה עם בעיות כאלה. ואגב, לצאת למועדונים, בארים ומסיבות זה לא ממש אופציה, כי אני לא ממש מתה על זה וגם אין לי ממש ללכת לגיי בר (בהנחה שיש כזה בארץ - יש כזה?), ולהתחיל עם בחורות אקראיות במסיבה רגילה.. AKWARD! תודה בכל מקרה
(וסליחה על החפירה, אין לי יותר מדיי עם מי לדבר על זה, כי רוב החברים והחברות שלי סטרייטים ולא ממש יודעים מה לייעץ)

אני אשמח להכיר אותך^^

קראתי את ההודעה שלך אבל אני לא מצליחה לשלוח מסרים אישיים.. אני חושבת שיכול להיות ממש מגניב לעשות ניסיון P: זה האימייל שלי אם את רוצה :) [email protected]

Kutaly

New member
רגע תעצרי.

שבי, תנשמי, כוס מים ולהרגע. בעיקרון, יש הרבה שיטות להכיר בנות המשותף לכמעט כולן: צריך לגשת ולדבר איתן. את אומרת שיש לך חברים סטרייטים, זה מצויין. תשאלי אותם, סביר שיש להם קצת נסיון בלהכיר בנות... ממה שאני ראיתי, התהליך לא כלכך שונה. איך להיות פחות בישנית? אממ, טוב. זאת כנראה ה-שאלה... אם תמצאי שיטה לזה, תבטיחי שתבואי לספר גם לי!

Kutaly

New member
נזכרתי בעוד משהו

היתה פה קיבוצניקית, לפני כמה שרשורים, עם שאלה דומה. תדברי איתה, אולי יהיה לך עם מי ללכת

Kutaly

New member
זה בסדר

אני פשוט בעבודה ומשגיחים עלי שאני לא גולש יותר מדי... אל תגלי לאפחד

Kutaly

New member
עכשיו שמתי לב

מהמחשב בעבודה ומהמחשב בבית, גוגל נותן תוצאות שונות. autostraddle בכלל לא הופיע בעמוד הראשון כשהייתי שם. מוזר

PurpleFilth

New member
תחפרי חפשי!

בשביל זה אנחנו פה =] הזכרת לי שיחה שהייתה לי עם חברים לא מזמן. דיברנו על זה שכולנו היינו ממש חננות פעם, וכולנו עדיין קצת חננות בדברים מסויימים, כל אחד בסגנון שלו. חלקנו סקרנים בנוגע לדברים שמעניינים אותנו, חלקנו קוראים קומיקסים, חלקנו עשינו תואר במתמטיקה... ואני עדיין לא יודעת לדבר עם בחורות =] לגבי לדבוק בגברים כי זה אמור להיות יותר קל: מבחינה אישית, אני ממש מבינה אותך. הרבה פעמים אני מרגישה בדיוק אותו דבר. אמור להיות יותר קל להתנהג כמו סטרייטית בעולם שבו כולן/ם אמורים/ות להיות סטרייטיות. אבל את יודעת, אנחנו לא באמת סטרייטיות, אז זה לא באמת יותר קל. מבחינה לא אישית, הייתי מציעה לך לעשות מה שאני עושה, עם א/נשים מכל מני מגדרים. במקום לנסות להתחיל איתן/ם, אני מנסה להיות חברה טובה. עם הזמן, אני יכולה להבין פחות או יותר מי נמשך/ת אלי ומי לא, ואם נדמה לי שכן אני פשוט שואלת. אל תפחדי מהפרינד-זון, כבר חוויתי סקס נהדר וקשר רגשי מאוד חזק עם א/נשים שהיו אמורים/ות להיות בפרינד-זון שלי. שנאמר: אמור זה כשהירח פוגע לך בעין כמו מגש פיצה ענקי.

למעלה