עצומה- מחזירים את bet365 לישראלים

johnni77

New member
עצומה- מחזירים את bet365 לישראלים

מה לא אמרנו כבר בפורום על האתר המדהים הזה שאין לו היום אף מתחרה בעולם, שנסגר לצערינו לפני כמה ימים בגלל כנראה לחצים "לא מתונים" נגדיר את זה בעדינות של שליחי מונופול מועצת הווינר העושקי ציבור האלה..בימים הקרובים אני יגבש נוסח של עצומה-בקשה לbet365 באנגלית מנוסחת וברורה שידגיש להם כמה אנחנו רוצים אותם אוהבים אותם ומחזיקים מהם בתור האתר מס 1 בעולם וכמה זה לא פייר שהם נכנעו ללחצים פוליטים וסגרו לנו חשבונות בתור לקוחות נאמנים אחרי שכל כך הרבה ישראלים עברו אליהם מויקטור צנדלר ובצדק עברו כי ויקטור צנדלר זה פיאט וbet365 זה פרארי, בנוסף אני ידגיש להם את העובדה שאין חוק בישראל נגד מהמרים יש חוק נגד אירגון הימורים מתוך ישראל בלי רישיון אבל הם בכלל חברה אנלית וכן יש להם רישיון ובנוסף החוק הישראלי לא מדבר על אנטרנט ובכלל אנטרנט זה עולם חופשי וכדומה תסמכו עלי אני ידע מה לכתוב להם כבר, אני גם ידגיש להם שהלחצים של המועצה הם מעבר לחוק ומה הכוונה? למשל אתם זוכרים שלפני שנה הווינר נתן הוראה פוליטית לא חוקית לחסום גלישה לויקטור צנדלר? ובאמת האתר נחסם ומה קרה אחרי כמה ימים? בית המשפט ביטל את ההחלטה והגדיר אותה לא חוקית. זו עוד הוכחה שהצדק איתנו!! אני מבקש כל מי שהיה לו חשבון שם ושמבין כמה האתר הזה מעולה וכמה אפשרויות ומגוון הוא מציע שיצטרף ויעתיק את נוסח המכתב שאני ינסח וישלח להם מהמייל שלו.. ובנוסף ואני גם יגבש נוסח נוסף לכל מי שלא היה לו שם חשבון ורוצה ומחפש אתר מעולה , ושם אני יכתוב שאתם שמעתם מחברים ובפורומים כמה האתר הזה טוב ומעולה ושאתם מעוניינים מאוד להצטרף. כמה שיותר ישלחו את המכתבים שאני ינסח ככה יותר סיכוי יהיה לנו שההנהלה שלהם תשנה את ההחלטה ..כלום לא בטוח אבל לפחות נדע שעשינו הכל!! ואוליי אוליי מי יודע...

אני איתך

הבעיה היא שהחוק נגדנו

זה לא שבבט365 סוגרים שערם לישראלים בגלל שנאה אלינו, זה בגלל
שהיועץ המשפטי שלהם אמר להם שהסיכון שהם מבצעים שהם לוקחים הימורים מישראלים גדול מהרווחים שיש להם ובטח שגדול
מהקנסות שהם משלמים או יותר גרוע איבוד רשיון העסק שלהם כאתר הימורים מקצועני. עד היום היה חוק אבל אתרי הימורים כנראה שלא
קיבלו פניות משום גוף ךהפסיק את ההימורים וכנראה שזה השתנה בזמן האחרון והגופים שאוכפים תחוק התחילו לאיים עליהם.
סביר להניח שבקרוב גם פינקל יתחיל לעשות בעיות לישראלים

