עצומה

April777Lady

New member
עצומה

אנשים, לאור כל מיני דברים שיצא לי לראות לאחרונה....כמו ההגעה של טוקיו הוטל לישראל, חשבץי לעצמי, אולי נארגן עצומה שקווין יבואו להופיע בארץ? ץחשבו על זה, אם שתי בנות הצליחו לארגן את זה שטוקיו הוטל יבואו לארץ, למה שפורום שלם לא יצליח לארגן דבר כזה? זה יהיה נחמד, לא? רק רציתי לדעת מה דעתכם לגבי זה....

lba4

New member
אני ממש בעד!

אבל.. איך אפשר לארגן דבר כזה?..\:

לפי מה שהבנתי

[ובאמת בלי לפגוע באף אחד] שקווין זאת להקה קצת יותר רצינית מטוקיו הוטל ואין סיכוי שהיא תבוא מאיזשהי עצומה שעושים באיזשהו פורום בארץ.

sashka15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחח "קצת יותר רצינית מטוקיו הוטל"? קצת? תעשה לי טובה,ת'טוקיו בלע הוטל האלו ישכחו בעוד שנה. ואת קווין מישהו שכח? אני מיצטערת אבל אל תשוו את QUEEN לטוקיו הוטל. ובקשר לעצומה אני אחתום,אבל אני בספק שזה יעזור בהרבה. אולי אם נשלח מכתב רישמי או משהו בסגנון.

ליאורנר

New member
התכוונתי שאם כל הכבוד שיש לי לטוקיו הוטל.....

[ואין לי שום כבוד אליהם], קווין להקה יותר מדי גדולה בשביל שתבוא בגלל עצומה, כפי שאתם יודעים הלהקות הגדולות באמת לא מגיעות לישראל מסיבות אלה ואחרות אבל עם קווין העכשיווית תגיע לישראל זה יהיה חלום של הרבה מאוד אנשים בארץ הזאת

sashka15

New member
../images/Emo6.gif

חחחח אני מסכימה לגמריי. אני חושבת שעצומה לא כול כך תעזור פה. אולי אם נשלח מכתב רישמי או נמצא דרך דומה לזאת,הסיכוים שלנו יגדלו. אם מישהו יוכל לקחת על עצמו לחפש באינטרט ובכול מקום אחר דרך כולשהי ליצור קשר אם אחרי סיבוב ההופעות או משהו בסגנון ומישהו יקח על עצמו לכתוב את המכתב. נשתף טיפה פעולה,ונראה מה יצא. צריך רק לברר מה עושים ואיך. מה אתם חושבים?

khammel

New member
אני חושבת שחבל על המאמץ

קווין+ לא יבואו לישראל בעקבות מכתב, סוחף ומרגש ככל שיהיה.

April777Lady

New member
קודם כל...

קודם כל יש לנו דרך ליצור איתם קשר, ושאני אומרת איתם אני אומרת בראין.www.brianmay.com זה האתר הרישמי שלו ואפשר לשלוח לשם מכתבים. דבר שני הרבה אנשים כתבו לו בעבר דברים בסגנון: למה אתם לא באים להופיע אצלינו? אז הוא אמר, שהסיבות הם בד"כ הביקוש. כלומר אין מספיק ביקוש על מנת שהם יבואו כדי להופיע. ואולי אתם שוכחים אבל כשגאנז אנד רוזס באו להופיע פה ב-'93, גם בראין היה פה והופיע כדי לקדם את Back to the light, אחד מאלבומי הסולו שלו. בגדול, חשבתי שעצומה אולי תזיז משהו כי אם יחתמו עליה הרבה אנשים אז אולי הם יראו שהרבה אנשים מעוניינים בביקור שלהם בארץ....אז חשבתי לעורר את תשומת לבכם לעניין.

