עצומה- RBD

סוכריה16

New member
עצומה- RBD

נפתחה עצומה =להביא את הלהקה המקסקנית RBD מהסדרה השווה רבלדה (המורדים גרסה מקסקנית) אנשים- מי שרואה, מכיר אותם- ויודע עד כמה הם נפלאים, ומי שמכיר את השירים שלהם! אני חייבת שתעזרו לי להביא אותם.. כל מה שאתם צריכים לעשות ממש פשוט- תרשמו את השם שלכם בעברית ובאנגלית לדוגמא: דיקלה- dikla זה הכל- ובעזרת השם יהיה לי פונצ'ו בארץ!

עדיף להביא את ארוואי לארץ מהם../images/Emo4.gif

http://rebelde-back.cjb.co.il

bar in love

New member
את ארוואי מביאים כברר

אז מה הבעיה שיביאו גם את רבלדה???

סוכריה16

New member
בדיוק!!

ועד שיש לי את הסיכוי הזה! אני רוצה לנצל את זה כי זה חשוב לי מאוד!! בר יש בעיה! כי את לא הבר היחידה! את יכולה לשלוח לי במסן גם שם משפחה.. או לפחות את האות הראשונה שלו!?!?! גם ארוואי. יהיו פה בלי קשר אליהם!! וגם בכלל הם היו פה- ועם כל הכבוד הם עשו פה הופעות! ואני רואה את השחקנים של RBD כבר בדיוק שנתיים על המסכים (406) וגם למעריצים שלהם מגיע לראות אותם פה

סוכריה16

New member
זה לא או זה או זה!!

זה רבלדה ואם אתם רוצים להביא את אורוואי סבבה...!

tom7890

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

אין מצב בעולם שיביאו ת'חרא של הסדרה הזאת!!! סתם חיקוי מסכןןןן!!1 פשוט מגעיל לראות את המשחק הגרוע, את השחקנים שבחרו לתפקיד שבכלל לא מתאים להם!! אין ולא יהיה כמו המורדים!!! זה המקורי והכי יפה!! אם תהייה עצומה שלא להביא אותם אני יצביע!!! פשוט מתעב אותםם!!!!!!!! ארוואי שולטים!!

סוכריה16

New member
לעשות לכם שרשור!? חיחיי

אוקיי ... תמונה חדשה מאיזה ארוע השקה אני חולה חולה עליהם ועל השירים שלהם! ואני המעריצה הכי הכי הכי בעולם הזה של פונצ'ו.. והדבר שאני הכי רוצה זה שהוא יהיה פה בישראל! והוא רוצה! ואני רוצה להגשים לו את החלום הזה ושמעי אם את אוהבת את דולסה תרשמי תשם שלך בעיברית ואנגלית זו תהיה סול בעונה השנייה

למעלה