עצורה !

The Mystique

New member
עצורה !

שלום לכם, יש לי בעיה קשה מאד, שאני נאלצת להתמודד איתה כל יום. אני מרגישה שאני עצורה הרבה פעמים. מה זאת אומרת עצורה ? קשה לי לבטא את עצמי, יש המון דברים שעוברים לי בראש ושקורים לי ואני לא מצליחה להוציא אותם החוצה, למרות שאני מאד מאד רוצה. אני תמיד מקנאה באלה שהמילים באות להם מאד בקלות ויודעים להגיד בדיוק מה הם רוצים. לדעתי אצלי הבעיה נובעת מזה שאני חושבת המון לפני שאני אומרת משהו, מחשבות כמו למה זה עלול לגרום, איך זה יכול להשפיע על מי ששומע את דבריי ועוד דברים בסגנון. הייתי רוצה מאד למצא פתרון למצב הלא כייפי הזה שאני נמצאת בו. נמאס לי להיות שתקנית, אני רוצה שישמעו אותי יותר, שהקרובים אליי ידעו מה אני חושבת, איך אני חושבת, מה אני עושה, לדעת לספר לדעת להתווכח בקול כשצריך. איך עושים זאת ? אני יודעת שאימונים יכולים לעזור לי, אבל מה עושים ? למי פונים? יש קורס לזה ??? באמת שאני לא יודעת. אשמח על כל עצה.

אלדר

New member
אז ככה....

יכות לתת את זה לכמה פורומים שיעזרו לך יותר... אבל הגעת לפורום שאני עכשיו בו נמצא... אז גם תקבלי תשובה טובה שיכולה לעזור לך מאוד! למרות שכתבתי את זה מעל 7 פעם כבר בהקשרים אחרים ואולי לא תביני מה בדיוק.... אבל את יכולה לעזר בה כל פעם.... אני יכול להגיד לך שאת לא חייה את ההווה שלך אלה את העתיד שלך! וזה לא טוב! בן אדם צריך לחיות את ההווה בלבד! את חייה משהו שלא יקרה לך... את מפסידה הכל בגלל שאת חושבת מה יקרה... אם לסבתא יהיו גלגלים היא לא איתה כאן או כל דבר אחר אבל עכשיו אין לה גלגלים! אז למה לדאוג? למה את דואגת דאגות של אחרים? הם אמורים לדאוג מה תגידי ואיך הם יענו לא את! את עושה את זה מפני שאת פוחדת לחיות את ההווה!! תפסיקי לחיות מה יקרה! כי את תגיעי לגיל שבו אין מה לעשות יותר ותראי שאת כל החיים בזבזת על לחיות את העתיד! עכשיו תנסי לחשוב כמוני אבל ממש כמוני! אין כזה דבר זמן! תחשבי שיש שתי שמשות לכדור הארץ עכשיו מאז שאת נולדת יש זמן? לא אי אפשר לספור טאותו סימן שהוא לא חשוב! אז אתה חייה את העכשיו שלך את הווה שלך ולא את העתיד שלך (מה יקרה אם..) אם חיים בלי זמן אז לא חושבים מה יקרה כי לא יודעים מה זה עתיד בכלל! יודעים רק שיש עכשיו כי אין דרך למדוד זמן בכזה מקום! אז תחשבי עכשיו על העולם שלנו... רק בלי זמן... תנסי לחיות בלי זמן בכלל! תחיי את העכשיו בלי להתעות מה יהיה כי זה גורם לך לחיות את העתיד הקרוב או הרחוק! יש כאלה שחיים את השנה הבאה וכשהי מגיעה אז הם כבר חיים בזו שאחריה... וזו טעות! מתי אפשר לדעת מה יקרה? את יכולה לעבור מחר תאונה או יפרוץ מלחמה בין ישראל לערבים... את יכולה למות ואז לא עשית מה שרצית! כי את לא חייה את ההווה שלך! למה לפספס משהו בגלל שהוא כזה?? אפ יש גורל אל תחשבי עליו תני לו להיות כזה! אל תנסי לעשות מה שאי אפשר! אל תנסי לרוץ לכל מקום! אל תנסי לעצור את השעון! אל תחיי את הזמן! תחיי את ההווה שלך בלבד! אל תלחצי שהיום נגמר שרק קמת... תיהי חופשיה... את יכולה לעשות הרבה יותר... רק מאמץ... )ואני עוד רק בן 16 וחושב ככה! כמה זמן יש לי אופס כמה הווה אני יחייה לעשות דברים) אני חיי את ההווה שלי את העכשיו! ואז אני לא יכול לתת לי לחשוב מה יקרה לי מחר או מה יחשבו עלי! כי זה לא משנה לי! אני בה בקטע של אין מחר לנצל את היום הזה על סופו כי לא יהיה מחר.... ואז אתה לא יכול לתת להתבישות לעצור בעדי מלחיות עוד כמה זמן... את צריכה להחליף נקודת מבט... וזה קל... רק צריך לראות אחרת... לא לתרגל פשוט להניח לדברים כמו שהם ואת את רק רואה את העולם בלי זמן! תמיד תדעי מה את עושה עכשיו! ולא מה יקרה אם... כי זה מחזיר אותך לעתיד! שם חיים רוב האנשים! אור ואהבה לך... שלך tksr נ.ב. מקווה שזה עבר לך למרות שזה לא מובן כל כך....

