יופי לי אין לבד אבל בקרוב יהיה בעזרת השם
א אל תשכחו את המקף New member 24/3/06 #55 חתמתי../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif
O ooOMoRoShOoo New member 24/3/06 #58 מחקת אותי?../images/Emo86.gif../images/Emo205.gif כי חתמתי והזה לא מופיע.....
O ooOMoRoShOoo New member 24/3/06 #61 אופסס לא שמתי לב../images/Emo86.gif../images/Emo205.gif לא להתייחס ל-2 התגובות למעךה
ג ג ב ש ו ש New member 24/3/06 #68 חתמתי+אני אפרסם את זה../images/Emo88.gif אבל תדאגו לשלוח את זה למייל של מישהו מערוץ ויוה או משהו כזה...תתייעצו עם מנהלי פורום טלנובלות אולי הם יוכלו לעזור,אם תצטרכו משהו תגידו לי.
חתמתי+אני אפרסם את זה../images/Emo88.gif אבל תדאגו לשלוח את זה למייל של מישהו מערוץ ויוה או משהו כזה...תתייעצו עם מנהלי פורום טלנובלות אולי הם יוכלו לעזור,אם תצטרכו משהו תגידו לי.
ג ג ב ש ו ש New member 24/3/06 #70 סבבה,את יודעת שפעם הייתה../images/Emo88.gif עצומה מזה גדולה של האתר הישראלי של רבלדה משו כזה..
ג ג ב ש ו ש New member 24/3/06 #76 לא חח לא האתר הזה../images/Emo88.gif לא זוכר באיזה אתר בדיוק אבל נראה לי שקוראים לו האתר הישראלי לרבלדה,דווקא מלא חתמו על העצומה שיש שם.
לא חח לא האתר הזה../images/Emo88.gif לא זוכר באיזה אתר בדיוק אבל נראה לי שקוראים לו האתר הישראלי לרבלדה,דווקא מלא חתמו על העצומה שיש שם.