עצומה נגד ה

עצומה נגד ה../images/Emo107.gif

את הכלב המסריח הזה הייתי חונק,תולש לו את הורידים,מעוור ושורף על שא קטנהואוכל עם זוג יונים!תוספות בשקל!!!
ל
ים!!!

cj20

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

DesertRose1

New member
כן!! יש לי משהו לומר.. אבל פצפון...

למה לעזאזל ג'ק ירה בכלב????????? כלב מסכן!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לומר, שאיבדתי קצת מהערכה שלי לג'ק......
נ.ב. הרגע סיימתי לראות תסרט תא הטלפון.... סרט ממש מעולה!!!!!! אבל לא האמנתי שקיפר ישחק שם תרע!!!

GoLd FlOwEr

New member
נכוןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סרט ממש יפה
רק חבל שחברות שלי כל היום שיגעו לי את השכל על זה שגררתי אותם לסרט "הדפוק" הזה

DesertRose1

New member
סרט דפווק?????

מה???? סרט מעולה!! חבל שחברות שלך לא אהבו אותו!! ()כמעט אפחד מהחברים שלי לא רואה 24.. האמת היא שאני לא מכירה אפחד מהחברים שלי שרואה 24... מה קורה לילדים של היום?) אני סומכת עלייך שתלמדי את החברות שלך קצת על סרטים.......!

Guy24Gold

New member
החברים שלי

חושבים ש24 דפוק בלי שהם ראו אותו אפילו. הם חושבים שהוא פוק רק בגלל הרעיון שלו והם לא רוצים לנסות אותו אפילו. הם בכלל לא מוכנים לתת סיכוי לדברים שהם לא מכירים.

אני באמת לא רוצה להעליב..

אותך או משהו אבל החברים שלך קצת דפוקים בעצמם אם ככה הם חושבים

GoLd FlOwEr

New member
חחח

בקשר לסרטים וטלויזיה, חברות שלי די מפגרות (הן רואות המורדים
).. גם אני לא מכירה מישהו שאוהב 24..
חוץ מאחת, אבל במקרה הזה, עדיף שהיא לא היתה רואה..

cj20

New member
המורדים!! המורדים! כפרה עליהם!

יכולים להכנס לי לתחת ולא לצאת משם לעולם!!! שמתם לב שיש עכשיו רגיעה בכל מה שקשור אליהם... אחיות שלי כבר לא שרות "בוניטה" בשני קולות ורוקדות את הריקודים המפגרים עם הרגליים העקומות שלהן... אני זוכרת כשהיה לנו מסיבת סיום לפר"ח אז כל אחד היה צריך לעשות פרויקט עם הפר"ח שלו ובמסיבה עושים מזה תערוכה. כמעט כל הפרויקטים היו פלקטים ושאר עבודות על "המורדים". אבל הפר"ח שלי יותר מתוחכמת - אנחנו עשינו פלקט על "קטנטנות"!!!

מאור 87

New member
אצלי..

החברים שלי כמעט כולם רואים "24" חוץ מכמה שלא ראו את ההתחלה, אז התחילו לראות מהאמצע, וגם זה בזכותי..
וחוץ מזה, מה זאת אומרת למה
ירה ב
זה לא ברור
זאת הייתה האפשרות היחידה שלו.. וחוצמזה.. WTF
ה
זה מה שאיכפת לכם
כל כך הרבה אנשים נהרגו מתחילת הסדרה הזאת, ואתם דואגים בגלל ה
נו, באמת..

DesertRose1

New member
כן!! כי כלב זה חיה.. מסכנה!!!!

אני לא אגיד שאם אני רואה כלב ברחוב אז אני אלך ללטף אותו.. ממש לא! נהפוכו.. אני די מפחדת מהם.. בכל זאת, זה יצור חי, ואין לו שום סיבה להרוג אותו....!! אני לא חושבת שזה היה נחמד....
(ד"א, אני צמחונית....)

מאור 87

New member
ובני אדם הם לא יצורים חיים?

לג'ק הייתה סיבה להרוג את כל החבורה של וולד? או את מרשל גורן? וחוץ מזה, מה את מעדיפה שג'ק היה ממשיך לריב עם הכלב הזה ככה כל היום ומבזבז את הזמן שלו עד שהפצצה תתפוצץ וכך בעצם מיליון איש ימותו רק בשביל שה
יישאר בחיים
חחחחחחח, טוב הגזמתי קצת..

GoLd FlOwEr

New member
כן...../images/Emo9.gif

מה, אתה לא אוהב חיות
ואני בהחלט מעדיפה כלבים מג'ק..

מאור 87

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

היית מעדיפה ש
היה מת במקום ה

GoLd FlOwEr

New member
חחח כן...

אני לא ממש אוהבת את ג'ק..
אבל אם ג'ק היה מייסון, אז ברור שהייתי מעדיפה את מייסון על הכלב.. אבל במצב הזה אני מעדיפה את כלב..

למעלה