עצות בבקשה..

^Magic

New member
עצות בבקשה..

שלום לכולם. אני בן 18, ועובר לגור בירושלים עוד מעט, סטודנט משהו, ואני רוצה להתיעץ איתכם לגבי איזה דו"ש כדאי לקנות? הנסיון שלי מסתכם באופנועים קטני נפח לא חוקים, וטרקטורון ספורט 650. לגבי היעוד, יותר חשוב לי הנידות באיזור ירושלים והסביבה,ז"א נסיעה בתוך עיר ומחוצה לה, אבל יהיה לי קשה לוותר על הטיולים, כמו כן, ישנם נסיעות מירושלים צפונה, האם זה אפשרי לנסוע מרחקים כאלה עם הכלים הנידונים? לגבי נפח מנוע, אני לא רוצה להתחיל בגדול, כמו שכולם אומרים, בשביל זה אני מתיעץ איתכם..( אבל מצד שני, יש נסיעות לעשות איתו..) ואפילו אפשר לוותר על הנסיעות לצפון, בכדאי שנסתדר איתו בתוך ירושלים והשטח. לגבי תקציב, תרשמו בבקשה את הסכומים, ונראה מה נעשה, ציוד יש ,וכן לגבי ביטוח, נסתדר כבר אני חושב.. כמו כן, מוסך שאפשר לסמוך עליו באיזור המדובר.. זהו אני חושב.. אם שכחתי, החסרתי, טעיתי במשהו, אשמח ללמוד.. תודה.

^Magic

New member
בעיקרון..

אני מוכר את הטרקטורון, שהמחירון שלו הוא 52 אלף, אבל כמובן שאני לא מתכוון להשקיע את אותו הסכום באופנוע דו"ש, בסביבות ה20-25 אלף. אם כבר ההשקעה היתה הולכת לאופנוע כביש, ובכלל האם מתאים לי יותר כביש? כביש פשוט מפחיד אותי, בתוך העיר אני מתכוון..

enigo

New member
הצעות ואפשרויות...

גם אותי כביש מפחיד, ולכן אני עם אופנוע שטח. לגבי הדרישות שלך - אלא אם כן אתה מגדיר טיולים כרכיבות בשבילי קרן קיימת, אזי אין שום אופנוע שיקח אותך לטיולים ולחיפה בנוחות. האופציה הסבירה ביותר לחיבור הזה היא לארגן מגן רוח על DR650 או XR650 (ה DR עדיף בכביש, ה XR בשטח). אם אתה מוכן לוותר על הנסיעות לצפון אזי המבחר גדל משמעותית - TT600, XR600 או קטמ 400/620 יהיו בתקציב שלך ויספקו אפשרות תנועה על הכביש. הקטומים יווברצו אותך הכי הרבה ויתנו הכי הרבה בשטח, אבל הבעיה היא למצוא אחד שלא נקרע בשטח למוות. ה TT וה XR יתנו קצת פחות בשטח תמורת נוחות כביש עדיפה, עמו גם יתרון בטיולים ארוכים. התקציב שלך מתאים למציאת כלים מאזור 97, תלוי במצב הכלי והסחירות, לא חדש, אבל אמורים להיות עדיין כלים במצב סביר. לגבי כלים קטהים יותר, הייתי ממליץ שלא, ירושליים היא אזור הררי, ומנוע קטן יתקשה לספק את הסחורה בעליות, בעיקר בהרכבה. זהו לבינתיים, אניגו

למעלה