khammel

New member
תיקון טעויות

בריאן הופיע בארץ כחלק מהסיבוב העולמי של גאנז. GNR הובאו לארץ בזכות הפופולאריות שלהם כאן שנמדדת במכירת אלבומים ובמצב סינגלים במצעד הרשמי של ישראל. קווין כבר מזמן לא רלבנטית בשתי קטגוריות אלו ואני בספק רב אם האלבום החדש ישנה את זה. מה לעשות, קווין+ זה לא אטרקטיבי כמו רוג'ר ווטרס או לד זפלין. האמת המרה היא שלא הרבה אנשים מעוניינים בסיבוב הופעות של קווין+. בוודאי שלא מספיק כדי להצדיק את ההשקעה הכלכלית העצומה לה קווין ידרשו. בדיוק זו הסיבה שבריאן כן הופיע בארץ עם גאנז -- הוא לא נדרש להביא איתו את "המפלצת האצטדיונית" שנדרשת להופעה ראויה של קווין. כדי להביא את קווין לארץ צריך לפחות 20000 חתימות. נראה לך שיש סיכוי? בעבר, היה ניסיון להביא לארץ את בריאן למופע סולו ולא הצליחו להבטיח קהל של 8000 איש.

sashka15

New member
מה אנחנו מפסידים?כלום!

לא יקרה כלום אם ננסה! אין לנו מה להפסיד! ואם לא יצליח אז לא נורא! אבל בכול זאת,תמיד אפשר לנסות. אני חושבת שכדי לעשות עצומה בשביל שנוכל לראות כמה אנשים באמת מעונינים,ואחרי זה אפשר יהיה להוסיף לעצומה מכתב. ולנדנד להם טיפה,ונראה מה יצא. אין לנו מה להפסיד. אני מוכנה לנסות.

queen106

New member
אני בעד

ketas

New member
אתם באמת חושבים...

שקווין+ מביאים פחות קהל מרוג'ר ווטרס או פיל קולינס, או סטינג? לד זפלין זה ליגה אחרת...רק כי הם הלהקה במלואה. בכל אופן, זה לא פינק פלויד, ג'נסיס או פוליס... אתם באמת חושבים שהם לא ימלאו איזה אולם מכובד?

sashka15

New member
נכון מאוד!

חחחחחחחחחחחחחחחחח אתם חושבים שחסר אנשים ? למה אנחנו מזלזלים ככה בעצמנו? אני חושבת שהביקוש יהיה ענקי. זה לא סתם עוד להקה! זה קווין + (למרות שאני הייתי קוראת לזה קווין - DD:)

Teo Toriatt

New member
כן

לצערי כן, Queen + מביאים פחות קהל ממי שהזכרת. למה? כי זה Queen בלי פרדי, הקול שמזוהה עם הלהקה. יש שני מאפיינים ברורים ל Queen לאורך השנים - הקול של פרדי והגיטרה של בריאן, זה גם מי שלא מכיר את נבכי הלהקה יודע שזה הבידול המרכזי שלה מהשאר. אפשר לראות את זה אפילו בפורום הזה שבנוי ממטורפים לדבר - היו וישנם מספיק בעלי דעה ש Queen בלי פרדי זה לא Queen. אז מה יגיד הציבור הרחב? רוג'ר ווטרס הוא הקול מאחורי הפלוייד (ברוב השנים) ופיל קולינס הוא הקול של ג'נסיס (ברוב השנים) וגם אדם עם קריירת סולו מרשימה וכנ"ל סטינג. לכן כשהם מגיעים הקהל שומע בדיוק את מה שהוא רגיל לשמוע, בקול שהוא רגיל לשמוע. לד זפלין זה לא הלהקה במלואה - יש מתופף מחליף,הבן של... - אבל זו אנלוגיה מצויינת כי גם הם נתפשים כמובדלים משאר הלהקות בגלל הקול המיוחד של פלאנט והגיטרה היחודית של פייג'. בגלל שפייג' ופלאנט עוד שם - זה נתפש כאיחוד מלא של הלהקה. צריך לזכור גם שהפקה של Queen עולה הרבה כסף כך שהכרטיסים יהיו יקרים. אנשים שלא מופרעים כמו חברי הפורום הזה על הלהקה לא ישלמו כל כך הרבה בשביל "Queen בלי פרדי" שלא לדבר על זה שגם בימיה הגדולים של הלהקה היא לא הגיע לארץ. שורה תחתונה - לצערי כן, הם ימשכו הרבה פחות קהל מכל הלהקות שהזכרת, לא כי הם פחות טובים - כי אם בגלל שהסמל המסחרי שלהם כבר לא איתם _________________ כל זאת נאמר כניתוח של הקהל הישראלי ואין בו בכדי לשקף את הדעה שלי שהיא שזו צריכה להיות אחלה הופעה - כזו ששווה לטוס פעמיים ללונדון בשבילה

למעלה