עצומה

עצומה ../images/Emo13.gif

נא כולם לחתום,להצטרף,להשפיע ולהודיע לגברת הוליווד היקרה שהגיע זמנה והיא צריכה להתחתן! אנא עיזרו לי במלאכת ההסברה!! הוליווד יקירתי,השמלה מוכנה?????

/tapuzforum/images/Emo31.gif

אני מאחל לה שהיא תיהיה מוכנה לכך והיא תרצה להתחתן אז שהיא תמצא את האחד שלה ותתחתן איתו ותקים בית כשר ונאמן בישראל. א ב ל אני נגד ללחוץ/לשכנע מישהו שיתחתן.

אז אתה כנראה לא מכיר

את הגברת!!! צריך להכריח אותה!!!
אם לא היא לא תתחתן כי היא כל היום מתלבטת!!!!!!!! אז קדימה!!!
חתונה

Hollywood 210

New member
זכותי להתלבט

‏אני עדיין לא בת מאה שאני צכה למהר! אני לא אשמה שמשעמם לך להיות נשואה י`קוץ אחת! לא באלי להתחתן בינתיים זלא בריא לי אני חלשה מידי בשביל מאורעות מרגשים

Hollywood 210

New member
אעאהעהאהעהאעהאה

אנלא מאמינה איזה אחות קרציה ישלי!! ואתם כולכם מה נהייתם לי בעד? חוץ מישראלי מצוין מזל שיש מישו בצד שלי... פפפ... גמאני אפתח עצומה נגדך חצופית! אתם לא מבינים כל בנאדם שני ברחוב היא משדכת לי! /tapuzforum/images/Emo122.gif אמרתי שאני אקנה לך שמלה גם בלי שאתחתן! /tapuzforum/images/Emo46.gif "נמאס לה להיות הנשואה היחידה בבית" אפחד לא הכריח אותך להתחתן י`/tapuzforum/images/Emo85.gifת

פראייר

אם היתי במקומך.. אם היא לא הייתה שמה לב שכתבתי נגד לא היתי צועק את זה, כי לך היא לא הבטיח שהיא תקנה לך איזשהו בגד גם אם היא לא תתחתן.. רק לירושלים. /tapuzforum/images/Emo67.gif/tapuzforum/images/Emo3.gif

Hollywood 210

New member
חחח

אתה רוצה שמלה? מה אתה קוקסי? /tapuzforum/images/Emo12.gif /tapuzforum/images/Emo3.gif

Hollywood 210

New member
זה נראה

שאתה בעד כאילו אני אשתחרר מבית אסורים /tapuzforum/images/Emo122.gif

למעלה