עצומה- RBD

סוכריה16

New member
אז ווקשע..

אל תרשמי בשרשור הזה.. למה אני צריכה כאלו שכן רואים ואוהבים זהו..!

סוכריה16

New member
עכשיו יש!!

יש יש יששששש.. המנהלת שלהם.. רק מבקשת חתימות !! קוראים לך סוזן!? יאללה במקום להיות לא- אופטימית תיהי פולל אופטימית!!

לא! חחח קוראים לי סוזי../images/Emo9.gif

לא סוזן

סוכריה16

New member
ג'פופים !!

תראו- זה ממש לא חיקוי! מסכנים השחקנים היפים שלי!!הם בסה"כ צעריים מנוסים ומוכשרים שהציעו להם לשחק במה הם אשמים!!?!??! איך שבא לכם! הם פשוט עשו את זה לנוער של מקסיקו! אז תפסיקו להרוס לי את כל השמחה! זה היה מיועד לאלו שכן ירצו ורוצים!! הם 6 צעירים מוכשרים ויפים! יש להם שירים מעולים והם פשוט מדהימים.. אין אין על פונצ'יטו שלי! אז כולם.. מי שבעד לרשום את השמות שלכן.. למה לא עוזר לי שאתם אושמים שזה לא חיקוי ובלה בלה בלה!טוב?! מוואה! ולא להוציא תכעס על פונצ'ו יפה מושלם מסוקס שלי חחח

סוכריה16

New member
וגם בכלל!

על חיקוי- אפשר להיות במאסר! פה זה פשוט קנייה של גרסה .. וזהו.. ממש ז-ה-ו! המפיקים שם ביחסים טובים... והכל טוב ויפה ואם תראו בסוף הנובלה רשום: idea orginal cris morena רעיון מקורי- כריס מורנה.. ולא רק זה רשום שם "יאיר דורי אינטרנשיונאל" ולדעתי הם פשוט מושלמים בפני עצמם... יש להם שירים יפים.. ומי שמדבר כל כך מגעיל- םשוט לא מבין שדיי! לא יעזור לו כלום! הם הסטריה במקסיקו- והכל בגלל שיש להם את זה!! זהו!!

טוווובב הבנוווווווו, מה יש לך?

את חוזרת על כל דבר מאתיים פעם מי שרוצה- שיחתום ומי שלא- לא!

סוכריה16

New member
טוב אנשים

זה פורום שארוך לי לכנס אליו.. אם עוד כמה ממכם ירצו.. אז כנסו לפורום טלנבלות.. ותשימו שמות שם אוקיי. לא פה! כי רוב הסכויים שאני לא אראה! לא פה.. לא פה חחח

shiran232

New member
../images/Emo4.gif....

הלהקה וכל הסדרה הזאת היא פשוט חיקוי עלוב של המורדים. "מיה" נראית כמו אישה בת 80, השחקנית שמשחקת את מריצה נראית כמו זונה מטומטמת. ובקשר לבנים- אי אפשר להשוות את השחקן שמשחק את מנואל לפליפה ובנחמין בכלל!!!!!! הביאו את הבן אדם הכי "יפה" שמצאו במקסיקו ואין לו אפילו 0.000000001% מהיופי של בנחמין. זאת תוכנית פשוט עלובה שהעתיקו ממנה כל פרט שהיה במורדים המקוריים אבל בכל זאת הצליחו להרוס אותם.

סוכריה16

New member
סיימת!?

כי היית מתה! אני יגיד לך משוו אחד.. הדבר הראשון זה לגבייך0- למה את ממקנאה? למה בכלל את צריכה לרשום את ההערות האלו פה?!?! רוב מעריצי המורידם חשים שהם הכי טובים ואומרים את זה בלי סוף- יאללה!! למרות שהמקסקנים צנועים יותר- וזה נכון!! אני לא אשתוק! למה זה שהם היו ה"ראשונים" הופך אותם ליותר טובים!? מה את בכלל יודעת!? אני זו שישבתי וראיתי את שתי הגרסאות! ותראי- מעריצה שרופה של המורדים אני חולה על השחקנים של רבלדה.. פליפה שלכם- לא מגיע לקרסוליי קרסוליים של פונצ'ו בחמין הוא דרקולה אחד ענק מכוער! בחיים בחיים לא סבלתי אותו אם רוברטה פרחולה אז מה לואיסנה לופילטו!? אהה? מה היא?! היא הדבר היחיד שיפה בלהקה שלכם! לעומת זו אנהי תגידי מה שתגייד פשוט יפה.. היא מיוחדת.. כנ"ל דולסה מריה.. חחח היא יפהפיה אמיתית.. והדייגו שלנו פשוט מתוק!!!! ויש דם את כקרסיטיאן- שנכון הוא לא הכי יפה אבל הוא מצחיק וחמוד, ומאייטה- מהממת! אז את ההערות המגוחכות שלך שמרי לעצמך וכדי לא רציתי להכנס לוויכוח ציינתי שרק מי שרואה את זה כמה פעמים! אבל תמיד יש את האנטים שזו את.. ומצטערת אני לא שותקת! כי את תופסת מבנחמין! אפשר לחשוב מה הוא! הייצור הכי מכוער שראיתי ושיש לו מעריצים עוד!!! דרך אג"ב.. אנשים! מי שרוצה להצביע אז ווקשע לפורום טלנובלות כי כמו שכבר אמרתי זה ארוך להכנס לפה!

