עצומת הופעות נוסטלגיה

עצומת הופעות נוסטלגיה

אוקיי היה לי כבר הרעיון הזה ועכשיו כבר בא לי לייסם אותו אני הולך לעשות עצומה שתבקש מאביב לעשות סיבוב הופעות נוסטלגיה(שזה אומר איפור, קטעי משחק ואפקטים בהופעות) תעזרו לי לנסח את העצומה אם תרצו מה אתם אומרים? בכל מקרה אני יתחיל להחטים אנשים כבר בהופעה הקרובה שאהיה בה אביב גפן שלום רב אנו, הנוער שהולכים להופעותיך בקביעות ונהנים מאוד מהופעותיך רואים מידיי פעם בטלויזיה את הופעותיך הישנות שמאופיינות באיפור כבד, קטעים מומחזים(הקשירה בבדים בשיר דיכאון בערד 94 למשל), בסולואים מיוחדים והרבה בלגן והאמת שהנוער של העשור שלנו, לא ראה אותך במצבים אמיתיים כאלה מכיבן שכך, אנחנו מבקשים ממך שתעשה סיבוב הופעות חד פעמי "סיבוב הופעות נוסטלגיה" לכבוד הנוער שאיתך, שלא זכה לראות את סוג ההופעות הזה אנחנו מבינים שהיתבגרת, והישתנת, החיים שלך יציבים יותר ואולי בגלל זה אתה כבר לא מיתחבר אלינו כ"כ ואנחנו מכבדים זאת אנחנו רק מבקשים "סיבוב הופעות נוסטלגיה" חד פעמי רק כדי שנוכל לחוש ולו במעט את התקופה הזאת תודה מראש מעריצי ומעריכי אביב גפן

../images/Emo127.gif

אני בעד!!!!!! זה אחלה רעיון..... אם אתה צריך עזרה במשו בשביל להפחץ אץ זה תיצור איתי קשר במסרים ואני מוכנה לעזור

למעלה