עצומה

BaReTa

New member
עצומה

מה דעתכם להרים עצומת ענק ששבק ס יחזרו לסבב הופעות מיד אחרי משינה ? ככה בסוכות להריץ איזה 3-4 הופעות בקיסריה ת"א יבנה באר שבע וחיפה ? כל הארץ תבוא ואני כמובן יהיה בכל ההופעות... מה לא היה שווה בהאנגר חודש שעבר שהם הופיעו אש יצאה מכל מעריץ ולשרופים בכלללללללללללללללללללללל אז מה אתם אומרים ?

אין דבר שאני יותר רוצה

מעוד הופעות של שבק אבל זה תלוי בהם ולא בנו ואם ננסה להחזיר אותם עם עצומה ענקית זה סתם ילחיץ אותם (זה כמו לעשות עצומה שייצא כמה שיותר מהר דיסק של מוקי או החלוצים) אני אומר, ניתן להם את הזמן וכשהם ירגישו שהם רוצים להופיע יחד הם יופיעו (אני מבטיח לך שיהיו עוד הופעות בעתיד)

בתור אחד

ששמע את יוצאי שבק אומרים לפחות 1000 פעם ששבק לא התפרקו ולהקה שלא התפרקה עוד תופיע, בטוח (רק אני מקווה שבפעם הבאה יהיה מזגן)

blinkme

New member
yayi!

זה דווקא רעיון סבבע הלואי ומישו יקשיב לנו:/כי השבק אכן אימפריה

א.א.אפל

New member
מוזיקה לא עושים לפי דרישת הקהל

למרות שגם אני הייתי מאוד רוצה לראות את השב"ק על הבמה ולא לאירוע חד-פעמי, מוזיקה לא עושים לפי דרישה, וזה לא פוליטיקה... אני מאמין שחברי השבק גם רוצים-בעיקר מבחינה כספית- לחזור לעבוד ביחד אבל כמו שמוקי אומר בכל הופעה שלו שבה הקהל מנדנד ושר "ש.ב.ק.ס"-"זמן לכל דבר ועת לכל חפץ" מוזיקה אמנים צריכים לעשות מתוך רעב לעשות מוזיקה, עם האנשים שהם רוצים לעשות מוזיקה איתם, ובזמן שהם רוצים לעשות איתם מוזיקה. זהו

למעלה