johnni77

New member
אני דווקא חושב שהחוק איתנו תתפלא

כתבתי כבר למה , ואם אתה חושב שהם קיבלו פניות מהיועץ המשפטי שלהם תהיה בטוח שזה בגלל פניות שהם קיבלו מישראל ובמכתב אני יסביר להם שאין לפניות מישראל בסיס זה כמו שחסמו את אתר ויקטור צנדלר לפני שנה בא בית המשפט וביטל את ההוראה . אתה מבין כמה כוח יש לווינר פה ? מאז שקם האנטרנט לא נחסם אף אתר לא של תומכי טרור לא של פדופיליה ודווקא ויקטור הכי הפריע למדינה בחיים ?! זה הגיוני? זה בגלל הכוח של הגוף המונופול המושחת הזה וחייבים להלחם בשחיתות שלהם לא יתכן שכל משחק הם יתנו פחות 50 אחוז יחס ממה שנותנים בעולם וגם ימנעו תחרות. ואגב פינאקל לא חושב שקשור לאתרים הבריטים שנסגרו כי הוא בכלל אתר קנדי

johnni77

New member
אנשים תגיבו המאבק הזה הוא בשביל כולנו

לא נימאס לכם מ X בכדורסל במועצה? כולכם אמרתם כל הזמן כמה בט 365 הוא אתר ענק ומדהים אז תגיבו בחיוב לא נימאס לכם לקבל בכדורגל יחס של 1.50 שבעולם על אותו משחק זה 2.10 ? לא נימאס לכם להשאר תקועים רק עם ויקטור שהוא אתר בינוני ועם הווינר?? אני רוצה לראות כמה שיותר אנשים שרוצים להצטרף ולשלוח את המייל שאני יכין בשביל כולם ל Bet365. המטרה הסופית היא שכל האתרים בחול יפתחו לישראלים כי לא הגיוני שווינר ישא מונופול אחרון בישראל! המונופול של סלקום פלאפון ואורנג כבר נפל בואו נגרום יחד גם למונופול של המועצה ליפול

בקהאם2

New member
מסכים איתך בגדול

המילים האחרונות שלך משקפים הרבה.
לפחות שנדע שניסינו אם כי קשה להאמין שהם יעשו זאת.
הם לקחו החלטה אחרי המון שיקולים אני מניח.
אבל אולי אם באמת נהיה כמות רצינית של אנשים שנשלח להם
הודעה בלשון מנוסחת היטב, אז אולי הם יבינו שעשו טעות וישנו את ההחלטה.
אשמח לשלוח להם כמה מכתבים מכל מיני מיילים גם ומאיי פי שונה שלא יזהו שזה אותו אחד.
שכל אחד יעשה זאת ונהיה כמות ענקית של אנשים.

אני איתך אבל בצורה אחרת

את הכוח בואו נפעיל על חברי הכנסת וסנסביר להם את המצב היום.
שיפתחו את האפשרות להמר באתרי אינטרנט שיש להם רישיון הימורים חוקי ולא כאלה חפיפניקים כמו bet1bet2 וכו' שזה לא המקום להרחיב מה המקום שלהם או מי עומד מאחוריהם.

Fיסטוק

New member
אולי לקראת הבחירות אפשר לנסות בפורומי המפלגות

בתפוז יש פורומים של מפלגות, אפשר לזרוק את הכפפה ולראות אם מישהו ירים.

למשל לנסח משהו קצר שיסביר את העניין כדי לקדם את האג'נדה שלנו, ואולי נמצא אוזן קשבת אצל מישהו.

johnni77

New member
גם אני חשבתי על זה אל תדאג זה בתכנון

צריך לנצל את זה שיש מפלגות חדשות כמו יאיר לפיד ציפי ליבני ומיכאל בן ארי בנושא הזה לא מעניין אותנו אם הם שמאל קיצוני או ימין קיצוני אין ויכוח על חופש האנטרנט ואין ויכוח על חופש התחרות ושבירת המונופלים אחרי שהשנה נשבר מונופול הסלולר ונסביר להם כמה הם הווינר גונבים את הציבור של המהמרים שיש בינהם הרבה קשיי יום כמו מובטלים פנסיונרים שנותנים את כל המשכורת לווינר ומקבלים יחס משפיל שנמוך ב 50 אחוז ממה שנותנים בעולם לאותו משחק! ומי שיתמוך בנו בנושא הצודק הזה יקבל את הקולות שלנו בבחירות!