The Mystique

New member
אלדר יקירי

לפי כל התגובות כאן, אני מרגישה כאילו פניתי לפורום הכי מתאים לבעייתי. מעניין שהבחנת בכך שאני מתעסקת רק בעתיד ולא גם בעבר. אם כי אתה מאד צודק. אני לא ממש יכולה לרדת לסוף דעתך, איך אפשר להתעלם לחלוטין מהעתיד אם הוא קיים שם. העתיד הוא מחר, הוא חשוב, ואם לא אדאג לו הוא לא יקרה כמו שאני ארצה שהוא יקרה כדי שאוכל להנות ממנו. אין אני אומרת שצריך להתעסק רק בו, אבל גם בו. אם הייתי יכולה לחשוב כמוך, להתעלם מהעתיד, אז מייד הייתי מפסיקה לעבוד, מפסיקה ללמוד, ויוצאת לנופש בכל הכסף שאין לי באיים הקריביים. אבל עקב כל המגבלות אין ביכולתי לעשות זאת, כי אני מאמינה שיש מחר, וגם בו אני צריכה לחיות. אשמח מאד אם תגלה לי את סוד הגדולה שלך, איך אתה משלב את ההתעלמות מהמחר (העתיד) יחד עם חוויה אקטיבית מלאה של ההוה שלך. ואולי זה לא ממש קשור עכשיו, אבל פה נכנס העבר, שבו יש חופן לא מוגבל של חוויות שמשפיעות עלינו כל יום, מה אתה עושה איתו ? ומי היה מאמין שאתה רק בן 16. מדהים לגלות שיש דברים שאין להם גיל.

אלדר

New member
זה מה שאני אמור לעשות???