bar in love

New member
סוכריה16

אני בר גטניו...חחח.. והיא צודקת אם אתם לא אוהבים אותם פשוט אל תגיבו... מי שאוהב רוצה שהוא יבוא... שפלוריסיינטה באו לארץ אתם חושבים שכולם אוהבים אותם?? לא ממש לא..אבל מי שלא אוהב שותק

עד ללואיסנה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo84.gif

ממש עיצבנת אותי עכשיו
תרגיעי מלדבר על לואיסנה אני רוצה לחתום על העצומה אבל תחזרי בדברים שלך על לו
כי ממש עיצבנת אותי עכשיו
מה מה מה מה מה לואיסנה
מה באת לומר עליה
כי לא קראתי הכל
רק שמעתי שאמר"שלא נדבר על לואיסנה"
זה מעצבןןןןןןןןןןןן למה להמ להמ למה את יורדת עליה
תרגיעי.........................................................................................................................

סוכריה16

New member
היא אמרה שדולסה פרחה

אז אמרתי שלא לדבר על לאויסנה.. כי אם היא שופטת לפי החיצוניות של הבן אדם- ואין לי משוג איך היא ושפטת אני אגיד את אותו הדבר על לאויסנה! אני לא אוהבת את הפלורסיינטה האלו!? אבל מה השטויות אלו.. באתי ורשמתי לכם הכל כדי להסיט את כל הילדים1? תפסיקו אתם לא אוהבים אל תגיבו לי על זה אם מעצבן אותך שאני "יורדת" על לאויסנה- ושימי לב ששאמרתי שהיא הדבר הכי יפה שם בלהקה שכל האנטים פה לא יגיבו וזהו1 אני שונאת בדם את התגובות האלו!! אוחח1! כאילו מה עשו להם השחקנים עצמם! :!?!?! וגם בכלל.. אני ראיתי את העונה הראשונה וזו שלהם שונה לגמרי..

אני גם רואה רבלדה../images/Emo84.gif

ובהתחלה חשבתי שזאת סדרה ממש מטומטמת, ולא התכוונתי לראות את זה אבל ראיתי פרק ראשון ונדלקתי
פשוט ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עיצבןןןןןןןןןןן אותי מה שאמרת על לואיסנה כי היא ממש לא כזאת
תרשמי אותי לעצומה ada- עדה

סוכריה16

New member
לא הבנת מה ניסיתי לאמר!!

גם אני לפני שנה הערצתי את המורדים! וגם את 406.. ביחד כזה! ותמיד הייתי שומעת אנשים שאמרו שלואיסנה פרחה.. אז אמרתי אם אומרים על דולסה ..(שעל דולסה עוד לא שמעתי שאמרו שהיא פרחה! זה חחדש לי!!) אז מה אומרים על לאויסנה?! גם על לאויסנה אאורמים וזה לא אומר שצודקים.. לפי דעתי היא הכי יפה שם1 ואת צודקת! ותאמיני לי.. שזה לא חיקוי! המורדים היה יפה בדרך שלו.. אבל בבבקשה.. פה זה יפה בדרך אחרת.. יש להם את המתח שלהם, החידושים שלהם.. האנשים שלהם! ושינו שם מלא דברים!! ובכלל חח.. בהופעה של פלורסיינטה- מלא שרו y soy rebelde quando no sigo a los demas חחח.. מה שאני מנסה לאמר- שמעריצים יכולים להעריץ את שני הדברים וכל אלו שמנבלים את הפה עליהם זה מקנאה- או מציק להם בלב! אז הם מוציאים הכל על השחקנים היפים! יכולים לאמר הרבה דברים- אבל לאמר על פונצ'ו שהוא מכוער!??! לאמר על דייגו!? וא דווקא ממש מתוק- ולדעתי הוא כופל את בנחמין1 כי בנחמין מהרגע הראשון שראיתי אותו הזכיר לי דרקולה ודייגו! רגוע כזה.. מתוקקקקקק!! כנ"ל אנהי- אולי היא גדולה מלאויסנה- אבל 80!?!? ווקשע! לפי געתי היא פשוט מלכה!! יש לה דיבור קורע והאי השחקנית הכי שיש! ודולסה פשוט דולסה.. קמילה אהבתי אותה כן.. אבל אני מודה שדולסה יםפה יותר.. אבל את קמיהל אני הכי אוהבת!

לאנהי דיבור קורע? נו באמת.......

סתם מנסים להוציא אותה טיפשה! ולגבי מריצה- רוברטה אז בהחלט המריצה שהייתה במורדים הרבה יותר נורמלית מדולסה ברבלדה וגם את דולסה הזאת מאפרים בצורה גסה- כמו פרחה באמת! והיא בכלל לא מצחיקה- כמו מריצה במורדים, ו''כאילו מורדת''.זוועה. ב406 יותר אהבתי אותה, היא לא הייתה כזאת. בקיצור המפיקים לא הצליחו ליצור את המריצה המקסיקנית- יצא להם ממש גרוע!

למעלה