עצומה נגד WB

GeJuFan

New member
עצומה נגד WB

http://www.petitiononline.com/Tvfans/petition.html כדי שתדעו למה פתחתי את העצומה הנה הסיבות העיקריות: קודם כדי שלא יקחו לנו את ER חברים ועוד, שנית אני חושבת ש-WB ניצלה את ערוץ 3 כאשר הם חתמו על ההסכם ב-99 (הכל אשמת הלוויין), ובגלל זה הכבלים משלמים כפול ממה שהם שלמו לפני עליית הלוויין לאוויר. אני חושבת ש WB צריך לתת לערוץ 3 להמשיך לשדר את התוכניות והסרטים ולא לגרום לו להוריד אותם אלא אם או עד שהם ינצחו במשפט. ואחרון חביב לעשות הסכם חדש שבו ערוץ 3 ישלם פחות ממה שהוא מחויב לשלם היום כי באמת הם משלמים מיליונים של דולרים (שבחצי מזה יכולנו לעזור ולהרים את המדינה בחזרה על הרגלים ועוד ישאר לבזבז על דברים אחרים). כדי לקבל את ER ושאר הסדרות בחזרה צריך לעשות משהו ולא לשבת בחיבוק ידיים ולבכות על מר גורלנו. ויש עוד משהו שאפשר לעשות לפתוח תארנק ולתרום 10 שקל לכבלים כדי שיוכלו לשלם ל-WB ולעשות הסכם חדש אז אולי נקבל את הסדרות שלנו בחזרה.(בעזרת השם)

shirakl

New member
די לבוא לכל הפורומים

ולפתוח הודעות חדשות.. תסתכל קודם, ממש קצת למטה יש שרשור ענק בנושא.. תשרשר!!!!!!!!!!!!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
ווווווווווווואוווו להרגיע

אף אחד פה לא אומר לאף אחד לסתום ת´פה, תודה שלום.

../images/Emo45.gif

you go girl...

shirakl

New member
היי! דבר יפה...

אני לא אומרת שיש לך מטרה רעה! להיפך, אני זאת שהתחלתי כאן את שרשור ההורדה של הסדרות, ואני חוששת בדיוק כמוך, ואני ממש רוצה שהכל יפתר ויהיה בסדר. אני בהחלט חושבת שהמטרה נעלה. פשוט אמרתי שתה בא לכל הפורומים, ופותח שרשורים חדשים, כשבעצם כמה שרשורים למטה כבר יש שרשור עצום בנושא, ואתה יכול פשוט לרדת למטה ולהמשיך את השרשור... זה הכל! ואני עדיין ממליצה לשמרית ואופיר לצרף את השרשורון הזה לשרשור הגדול...

הערה קטנה ובלי התנשאות

חברות וחברים, אני אמנם זרה פה וקוראת די סמויה של הפורום (טוב, גם לזקנות בנות 26 מותר לאהוב את בנות גילמור), אבל אני מרגישה חייבת להעיר... ובאמת בלי נסיון להיות סנובית או מתנשאת... העצומה כתובה בשגיאות, בייחוד שגיאות אוצר-מלים (friends from out of sea במקום overseas, אלא אם כן מדובר בדגים) וכיוצב´ - ואם אתם רציניים בעסק, הייתי ממליצה לתת למישהו דובר אנגלית לקרוא את החומר לפני שאתם שולחים אותו. יש סיכוי שבניסוח הנוכחי WB פשוט לא יסתכלו עליכם ברצינות, וחבל. שיהיה בהצלחה, ונתראה בשידור החוזר של היום בערב.

למעלה