כאילו דהה ... אני אמור לצדוק... סססתם אבל לגלות לך משהו במה שאני משקיע אני תמיד צודק... וזה טוב שפנית לפורום הזה אחרת לא הייתי עונה לך... בלי קשר היה לי מצב רוח מטופש באותו זמן.. חוץ מזה אני חושב ככה רק בגלל ספר שקראתי 5 פעמיים זו סידרה בעצם של שני סדרות ברציפות + שני ספרים אחרונים שזה כולל ביחד מעל 3500 עמודים ב 12 ספרים.... וזה בפחות מחצי שנה סתם לידיע ... אבל זה נותן לי ראיה שונה על עיקרון הזמן כולו.. אני רואה את הזמן כתור הווה כי כמו שאמרת יש את המחר... בלי קשר לעבודה... האם את באמת היית נענת לצאת לחופש לכל החיים לאי כזה? האם לא היית חוזרת אחרי כמה זמן להורים שלך? לחברים שלך? האם היית מוכנה לעזוב הכל ואת כל מי שמכיר אותך כדי להיות פרזיטית?? אני לא חושב שהיית בחורת בזה..! וכמו תמיד לכל בן אדם קשה לא לעבוד בכלל בכל מקצוע! אם זה גניבה או רכז עבודה של מפעל קשה שלא לעבוד בכלל... את תמשכי מתישהו לזה חזרה... והעתיד הוא דבר שמשתנה... אני לא דוגמה לזה ואי אפשר להגיד שאני לא מתיחס לעתיד! כי זה לא נכון! אני לא נותן לו חשיבות... אני עצמי כל הזמן חולם אותו (עתיד) וזה מתגשם לי לרוב... ככה שלא להתיחס זה בולשיט גמור! זה שאני רואה אותו אחרת כי הוא ידוע לי חלקית ואני יכול לשנות אותו זו ממת סיוט בשבילי... אבל העתיד לא ממש נמצא שם קיים! זה ההווה של העכשיו שם... אני ידיע להווה הזה עוד הרבה מאוד הווה נכון? אז זה כבר לא עתיד! אני יכול לחיות כל הזמן בלי עתיד! אני עושה בהווה מה שאני הכי רוצה! אם זה ללמוד כי אני אוהב או לעבוד כי אני חצי צריך וחצי רוצה כדי לצאת מהשיעמום אז אני עושה את זה... וזה לחיות את ההווה בלי קשר לחופש תמידי כי זו טעות אף אחד לא נענה (אושר) להרבה זמן ממצב כזה...כי הוא מתחיל לטעות למה הוא פרזית והחבר שלו אוהב לעבוד ואז הוא מתחיל להטיל ספקות... וכו... אבל האם את באמת רותה עכשיו לחיות מחר? אז לא יהיה לך את העכשיו! ואם את כל יום תדאגי למחר שלך את אף פעם לא תחיי את הווה שלך האמיתי... כי הוא לא יהיה לך מחר כי את תעשי אותו הדבר למחרת תעשי לך את המחר של מחר... וכו... אז בכל מקרה לא עדיף לך להיות בוסית של עצמך? להגיד עד כאן עכשיו אני רוצה מנוחה! ואת במנוחה! אני רוצה לישון עכשיו בלי עבודה אז אין לך עבודה... את תמצאי כזו עבודה מתישהו או שתכימי לך מין עבודה כזו במפעל שלך הוא משהו... את צריכה לעבוד כמו שאת מוכנה.. אחרת את לא עובדת כאילו את מישהי אחרת? את לא משקרת אותך שאת אוהבת את העבודה הזו... את לא משקרת לך שלא תמצאי עבודה אחרת בלי העבודה הזו?? אני ימשיך כשאת תחזרי אלי בהודעה חדשה.... טוב? אור ואהבה מיסטי... שלך tksr

את מרוצה ממקום העבודה שלך?

השאלה אם את מאושרת במקום העבודה או בביתאו בסביבה שאת חיה? למה אני שואל? משום שאם את מאושרת אין שום סיבה בעולם שתחשבי על מחר,פשוט לא תרצי שהרגע יגמר.(אני מדבר מניסיון). חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

עוד אחת

New member
מה???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה בן 16?!!!! הייתי בטוחה שאתה לפחות בן ארבעים, לפי סגנון הדיבור שלך עד עכשיו. בחיי! אני מתאבדת! *יורה לעצמה בראש.

אלדר

New member
מה באמת?

אני הזכרתי כאן לפחות 100 פעם שאני בגיל הזה... כנראה שאת לא עוקבת... בכל מקרה... זה עושה לך הלם? לצאת מהפורום? לברוח? רק אל תירי לך בראש...!!! זה לא ´טוב´ לחיות עם כדור בראש... נכון? אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr נ.ב. הגיל שלי מפריע לך? אני יכול להתחזות לעצמי בעוד 20 שנה..?? סתם אבל את באמת חשבת שאני בגיל 56? הסגנון שלי הוא די מטופש וצעיר יחסית... למה שעבר עלי.... לא משנה

שלום לך עוד אחת ../images/Emo24.gif

שלום לך אוד אחת!!! ברוכה הבאה את כאן. פה מגוון הגילאים נע בין 16 שנים ועד 50 שנה. פורום פתוח לקהל. אם יופיעו בני 60, 70 80 שנים אשמח גם לקלוט אותם. הם מבחינתי האנשים עם הכי הרבה ידע על החיים. זקני העם החכמים. רק שלצערי הם לא יודעים להשתמש במחשב, או מפחדים ממנו וחבל. בכל אופן על תתקעי לעצמך שום כדור בראש. אם זה כדור ספוג אז בסדר. המשיכי להכנס לכאן ולשעשע את הרציניים. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

