עצומה!!!

מיוני

New member
עצומה!!!../images/Emo107.gif

שלום לכולם אם אתם יודעים ואם לא בערוץ אחד שודרה עד לא מזמן תוכנית ששמה השבט ועכשיו מחכים לעונה החמישית בכל מקרה אנו חברי פורום השבט (558) רוצים להביא את השחקנים לארץ ואנחנו צריכים עד יום ראשון 200 שמות של מעריצים אמיתיים אז מי שצוטפה בסדרה ומכיר עוד אנשים שירשום את שמו ואנחנו נצרף אותו זה יעזור לנו מאוד! ועוד דבר יש הרבה יותר ממאתיים מעריצים בארץ אבל אנחנו לא מוצאים את כולם! ושווה לכם לצפות בסדרה ועכשיו שאלה איך אני מפיצה את ההודעה הזאת בכל הפורומים של תפוז בלחיצה אחת?

../images/Emo6.gifאני ראיתי את השבט...../images/Emo101.gif

אבל לא את כל הפרקים... את הרב...הייתי מאוד שמחה אם השחקנים היו באים לארץ אפילו שאני לא מעריצה שרופה שלהם....
תגידי
את יודעת גם מה בקשר תיכון הלבבות השבורים
אם ערוץ 1 עומד לשדר את הפרקים שוב? אפילו שהיא עדיין לא נגמרה.. אבל עוד כמה פרקים והיא נגמרת.... את יודעת משהו בקשר לזה

cool girl4

New member
אני..................

פעם הייתי חולה על השבט, לא הפסדתי אף פרק (כמעט...) אבל מהעונה השלישית- רביעית (לא זוכרת בדיוק, כשהטכנוס באו) זה התחיל ממש לשעמם אוי אז עכשיו אני לא ממש רואה את התוכנית הזאת אבל אני מאוד אשמח אם הם יבואו לארץ!!!

מיוני

New member
האמת לא! אבל (תכנסו)../images/Emo107.gif

היה עליהם חידון ואני יכולה לשאול את חיים טל בכל מקרה לצרף אותך לרשימה? ו עשיתי מסנגר אז כל מי שיש לו לרשום שלי זה [email protected]

../images/Emo42.gifאני חולהההה על השבט../images/Emo70.gif

ורואה...
אבל מה בדיוק הם יעשו בארץ
כאילו.. אין להם מופע או משהו

סתם.... כמו

ששחקני תיכון הלבבות השבורים היו בארץ לפני לא דעת כמה שנים כי זאת סידרה דיי ישנה... אומנם אז שהם באו לא אהבתי את הסידרה.... אבל שמעתי על זה....

בוביץ

New member
יש להם מופע....

הם הוציאו גם דיסק.. מי את חושבת ששרים את שירי הפתיחה והסיום של הסדרה זו מאריל קאסי=אבוני. שרה יש להם דיסק ועכשיו הם הוציאו עוד דיסק....

אבי עד

New member
השבט

אני חולה על הסדרה הזאת בערוק ה1 ואני מת לראות מה יקרה אם הם ילחמו נגד ראם תחתמו אותי

אבי עד

New member
השבט

אני חולה על הסדרה הזאת בערוק ה1 ואני מת לראות מה יקרה אם הם ילחמו נגד ראם תחתמו אותי

למעלה