עצות בשביל חברה!!!

ch0c0L0ver

New member
עצות בשביל חברה!!!

היייייי חברה שלי ביקשה ממני לשים תמונות שלה בפורום... כדי שהאנשים פה יגידו איזה איפור הכי יתאים לה לדעתם!! אז הנה התמונות!! תודהההה :)

Philosopher

New member
מממ....../images/Emo35.gif

אני לא ממליצה במיוחד על עיפרון כי אני חושבת שזה יקטין לה את העיניים. צריך איפור שיוציא אותן החוצה(לדעתי).. ממ..צלליות בגווני כחול אני חושבת יחמיאו לה.. שתנסה.יהיה יותר נוח אם היא תנסה להתאפר בכל מיני דרכים ואז לשים כאן את התמונות. אז יהיה יותר קל לראות מה מתאים ומה לא.

RReuTT

New member
צלליות מתחת לעיניים, לא משנה כל כך

הצבע.. רצוי שיהיה כהה. ובקצה החיצוני של העין שיהיה כלפי מעלה, שירים לה קצת את העין. סומק אדמדם בובתי כזה עם אפקט של צללית שמנת יהיה לה פיצוץ.

RReuTT

New member
שימי סומק, בצורה רגילה

אחר כך עם אותה מברשת של הסומק קחי צללית בהירה וטשטשי אותה מתחת לעיניים ועל עצמות הלחיים עם הסומק. אבל שזה לא יהיה בולט מידיי! שיהיה אפקט עדין כזה.

לאותה חברה שלך יש עין שקועה

וקטנה מה לא לעשות- לא להישתמש באייליינר על קו הריסים העליון, לא לשים קו שחור פנימי ולא לשים צללית כהה על כל העפעף. מה שאני כן ממליץ לה לעשות זה (קודם כל כמובן בסיס של מייק אפ נוזלי ופודרה שקופה) למרוח על העין צללית בסיס בגוון מוזהב(שבהירה מהעור שלך בכמה טונים), לקחת צללית ורודה (בגוון פוקסיה) ותמרחי אותה במן קו מעושן מעל לקו העפעף שלך מה שיצור אשליה שגלגל העין שלך גדול יותר. לאחר מכן קחי מעט סגול מג'נטה כהה ומהזווית של העין תטשטשי אותו כלפי פנים וכלפי הכפל שיצרת עם הצללית הורודה הפיניש באיפור עיניים הזה יהיו נגיעות של צללית לבנה מבריקה מתחת לעצם הגבה

ch0c0L0ver

New member
ואיי תודה!! ומה עם...

הלחיים והשפתיים? שתעשה כמו שרעות אמרה?[ THANKS!!! :)

vashla

New member
נ"ש- דודה שלי קנתה

במבצע מהסופר-פארם, ובשילוב של קופון מהמקומון של גבעתיים... תיק איפור גדול, ובתוכו סט איפור קטן, עם 2 מסקרות מעולות, אחת כחולה ואחת שחורה,עיפרון עיניים לבן, עיפרון שפתים, 4 ליפגלוסים מזעזעים,2 סמקים,ועוד כל מיני צלליות יפות,עם מברשות ומייקאפ עם ספוגית... התיק יחסית גדול, הסט קטן, והכל היא קנתה ב-44 ש"ח!!!

yottami

New member
למה לא לקנות שתי ליפגלוסים שימושיים

מייקאפ נוזלי בגוון העור באמת?.....וכל זה שימושי לחלוטין.?...אבל סבבה שתתחדש...............

vashla

New member
כי המייקאפ דווקא מתאים לה

וכל השאר גם מתאים לה, וכי במחיר כזה שווה לקנות.

ch0c0L0ver

New member
מקפיצה את השאלה ל- THE WIZARD../images/Emo36.gif

הייייי... מה לדעתך היא צריכה לעשות בשפתיים ובלחיים?!? תודהההההה !!!!! :)

למעלה