יופיאל

New member
בועת המחשבות

את נמצאת בדיאלוג פנימי במקום בדיאלוג חיצוני. השכל עוצר אותך , את תקועה בתוך בועת מחשבות ואת נאחזת במחשבות שלך במקום לשחרר אותם. כשאת כל הזמן חושבת על מה שאת הולכת לעשות , את בסוף לא עושה כלום. תנסי לעשות פעם משהו בלי לחשוב עליו. ברגע שמגיעה המחשבה על מה יהיה , פשוט תקטעי את המחשבה הזאת ואל תתחברי אליה. ובלי לחשוב ישר תעשי את מה שרצית , או תגידי את מה שרצית. את יצרת לעצמך את המחסום , ואת זו שצריכה לשבור אותו. הבועה הזאת לא באמת קיימת , אבל השכל שלך התרגל אליה , ולכן את עושה זאת כל פעם מחדש מכורח ההרגל. כדי להתגבר על זה את צריכה לשבור את ההרגל , להכריח את עצמך לדבר בלי לחשוב , להגיד ישר את מה שבלב ולא לתת לשכל להיות פילטר. את חייבת להיות מודעת לזה כל הזמן , כדי שתוכלי לראות את הבעיה שלך בצורה ברורה , ולדעת מה את צריכה לעשות ברגע שזה קורה. כך לאט לאט תתכנתי את המח שלך להרגל חדש - שבו את אומרת את מה שיש לך בלב והשכל לא עוצר אותך. כרגע יש לך תבנית מחשבה לא בריאה , את צריכה לשבור אותה ולבנות תבנית חדשה , והפעם לבנות אותה במודע בדיוק איך שאת רוצה להיות. באור ואהבה , יופיאל המלאך

The Mystique

New member
תכנות הראש

אני מנסה לעצור את המחשבות תמיד לפני שאני אומרת אותן כי אני פוחדת שפתאום יצא לי משהו טיפשי מהפה, במקום משהו חכם ושנון. ואני מאד מודעת למחסום הזה שאני יוצרת לי, כל זה במטרה שלא יגידו עליי טיפשונת. אבל כשאני קוראת את ההודעה שלך, בפעם השניה, כדי לרדת לעומקה, ורצות לי מחשבות תוך כדי, אני מגלה שבעצם אם אני בן אדם חכם, והמחשבות שלי נראות לי חכמות בד"כ, וגם יוצאות כאלה טיפשוניות לפעמים אז גם כשאני אוציא אותן החוצה רובן תהיינה חכמות והטיפשוניות לא יהיו מאד דומיננטיות. וככה לפחות אני אוכל לקבל עליהן פידבקים מהעולם החצוני שלי, שאליו אני לא כל כך מחוברת. תודה יופיאל - אתה הארת לי נקודה חשובה שלא שמתי את העין עליה קודם. ואגב השם יופיאל ? מה מקורו ? הוא מלאך ?

אלדר

New member
הוא מלאך אמיתי אם נוצות....

וקסמים..... סתם באמת? למה את מפחדת ממך מיסטיקיו (זה שמך בעיברית? בכל מקרה תירגום חופשי שלי.) כאילו אם את עוצרת לפני מה שאת אומרת זה פחד! פחד מעצמך.. את פוחדת מאוד לטעות ושיחשבו עליך רעות או משהו כזה נכון?? ואת לא צריכה ללמוד... כמו שאומרים בחיים עושים טעויות ואומרים מידי פעם שטויות אז למה לפחד? את צריכה להיות אחת שלא עושה אחד מאלה? וזו בשל עצמה טעות.... לא?? אור ואהבה מיסטיקיו... שלך tksr

יופיאל

New member
מחסום

המחסום נמצא רק בראש שלך , ברגע שתחליטי לוותר עליו הוא יעלם. ואגב , יופיאל זה שם של מלאך , והוא מופיע בקבלה. מלאך היופי והיצירה , שייך לכוחות החסד. באור ואהבה , יופיאל המלאך

אלדר

New member
אבל אתה באמת מלאך???

או שרק נקרא על השם של המלאך?? כי אם אתה מלאך שבא לעלום הפיזי כדי לעזור זה מאוד מסביר פנים... אבל אם אתה רק נקרא על השם הזה... מה טוב גם זה...? בכל מקרה שיהיה לך באהבה אור ואהבה יופיאל... שלך tksr נ.ב. לא חייב להיות רק המחסום בראש... זה יכול להיות בתת מודע כי מישהו האיר לה הערה על מה שהיא אמרה וזה פגע בה והיא נכנסה בה ושומרת את המילים לעצמה??? לא הגיוני???

