עצות? טיפים?

superyal

New member
עצות? טיפים?

טוב אז בסופו של דבר אלא אם הצבא יחליט שוב לשנות את דעתו אני מתגייסת עוד שבוע בדיוק תודה לאל הגיע הזמן אבל מה לעשות שרב החברות שלי שהתגייסו כבר לא עשו בדיוק טירונות רגילה ואין לי ממי לבקש עצות אז בנות יקרות שעברו טירונות כלל צה``לית אני ממש אשמח לקבל מכן עצות מה לקחת איתי? כמה חולצות? איזה תיק? אילו בגדים ובכלל כל טיפ ועצה ייתקבלו בברכה... תודה בכל מקרה

מנסיוני הקצר....

אוקיי... אומנם היתה לי טירונות מקוצרת אבל כן עברתי טירונות.... קחי איתך בגדים לשבועיים.... לפי ידיעתי בדרך כלל משאירים שבת ראשונה.... קחי איתך תיק שנוח לך לסחוב אותו והוא לא הורס לך את הכתפיים (יותר מידי...) תביאי איתך נעליים למקלחת כמובן (שלא תחטפי איזה מחלות יאק יאק) בעיקרון תביאי כל מה שחיוני לך ליומיום אבל אל תפריזי.... תביאי קצת תחתונים ספייר... חולצה ספייר צריך להספיק... חולצה ומכנסיים לשינה.... אלא אם את מתכננת לישון במדים (לא מומלץ... ממש לא) וטיפ קטן אישי ממני.... אל תביאי שעון.... אם יהיה לך שעון שסיכויים שתהיי חנת``רית גדלים.....אני יודעת שמי שהיתה חנת``רית בטירונות שלי בכתה הרבה.... המממממ זה כל מה שיש לי ליעץ לך.... חוץ מזה המון בהצלחה... ותבואי בראש טוב ואז הכל יהיה לך טוב.... אבל באמת יכול להיות שכל מה שכתבתי כאן לא תופס כי אני עשיתי טירונות מקוצרת.... אבל ביחד עם קורס אז זה בסדר... נראה לי.... בהצלחה!!!

למעלה