עצות דחופות לנואשת!!!

SHAR2410

New member
עצות דחופות לנואשת!!!

שלוםםםם,
אני בת 32 נשואה טרייה וכול חיי היו לי בעיות עם המשקל. לפני כ 7 שנים החלטתי שדי והתמכרתי לספורט וירדת כ 30 קילו, הייתי בתקופה הזאת גרה בארצות הברית והייתי מאוד מאושרת והכל היה טוב והצלחתי לשמור על המשקל והספורט למעלה מ 3 שנים.
חזרתי לארץ לפני שנה וחודשיים ונכון להיום אני קרובה לסגור את ה 20 קילו יותר. קשה לי כאן לחזור למסלול של דיאטה וספורט שכן המכוני כושר כאן מאוד יקרים ואני אוהבת רק שיעורים לא הליכות וצריך להתחייב בכול מקום.
בין לבין גם הספקתי להתחתן ובעלי רזה , דומה לעמוד חשמל ואני נראית כמו הדודה השמנה שלו, אני נמוכה 1.50 ושוקלת 76...
הוא מעיר לי בעדינות למרות שהכיר אותי מלאה אבל הוא רואה המון תמונות שלי כשהייתי רזה וחתיכה ומאוד רוצה שאני יחזור לזה, הוא גם מפחד שאני יכנס להיריון עכשיו מפחד שאהיה ממש פרה!
מצד אחד אני מנסה אבל לא מצליחה כי אני שמנה בראש, אני אוהבת לאכול ואני חושבת כל היום מה אני יאכל ומתי, אני גם אוכלת כשאני לא רעבה , כשאני סתם רואה טלויזיה אני חייבת לנשנש , חייבת תמיד ללעוס...
חייבת עצות דחופות, אולי גם תפריט לדוגמא...
ניסיתי את חלי ממן וגם כדורי דיאטה מאוד חזקים שגמרו לי לא לאכול כלום במשך יומיים ואחר כך לאכול את הכולללל
אני רוצה לרזות ולחזור להיות חתיכה קודם כל בשבילי, כדי שאני יאהב להסתכל שוב במראה ואלך לקנות בגדים יפים וגם בשביל שבעלי יתגאה בי ויסתכל עלי בהערצה...
אני מאוד מיואשת ואשמח לכל עצה/ טיפ...
תודה

ממליצה לך על דיאטת ה HCG

למרות שפה בטח יתנגדו, אני רזיתי ת 7 קילו שרציתי ומכירה המון נשים שעשו זאת ורזו גם 15-20 קילו, תלוי במשקל שלך וגם מצליחים לשמור אחכ על המשקל ולשנות אורח חיים.
גם אני הייתי אוכלת כל הזמן וחושבת באובססיה על אוכל, וזה שינה לי את כלהפרספקטיבה לגבי מזון ואורח חיים.

תשובה

כמו שאמרת בעלת הכיר אותך והתאהב בך למרות עודף המשקל שלך. הרצון שלך לרדת במשקל צריך לבוא כחלק מתהליך שאינו כרוך "בהתמכרות" לכל סוג של התנהלות- לא פעילות גופנית ולא המנעות מאכילה. בנוסף הייתי הולכת לטיפול רגשי שיעזור בהתמודדות גם מול הסוגיה הזוגית. גשי לקבלת ייעוץ תזונתי מקצועי שילווה אותך +ייעוץ רגשי. בהצלחה

niva99

New member
לא אתן לך נוסחאות קסם רק אומר

שיש להוציא מהלקסיקון את המילה דיאטה
ולהתחיל חשוב יותר בכיוון של אורח חיים.

אשתף אותך במשהו שעבר עלי: מנהלת במקום עבודתי נכנסה להריון והיו לה תאומים. במהלך ההריון ואחריו העלתה משקל רב, כשחזרה מחופשת הלידה כמעט והפלתי את הלסת מרב תימהון-> רב הקילוגרמים נשרו ממנה ולא הותירו זכר לקטסטרופה שהייתה (למעט בטנונת קטנה וחיננית).

כששאלתי אותה שאלה בנוסח- "סבא מה הסוד שלך"? האם את עושה ספורט? צמה? אולי דיטת מיצי חיטה עלהבוקר?

למרבה ההפתעה אמרה שאף אחת מהאופציות הנ"ל.
היא פשוט למדה לאכול נכון!
מה זה אומר בפועל? אני לא רוצה להשמע כמי שעושה פרסומת [ועוד בחינם...כי לי באמת לא יוצא מזה שום דבר] אך אחרי שהצטרפתי לקב' תמיכה לא חשוב השם שלה...השלתי 4.100 ק"ג בחודש וחצי-> ירידה מתונה, תוך הקפדה על 6 ארוחות קטנות ביום, זאת במקום 3 גדולות, דבר שומר על רמת אינסולין קבועה בדם ולכן אין את אותה תחושת רעב / או התקפי זלילה.
מה יש?
תפריט קבוע עם תחליפים רבים, כל אבות המזון, ארוחה מותרת אחת לשבוע בת 600 קלוריות, שקילה אחת לשבוע, עידוד והכוונה, פעילות גופנית מתונה.

תעשי חשבון שאם תפחיתי בכל שבוע "רק" 500 גרם, הרי שבשנה אחת יש לנו 52 שבועות תכפילי אותן ב500 גרם ותראי איך את יורדת מבלי משים כ25 קילו.

Pלמוני

New member
כנראה לא שמת לב..

הבעיה שלה=אוהבת לנשנש כל היום.
לאנשים שמנים גם קשה להתאמן-אז זה סינדרום של מילכוד עצמי!.
קודם כל היא צריכה לשנות הרגלי תזונה-רק אח"כ להתחיל להתאמן.

גם באמריקה היא נשנשה?

אבל שם זה התאים לה כי היא עשתה פעילות גופנית.
מישום מה בארץ אותה פעילות היא בלתי אפשרית מכמה סיבות שהיא ציינה.

אז זהו, שלא. פעילות אפשר לעשות גם בארץ. מי שיודע להתאמן מתאים את הפעילות למקום שלו. זה לא נכון להסתמך כל הזמן על מדריכים צמודים ומכונים זולים ומאובזרים.
כי אחרת קורה מה שקורה.

מעניין שלפי זה מכוני הכושר באמריקה מאוד זולים והרפואה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1148&messageid=170495869
מאוד יקרה.
ובישראל בדיוק להיפך.

למעלה