בקהאם2

New member
לא יעזור מול חברי כנסת

מיותר לחלוטין. אם הגבתי קודם לדברי johnni77 בכך שאם נחפור אולי זה יעזור והעיקר שאנו נדע שעשינו באמת הכל הכל.
אבל כאן מדובר בחוק שיש לו תמיכה רחבה באופן שאין עליו התנגדות.
ומעבר לכך זהו אינטרס ציבורי של השרים בכנסת,כי הכסף של הווינר ברובו מגיע גם אליהם.
אף אחד לא יתן יד לדבר ויראה שהוא מוכן למהלך שלהכניס אתרי הימורים לחוק. הווינר מבחינתם מותר כי הכסף שהפראיירים(מהמרים בווינר) מפסידים,הולך למטרות טובות מבחינתם.אז זה בסדר ומותר מבחינתם.
אל תבנו על זה מבחינת החוק כאן בישראל.הוא לא הולך להשתנות ולא משנה מי יעמוד בראש המדינה ואילו מפלגות ירוצו לכנסת.

johnni77

New member
בקהאם

שמח שאתה איתי בנושא bet365 בוא ננסה גם להפעיל לחץ בכל המישורים.. אתה צודק שחברי המפלגות מקבלים ג"ובים בווינר וזה נוח להם אבל יאיר לפיד מבטיח לנו פוליטיקה חדשה ונקייה לא? וגם מיכאל בן ארי אז בוא נבדוק אותם, יש פה פוטנציאל של חצי מיליון מצביעים כי לפי הדיווחים יש בערך חצי מיליון ישראלים שמשחקים ברשת אם לא יותר

בקהאם2

New member
johnni77 וכולם כנסו, חוק אירגון הסחר העולמי

אני איתך בכל מצב.
אם אתה חושב שזה יכול לעזור אז בכייף.
אני יותר מאמין במה שכתבת על העצומה.
לשלוח לבט365 מכתב במייל,מנומק היטב היטב לגביי השחיתות שיש לנו כאן בווינר. להסביר להם שאין להם מה לדאוג מאחר ואין חוק נגדם באופן ספציפי.קראתי מאמר לפני שנתיים אומנם,אבל שים לב וכולם שימו לב מה אומר החוק של אירגון הסחר העולמי. רק מדגיש שישראל חברה באירגון הסחר העולמי כך שהחוק אינו פוסח על מדינת ישראל.
אז ככה: כל מדינה שחברה באירגון מחוייבת לאפשר תחרות שווה בין חברות מכל המדינות. לדוגמא מצויין שם, אם במדינה כלשהי מייצרים יין וזה חוקי, אותה מדינה חייבת ובהדגשה חייבת לאפשר תחרות שזה אומר יבוא של יין ממדינות אחרות. כל חברה שתרצה לייבא יין לישראל,תוכל לעשות זאת. מה שכן,אם במדינה כלשהי,נניח ישראל,יין לא היה חוקי,ולא היה מיוצר בישראל,או אז מותר היה למדינת ישראל להגיד שהיא לא מאפשרת יבוא של יין מאוחר והוא לא חוקי במדינת ישראל. פירשתי רק את לשון החוק וזה בדוק לחלוטין!!!
כאן ההקבלה לנושא ההימורים. אם בישראל מותר הימורים על ספורט וזה חוקי,ישראל חייבת לפתוח תחרות למדינות מחו''ל על הימורי ספורט.
מה שכן,בגלל שבישראל קאזינו לא חוקי ולא פוקר,אז מותר למדינת ישראל להחליט שפוקר וקאזינו לא חוקיים ואז אסור לחברות אחרות להכניס זאת לישראל. ואם שמתם לב,(עכשיו כבר בעייתי כי נסגר לישראלים הבט365)
אבל שוב חוזר על עצמי,אם שמתם לב,בבט365 לא איפשרו פוקר וקאזינו לישראלים. מה שאומר שהם כן ידעו על החוק ופעלו באופן ראוי וחוקי לחלוטין מבחינתם.מאחר והבינו שלא חוקי בישראל פוקר וקאזינו.
זהו המבין יבין. בכל מקרה johnni77 , אני איתך בכל אשר תלך.
עדכן אותי בשמחה!

johnni77

New member
חברים הפתעה- אפילו מנכ"ל הווינר לשעבר איתנו!

