עצות בבקשה

עצות בבקשה

חמותי חוגגת עוד מעט 50.
היה לה שנה ממש קשה גילו לה את סרטן השד היא עברה ניתוח כריתה. הקרנות. תרופות. ומלא תופעות לואי.
אני ובעלי בקשר ממש טוב איתה. עד כדי כך שילדתי אתה ביתי לפני 5 חודשים קראתי לה אפרת שזה בהיפוך אותיות תרפא.
למרות שאני לא מתה על השם הזה..

אנחנו רוצים לחגוג לה גם יומלדת וגם מסיבת הודיה כי לפני חודש היא סימה את הטיפולים.
אנחנו קונים לה מחשב אישי נטבוק שזה עולה 3000 ומתחלקים בזה עם גיסי. שזה מתנה ממש שווה וזה הוצאה בנוסף אנחנו הולכים למסיבה בירושלים
שזה גם יעלה הרבה כי גיסות שלי הרווקות גם באות...
רציתי להתייעץ על תוכנית נחמדה לעשות לה
הצעות יתקבלו בשמחה
תודה רבה
שירה

כמובן מצגת תמונות - זה תמיד מרגש

אנחנו (הנכדות) בזמנו הכנו לסבתא שלי לגיל 90 שיר עם מילים משלנו ל"ישנן בנות" ("ישנן סבתות") ועשינו הופעה.
לאמא שלי ליום הולדת הכנו "חבילה עוברת" עם פתקי שאלות ומשימות שקשורות אליה ולהווי המשפחתי (אם תרצי קצת יותר פירוט תפני אלי במסר). שיהיה במזל טוב.

תודה מותק

אבל מצגת זה לא טוב לה כי היא ממש רזתה בגלל כל הטיפולים והשער נשר והיא לא נראית במיטבה
אני לא רוצה להזכיר לה איך היא הייתה ניראת....
היא זוכרת את לבד..

המצגת היא של מה שהיא השיגה בחיים שלה

תמונות של הילדים, תמונות של הנכדים, תמונות שלה מהטיול לכינרת בשנות ה60...
מה זה להזכיר לה? כשאת רואה תמונות שלך מגיל 12 בבקיני את מתבאסת שאז לא היה לך אף קמט והיה לך שיער חלק ושופע וגוף של בת 12?

את לא אמורה לשים שם תמונות שלה בדיוק מלפני שנה.

froggit

New member
אולי אלבום תמונות של המשפחה

או שירים/סיפורים/זכרונות שצברתם.
ברכות מהנכדים (אם יש).
בכלל אפשר לבקש מכל אחד לכתוב משהו ולהקריא ואח"כ לשים הכל באלבום.
לכתוב את סיפור החיים שלה בחרוזים.

וסליחה אם נדחפתי.

nirity1

New member
האם היא עדיין בטיפולים ?

כי אם כן יכול להיות שלא יהיה לה כח לטררם גדול.

הדסהש1

New member
יש אלבום דיגיטלי נהדר שאפשר להטעין תמונות

של הנכדים והמשפחה.רצוי לשאל את הקרובים לה
אם היא תהייה מסוגלת לחגיגה.אני יודעת שבעלי,לאחר הטיפולים
לא רצה לראות אף אחד עד שיתאושש.

מגיע לי3

New member
להוציא ספר במיוחד בשבילה

לא חוברת עבודת יד אלא ממש ספר אמיתי עם כריכה.
פעם ראיתי אצל קרוב משפחה שהילדים הוציאו ספר מתכונים של התבשילים שלו כי הוא מאוד אוהב לבשל.
או פשוט ספר של ברכות או שירים שנכתבו ע"י בני המשפחה.
גם אלבום תמונות אפשר היום לערוך בצורה של ספר.

רעיון מאוד חמוד!

גם אצלנו הוציאו ספר ששילב בין תמונות של המשפחה - בעיקר הנכדים עם תפריטים שונים שמוכרים במשפחה.
המאכל האהוב על אבא, המאכל שיוסי הכי אוהב להכין, המאכל שמכינים לדנה כשהיא חולה....
הוואי משפחתי עם תמונות.
והתוצאה היתה משמחת ומזכרת מקסימה.

תודה רבה לעל העונות

אני יחשוב על ספר דווקא נשמע לי רעיון מגניב!!!
היא גמרה את ההקרנות אבל יש לה כדורים עם הרבה תופעות לוואי כוויות מההקרנות.... וFOGGIT המקסימה
ממש לא נידחפת!!!
וזה אחלה פורום אני חדשה פה וממש יופי של פורום..

dori78

New member
כמה קישורים רלוונטיים - המלצה מנסיון אישי

אם את בעניין של ספר, האתר שאת מחפשת הוא לופה.
מוצרים אחרים שקשורים בתמונות של בני המשפחה את יכולה למצוא באתר של פיק פונג.

אם יש לכם קצת זמן ויותר משני בני משפחה שמוכנים לשתף פעולה, את יכולה לברר פרטים בסראונד על הפקת קליפ משפחתי.
אני הכנתי לחברה שהתחתנה לפני כמה שנים קליפ לחתונה, עם סיפור ההיכרות שלה ושל בעלה.
ארגנתי כמה חברים וחברות, הלכנו לאולפן והקלטנו מילים שכתבתי על מנגינה של שיר מוכר.
אני לא יכולה להגיד שזה היה קל, החברים של החתן התנהגו כמו להקת בבונים, אבל היה מצחיק.
במקרה הזה רק הקלטנו באולפן ואני ערכתי את הוידאו לבד, אבל אני יודעת שבאולפן הם עושים גם קליפים.

למעלה