עצות בבקשה

ortalistruk

New member
עצות בבקשה

שלום לכולם אני קוראת סמויה פה מידי פעם, והחלטתי הפעם לשתף את הסיפור שלי אז ככה:
אני בת עשרים וארבע בעלי בן עשרים ושש התחתנו לפני שש שנים, יצאנו שנתיים קודם, זה אומר שהתחתנתי ישר אחרי הבגרויות, יצאנו שנתיים וההורים שלי לא הסכימו לקשר בנינו. השנתיים הראשונות היו נפלאות, כשהגיע הילד התחילו הבעיות, חוסר תקשורת שגרה שוחקת, פחות סקס וכו
כשהילד הגיע לגיל שנתים הוא אובחן כאוטיסט. לבעלי היה מאוד קשה לקבל את זה טהור כל הזמן עבד יותר שעות כדי בקושי להיות בבית. גן אני נכנסתי לסוג של דיכאון עזבתי את העבודה ונשארתי עם הילד בבית התחלנו איפול זוגי פעם בשבוע כחודשיים לפני האיבחון של הילד הטיפול נמשך תשעה חודשים עד ש.. התחלתי לראות שהוא מסתמס יותר מדי בטלפון ומוחק דברים...
הוא התחיל להתכתב עם הבייביסיטר (כן זאת ששומרת על הילד שאנחנו הולכים לטיפול זוגי), היא גם אחות של חבר טוב שלו, לא הבנתי על מה יש לו לדבר ולפרוק עם ילדה בת 17 ( הנאיביות שלי..)
בקיצור הוא החליט שהוא רוצה להתגרש כי נמאס לו מהכל והכחיש כל קשר לילדה , שמתי ציטוטים באוטו ותפסתי אותו, הוא אומר שהתאהב בה. הסכם הגירושין כבר היה מוכן, וברגע האחרון הוא ביקש סליחה נחרט ורוצה. לתקן הכל כבר חמישה חודשים, שאני נשארת איתו בהרגשה של כלא, לא נמשכת אליו, לא אוהבת אותו, וגם כבר לא כועסת, רק רוצה חופש והוא לא רוצה לשחרר אני מפחדת להיכנס איתו למלחמה בגלל הילד אני אצטרך כזרה זה ילד מיוחד וגם ההוצאות בהתאם,.
מי חווה בגידה ועדין יכול להעלים את זה מנפשו?
אני בחיים לא אסתכל עליו אותו הדבר...

מריוס זכריה

Member
מנהל
את צריכה המון תמיכה ואורך נשימה

לפני הבגידה, צריך להגיד כמה מלים על ילד אוטיסט: מעבר להוצאות כבדות, זה בעיקר מאמץ אדיר ומתמשך לגדל אותו. זה ילד שידרוש המון המון טיפול והשגחה, כל הזמן, כי ילד אוטיסט אי אפשר להשאיר אותו לבד בשום גיל.

מצד שני צריך לומר, למרות הקשיים הנפשיים הגדולים, ולמרות שהוא הרבה פעמים לא ילד שמחזיר אהבה כמו ילדים אחרים, הוא כן ילד וכן ניתן לקבל המון סיפוק מגידולו ומהקשר המאוד מיוחד שהוא יוצר.

למה אני אומר את כל זה? כי באמת, את תצטרכי המון עזרה, והמון תמיכה נפשית כדי לעמוד במשימה הזאת. אני מאוד מקווה שיש לך משפחה תומכת, ואני מקווה גם שמערכת הבריאות יכולה להעמיד לך תמיכה כזאת, כי לא רק הילד זקוק לעזרה מקצועית, אלא גם הוריו.

---

אז אם נחזור לשאלת הבגידה: באופן כללי, ניתן להתגבר על בגידה, בחלק מהמקרים, באמצעות טיפול זוגי (שכולם כאן דאגו להזכיר שהוא לא פתרון קסם, והוא אכן לא). זה תלוי ביכולת שלו להתבגר, וביכולת שלך להתבגר.

אפשר להניח שאולי בעלך הרגיש שהוא לא יכול לעמוד בכל התיק הכבד הזה ופינטז על בריחה, דרך רומן, גירושין ויאללה אודרוב חיים חדשים. אלא שהוא כבר מבין כנראה שמילד אי אפשר באמת לברוח, אלא רק להסתתר. אבל הילד תמיד יהיה שם, לא כל שכן ילד שכל כך זקוק להוריו.

אני מציע שכן תנסו.

ובעיקר אני מציע שתגייסי לך כל עזרה נפשית ותמיכה שאת יכולה, כי זה מאמץ לשנים רבות מאוד, ולא קושי חולף.

חזקי ואמצי!

סטנגה Joe

New member
בעיה

יש לך מלחמה בים השכל ללב.
במלחמה הזאת את חייבת בסופו של דבר להגיע להכרעה ולהתנהל באחת מ 2 הדרכים.
להמשיך איתו הלאה ולשים את מה שקרה מאחורייך או להפרד ממנו לדרך חדשה.

לא בדיוק

יש פה הרבה שכל..והרבה לב ושניהם ביחד צריכים לחשוב על פיתרון

האם פרידה היא הפיתרון הטוב בעבורה? בעבורו? בעבור הילד?
ואיך שלא תסובב את זה משקל הילדים תמיד גבוה - כאן הוא גבוה הרבה יותר.
זה ילד שיצטרך את שני ההורים שלו פול טיים

כמו שאני רואה את זה הפקטורים לחיים משותפים/גירושים הם מאוד שחורים ולבנים אין צבעי ביניים, כדי להתגרש צריכים להתקיים שלושה תנאים
1. רע בנישואים
2. האמונה שבחוץ מחכה משהו טוב יותר
3. רע לילדים ויהיה להם טוב יותר בקונסטלציה אחרת

מה שלטעמי את צריכה לחשוב זה האם התנאים הללו מתקיימים, האם באמת רע לך וזה לא ניתן לתיקון?
אז את נשואה לבוגד (גם אני אגב..ותאמיני לי שאפשר ללמוד לקבל ולסלוח, לא לשים מאחורה אל לחיות עם זה) האם הבגידה שלו הופכת אותו לאדם פחות טוב? לאבא פחות טוב?

אני לא באמת מאמינה כבר ב-happily ever after מה שאומר שכל זוגיות נוספת שתהיה לך - תהיה מלאה במהמורות – במיוחד במקרה של ילד עם צרכים מיוחדים..

בהצלחה

אם אני לא טועה הבעיה זה בסקס

הוא אוהב אותך אבל אין סקס בכלל
או אין סקס טוב

אם את רוצה - לא להכריח את עצמך כן..
אם את רוצה אני מייעצת לך לקרא עצות שקשורות לסקס - איך למקסם הנאתך איך למקסם הנאתו - ואני יודעת שכרגע את כועסת עליו וכו' וכו'
אבל תעשי איתו סקס רק להנאתך
בלי להחליט מה יהיה בינכם
בלי לסלוח לו אפילו
פשוט סקס - ניסויים בסקס.. משחקי תפקידים...אפילו תהיי קשוחה איתו - ותרביצי לו ושהוא יהיה עבד שלך..

למעלה