כוחה של מחשבה במהירות האור ../images/Emo22.gif

שלום לך מיסטיקי היקרה!!! שברתי את שיניי בניסיון להגות את שמך באותיות עבריות. בכל אופן לדעתי האישית התברכת ביכולת חשיבה מדהימה. את בעצמך אומרת שמהירותה גבוהה מהמהירות של שפתייך וגרונך לבטא את המחשבה. תראי אני לא יודעת בת כמה את. מה שאת מספרת כאן מזכיר לי מאד את ילדותי ואת בגרותי. אני חושבת שלפחות עד גיל 35 שנים. גם אצלי המחשבות היו מקדימות את יכולת הביטוי שלי. היום בלי "עין-הרע" אני לא מפסיקה לדבר. יעידו על כך כל מי שמכיר אותי. כולם אומרים לי. יו מיכל תדברי קצת יותר לאט אנחנו לא מצליחים לעקוב אחרי שטף משפטייך. מסבורי נובע שישנו פיתרון למצב בו את נמצאת. בגיל 35 שנים. לאחר שעבדתי בהוראה שבע שנים יצאתי לשנת שבתון ושם בעזרת מס´ קורסים גיליתי פתרונות. אחד מהם היה קורס באסרטיביות. למדנו כל מיני פטנטים איך לעמוד על דעותנו ולומר אותן נכון. קורס אחר שמאד שחרר אותי היה קור בשם: "דייל -קרניג´י". תורת הנאום. קורס מאד פרקטי. היום אני מסוגלת לעמוד מול מאות ואולי אפילו אלפים ולשאת את דבריי. הקורס היה מעשי. קבלנו משימות חשיבה ודבור ועבדנו מול קוצבי זמן. דוגמא: יש לך 1 דקה לדבר על אהבה... ולשכנע את הקהל בדעתך. כן כן הכל תוך דקה. בכל אופן יש גם מקום לקחת איזה קורס במודעות עצמית לשיפור הבטחון העצמי. או למצוא איזה מדריך רוחני שיתמוך בך במסע אל תוך עצמך. לפרטים נוספים אפשר לפנות למייל שלי. הרי תמיד אמרתי שאני מגשרת בין בקשותיכם לבין מומחים לא??? הרבה אור ואהבה ללא תנאי. מיכל

אלדר

New member
וי שהתברך ביכולת חשיבה....

מדהימה ודיבור מדהים? לדבר מהר כל כך את המחשבות שלך? ועוד שכל מילה שיוצאת מהפה שלך היא מקבלת הרבה מאוד רגש! וכל רגש! יש כאלה שיכולים לדבר ולדבר ואתה רואה שמי שמקשיב (כולם) נכנסים לדברים שלך... וזה כיף! גרמתי גם בדיבור לאנשים לבכות! (די שטויות דיברתי אבל זה עשה את זה) אפשר לחולל הרבה אם דיבור מהיר ויכולת הכנסת רגשות למילים לא???????. אור ואהבה מיכל... שלך tksr נ.ב. אני ישלח לך שוב מייל

The Mystique

New member
חיים ומוות בידי המחשבה...

תחילה ורק אח"כ בידי הלשון. מדהים לראות שזהו משפט מפתח בכרטיסך האישי. שמתי לב לזה כשהעתקתי את כתובת האמייל שלך. וכמו שאת מנחשת - שלחתי לך מייל.

jongler

New member
היי Mystique

ישנם עוד מקומות בהם את מרגישה עצורה וחוסר מימוש? האם ישנם מקומות בחייך שאינך ממצא עד תום, אין שם שלמות כסגירת מעגל? האם נח לך להיות בחברת אנשים? האם את אוהבת את מי שמביטה אליך מן המראה? למי בהתנהגותך את דומה ומחקה - אבא? אמא? האם לאמר "לא!" זה דבר של מה בכך ? מתי רקדת לאחרונה בחופש טוטאלי? מתי שתקת בהנאה? האם את מסוגלת להישיר מבט לעיני אנשים זרים למעלה מ 3 שניות ברציפות? האם נח לך יותר בחברת ילדים או מבוגרים? באהבה נוכחת JonGler [email protected]

חוכמית

New member
אני יכולה גם לענות??? יש גם תשובות

שלך לשאלות ולתשובות??? שאלות מאוד מאוד נוקבות.... אתה יכול להמשיך איתי בכיוון הזה?? באהבה מאוד

jongler

New member
את צריכה להתחיל....

ברגע שתעלי את סיפורך, ברגע שתספרי היכן את נעצרת בחיים אוכל לשאול שאלות בכיוון, התשובות הם שלך אני יכול רק לשקף לך מי את ואף פעם לא ליעץ. באהבה JonGler נ.ב. מזה באהבה מאוד?! זה באהבה? או שזה משהו חדש? אין "מאוד" יש רק "יש" או "אין"!

למעלה