עצומה נגד ה

DesertRose1

New member
מאור, אל תכעס.... פשוט-

לא יודעת למה, אבל זה שונה כשהורגים חיה מבנאדם. ד"א- ג'ק הרג את ה"בד גייס..." כך שזה פחות מציק לי.....

מאור 87

New member
../images/Emo24.gifאני לא כועס..

אני מבין אותך. את אומרת שזה שונה כשהורגים חיה מבנאדם כי חיה היא תמימה ותלויה באדם ולא יכולה להגן על עצמה מפני רובה. אבל בכל זאת, אני מוכרח להצדיק את
הפעם. וחוץ מזה, הם ה"בד גייס" מבחינתך, זה לא אומר שמותר להרוג אותם
זה גם לא אומר שהיה להם מותר לפוצץ את הCTU ולהרוג את פולה..

DesertRose1

New member
אתה צודק ב100%! ../images/Emo45.gif

לא היה להם מותר לפוצץ את ctu וגם לא מותר להרוג את החברה של וולד... אז גם לא מותר להרוג תכלב!! ואני לא חושבת שג'ק ראוי להצדקה לגבי זה....

המממממ בוא נראה את האפשרויות שהיו ל

ג'ק... מצד אחד יש את ג'וזף וולד, אחד הטרוריסטים שקשור לפצצה אשר עומדת להתפוצץ היום בלוס אנג'לס ותהרוג מליוני אנשים... ומצד שני יש כלב מניאק שהתקיף את ג'ק בהפתעה... מה ג'ק יעשה? ילך להציל את העולם או את החיים של כלב מטומטם?! המממממממממ... שאלה קשה! נוווווווו עכשיו ברצינות יש כל כך הרבה בעיות מוסר ב"24" (ע"ע אריק שלא הודיע לCTU על הפצצה ומייסון שהקריב את חייה של פולה בשביל הקוד המוצפן), ובמקום להתעמק בהם אתם בוחרים "להתעמק" באיזה בולדוג מכוער?!

DesertRose1

New member
מזתומרת: "איזה בולדוג מכוער?"

הוא לא איזה בולדוג מכוער... הוא חיה תמימה....!!! והוא כלב!!!!!!!!!!1 וממש לא מכוער...

rds15

New member
וגם אם הוא לא חמוד, למה להרוג יצור

חי שלא עשה כלום לאף אחד(חוץ מלתקוף את ג'ק בזמן שהוא מנסה למצוא את הפצצה) ובקשר לזה שהוא הרג את אדי וגורן הוא הרג את אדי כי הוא התנגד למאסר וניסה לדרוס אותו ואת גורן כי הוא היה צריך למצוא את הפצצה והוא היה הדרך היחידה להגיע לוולד(וגם הוא היה מעצבן ושחצן

חחחחחחחחחח תאמת אין לי שום דבר נגדו

רק רציתי להראות שההגדרה שלך ל"חמוד" היא... אההה... מיוחדת

GoLd FlOwEr

New member
חחחחחחחחחח

עכשיו באמת קרעת אותי
"מיוחדת" חחחחחחחחחחחחח
טוב, ת'אמת מייסון לא נראה משהו, אבל באופי שלו הוא ממש חמוד..

haunter

New member
מייסון דוקא בסדר לדעתי

הא אחת הדמויות האהובות עלי בסדרה
(אולי כמעט כמו שרי!)

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo45.gifבנאדם עם שכל../images/Emo70.gif

חוץ מזה שאתה אוהב את שרי..
בנאדם מוזר..

haunter

New member