עופר פרי מנכ"ל הווינר לשנת 2011 בכתבה שמצאתי בגלובס והנה הדברים שהוא אמר לפני הפרישה מהתפקיד קצת לפני לפני יותר משנה. 1. הוא תומך בהימורים חיים של הווינר. 2. הוא תומך בתחרות של הווינר עם חברות מחוצלארץ מה שלדעתו יכריח את הווינר להיות אטרקטיבי וזה בעצם יגדיל את ההכנסות של הווינר ממילארד וחצי שקל לשנה ל 5 מיליארד. (נכון ביותר! )
3. הוא מבין שזה טיפשי ומיותר ופאסה מהעולם שרק המועצה תממן את הספורט בישראל ומבין שפתיחת תחרות תגדיל את הכנסות המדינה מהימורי ספורט ותתרום לספורט במדינה בעצם !
הדברים שהוא אמר חשובים לנו מאוד במאבק הפוליטי והמשפטי לשבירת המונופל של המועצה ויעזרו לנו מאוד !! קישור לכתבה:

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3515493,00.html

האמת שאם כל המלחמה שלהם, ויקטור בארץ

פועל דיי רגיל. שוב יש סוכנים עם כרטיסי גירוד, והכל נפלא.
אז כן ויקטור זה לא שיא השלמות, אבל שאתה מהמר שם בצורה
נואמלית ולא מחפש יחס 10 על בארסה שנפלט למחשב שלהם לשלוש דקות אז אתה תמיד מוזמן שם (עד שאתה לוקח מהם 16K שקל ואז אתה כבר לא מוזמן).

MOTI136

New member
חוק בכל העולם זה לא כמו החוק פה בארץ

פה אתה יכול לדרוס בן אדם ועזוב אותו למות כמו כלב , ולמרות שיש חקיקה שאין עוררין עילה , שעל דבר כזה מקבלים 9 שנים לפחות בפנים , אז פה הנהג מביע צער וגם טוען שחייו נהרסו מאז התאונה ( באמת <??? מה עם האלמנה וה 3 יתומים שהשארת מאחור , יעלוב נפש? ) פה אתה יכול לשים דוכן של מפעל הפיס על מדרכה בצורה שחוסמת מעבר של הולכי רגל בצורה שלא מותירה מטר וחצי של מעבר , למרות שאם תעמיד שם רכב ל 5 דקות אז תקבל דוח .פה חברת חשמל נותנת חשמל בחינם לעובדים שלה , ואז אחרי זה מצהירה על גירעון תקציבי של מיליאד ורבע שקל , ומבקשת וגם מקבלת מאוצר ( שמחזיק את הכסף לנו , מבלי לשאול אף אחד ומבלי להעביר הצעה בכנסת ) ערבות בנקאית , וגם פירעון של איגרות חוב . אהההה ושכחתי שאנחנו גם נותנים חשמל בחינם לאלה שזורקים עלינו טילים . מצאתם לכם מקום למצוא בו את הצדק וההגיון , תמשיכו לחיות באשליות . ושלא תבינו לא נכון , אני איתכם בדיעה ובמאבק , אבל זה קרב אבוד מראש , להילחם בטחנות רוח.

johnni77

New member
ויקטור צנדלר אתר בינוני לגמרי

חוץ מהעובדה שהוא אתר רשת מחוץ לארץ שמציע 2.70 יחס על משחק שהוינר נותן 1.80 אין מה להשוות בשום פרמטר לבט365 לא בשירות לקוחות לא בתוכנה של האתר לא בשידורים חיים לא בבונוסים לא בכיסוי של הימורים חיים לכל המשחקים האפשריים והימורי אנדר אובר קרנות שיש בבט365 בכל משחק כולל קרנות אסיאתיות נתת אנדר 10 ונגמר בדיוק עשר? ההימור מתבטל והכסף חוזר אליך. בויקטור נתת אנדר עשר ונגמר בדיוק עשר? הכסף נשאר אצלם

למעלה