עצות, אנשים...

• פותח הנושא jily
  • פורסם בתאריך
תטילי מטבע

עלו כאן המון נימוקים בעד ונגד, שהיו מאוד רציונליים והגיוניים. לדעתי חשוב לשקול את כל היתרונות והחסרונות מתוך ידע, והבנתי שזה מה שעשית, אבל את עדיין לא בטוחה. העצה שלי היא: תטילי מטבע . אם לא תהיי מרוצה מהתוצאה, ותרצי להחליף אותה, קיבלת את התשובה שלך. אם כן תהיי מרוצה, גם אז את יודעת מה לעשות. והכי חשוב: אל תסתכלי לאחור !!! תקבלי החלטה ותהיי שלמה איתה. אין לך קבוצת ביקורת, ולכן אין טעם שתמשיכי לתהות במשך ימים ושבועות "מה היה אילו?..."

jily

New member
אני מזה מודה לכם על העצות: עשיתי מש

עשיתי משהו דומה: שמעתי את עצת X ללכת לצבא, ושמחתי בה. יום למחרת קמתי: מה לעזאזל? רק לעתודה אני הולכת! אחר כך שמעתי עצה: תלכי לעתודה והתגובה שלי הייתה: נכון עתודה זה מתאים לי, ופתאום הפסקתי לראות חסרונות (איך זה יכול להיות?????) אבל משהו לא נותן לי לזנוח את האפשרות של הצבא. אולי פחד שההפסקה של ראית החסרונות, זו אשליה.

דרור4

New member
my 2 cents

הדילמה שלי הייתה שלא ידעתי אם אני בכלל רוצה להתעסק עם פיזיקה, כאשר ידעתי שם חשמל אני עוד פחות רוצה להתעסק. יותר גרוע מזה, הוא שאני לא בטוח שאני רוצה להיות מדען/איש אקדמיה/איש מחקר או כל דבר שנובע מהכיוון של אחד שהולך לפסגות. אבל מה: תואר ראשון אני בטוח רוצה לעשות. וגם: לא חסמתי לי אף אפשרות. תמיד אפשר להתקדם בצבא כפרוייקטור ואיש מנהלה. ומצד שני: אחרי כל הסיפור אני בכלל יכול להמשיך במקצוע ציבורי או בעבודה מקצועית, אחרי רזומה מכובד.

למעלה