עצות לגבי צביעת חדר..

mc bige

New member
עצות לגבי צביעת חדר..

שלום... אני חייל בן 20... אני רוצה לעשות צביעה מחודשת בחדר, כרגע כל הקירות שלי צבועים בכחול, כולל התקרה... דיי נמאס לי מהצבע הזה, מה שגם דיי התבגרתי בשביל צבע שהיה לי בחדר כבר איזה 5 שנים... בכל מקרה אם תוכלו להמליץ לי על צבעים קצת יותר "רציניים ובוגרים" ואני באמת פתוח לגבי הצבע לחדר... תודה רבה..

דנה A

New member
בחירת צבע

שלום חייל, ברוך הבא לפורום חדר כחול באמת נשמע לא אקטואלי לגילך, ממליצה ראשית לצבוע את תקרת החדר בלבן, צבעי חדר מומלצים הנם בעלי צבעים פסטלים, רכים, גוונים בהירים של הצבעים. צבע מומלץ הנו הצהבהב, ירקרק בהיר, כתמתם וכד', כאשר תוספת הצבעוניות נעשית עי' האביזרים המשלימים- ריהוט, מצעים, תמונות, חפצים וכו'. נשמח לראות תמונות בהצלחה, דנה

מה אומר הפנג שווי לגבי

צביעה של 3 קירות לא מרכזיים ממש בחדר בצבע האחיד ובהיר, והקיר שכביכול הוא המרכזי שנכנסים לחדר ישר רואים אותו לצבוע בצבע חם כמו אדום בורדו, חום..?

דנה A

New member
צביעת הקירות

הי ביזו, ברוך הבא שם מדליק בחרת... לגבי הפנג שואי ומשמעות הצבעים - ובכן, השימוש בצבעים בפנג שואי הנו כמניפולציה - זא' כל צבע משתייך למשפחת אלמנט מסוים, למשל הירוק המייצג את אלמנט העץ, צבע האדום המייצג את אלמנט האש - בחירת הצבע למקום מסוים נעשית עפי' איכות האנרגיה המאפיינת את האזור. האם רוצים לחזק את האנרגיה המאפיינת את האזור (למשל אנרגיית 8 =אדמה חיובית, נחזק עי' שימוש בצבעי האש: אדום, כתום, בורדו, ורוד וכו') אם רוצים "לטפל" באנרגיה שלילית (למשל אנרגייה של 2/5 = אדמה שלילית, נשתמש בצבעי המתכת: אפור, לבן, כסף וכד') הצבעים ה"רגישים" יותר הם צבעי האש, מאחר ואש מאיצה, מפעילה, מזרזת וננקטת זהירות מה בעת המלצה על שימוש בצבעים אלו כאשר מדובר בצביעת קיר שלם. שבוע טוב דנה

למעלה