עצומה לתפוז.... תחתמו...

נעמי 1

New member
עצומה לתפוז.... תחתמו...

לא מוכרחים להקטין את הדף על חשבון הפרסום. ולא מוכרחים לתקוע צבעים מעצבנים. ולמה צריך את הקפיצות האלה בעיניים. אפשר לבנות עמוד בצורה נעימה יותר. אנא ממכם... תתחשבו בנו, הגולשים. לא הכל זה רק כסף ! נעמי

נשית~37

New member
אני מצטרפת לעמותה...

יוחלף הדף לאלתר!!! ראבאק, תחשבו על אלה שגולשים בשעות העבודה (
) - איך אני יכולה לפתוח דף כזה (!) בעבודה? נראה לי שההנהלה עיוורת צבעים אחרת אין הסבר למה שהולך כאן חחחחחחח.

נשית~37

New member
על איזו עמותה אני מדברת? חחחחח

ע-צ-ו-מ-ה. אגב, הדף הקודם כבר עדיף.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
היום אני נוטה להסכים עם נשית...../images/Emo8.gif

באמת חשוב להבין ש........דף הפורום נפתח גם בעבודה, איך אוכל לגלוש כך כשהפורום כל כך בולט??????? שיט, אני בצרות.......... עבודה או פורום???????.

חברים.......

כמו שכבר אמרנו קודם..... לתפוז יש משכורות לשלם... כלומר היא צריכה כסף, ואין ברירה, הכסף מגיע מהמפרסמים. לאור תלונות מהגולשים על הבאנרים הקופצים שהאיקס מופיע רק אחרי חצי שעה..... אז הנה הפיתרון.... הנותני חסות. כל פעם יהיה נותן חסות אחר לפורומים, כך גם אנחנו מרוויחים כי נכנס יותר כסף לתפוז וכך הם יכולים להשקיע יותר בכלים בשבילנו. אי אפשר לאחוז במקל בשתי קצוותיו. אנחנו לא משלמים כסף לתפוז על הגלישה שלנו, כל הכלים שאנחנו מקבלים הם בחינם! לכן גם אנחנו צריכים לבלוע מעט רוק ולהמשיך הלאה..... הרי ידוע לכולנו, מקום שאינו ריווחי לאורך זמן, נסגר! וכך גם השרותים שנקבל אם לא יהיה מספיק כסף לתחזק אותם הם יעלמו לנו. וחבל!

נגה...

New member
פתרון "נחמד" שהיה מקבל אפס אחד

גדול בכל בי"ס לעיצוב.השימוש בצבעים מנוגדים או משלימים מגביר את אפקט הצבעוניות של כל צבע בנפרד..יתרה מכך הקיפוץ הבלתי פוסק של הבאנר בצד שמאל מגביר גם הוא את חיות הצבע...כתוצאה תשומת הלב מוסטת מהכתוב ("נחמד מצידו של המפרסם") לא רק מהודעות הגולשים אלא גם למעשה מהכתוב על הפרסומת עצמה... הצבע כאן "גונב" את ההצגה, והקומפוזיצייה גרועה, בלשון המעטה. ישנו עוד פרט קטן קטן.. שימוש בצורה כזו בצבעים בבאנרים בתצורת פלאש גורמים לנזקים בראייה. "אז כל הכבוד לתפוז על בעיצוב המעניין והשינוי בגישה כלפי הגולשים" לילה טוב נגה.

נעמי 1

New member
ליהי...

אנחנו אמנם לא משלמים לתפוז כסף... אבל הם לעומת זאת הורסים לנו את העיניים. ממש אין לי חשק להיות כאן היום! נעמי

מסתבר שלא הכל כסף אבל העיקר.....

ושמת לב.....בירה בטור האדום מראיינת את הבירה בטור הירוק. האם היית בלוס אנגלס ? והשניה עונה לה לא....אבל בבאר שבע כן. איזה בירות חכמות.......פששששששש ערב טוב.

SWANI

New member
נעמי.................תתעורריייייייי

הכל ....אבל הכל .............כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

סנדי32

New member
סוואנייייייי../images/Emo12.gif

וואו מצאתי אוצר בתפוז
ל-א י-א-מ-ן חחחחחחחחח תשים הכל בשק סווני ותשלח לי באימל
כסף כסף כסף נעמי העולם חי על כסף מתיי תלמדי כבר שבלי כסף לא מתקיימים אין כלום נאדה זירו אין חיים

נעמי 1

New member
אני מקפיצה ומקפיצה...

לא מוכנה לעבור על זה בשתיקה... הגולשים חשובים יותר מהכסף. תמצאו פתרון הולם !

sahr12

New member
חותם,חותם.....מה זה זה??

גם ככה יש לי קטן...אז מקטינים לי עוד יותר????.חחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפתרון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בתפוז קהילות יש משהו כמו 20000 משתמשים נכפיל בדמי מנוי שנתיים של 30 שקלים חדשים שזה 600000 אלף שקלים חדשים....אז או שנשלם ולא יהיו צבעים או שזה ישאר כך. מי מוכן לשלם ? ונראה לי שגם 600000 לא מספיקים

קשוח31

New member
מה כתוב בעצומה ?

זו תחרות משיכת חבל בין הגולשים למפרסמים. למפרסמים יש בנבחרת שלהם את אלוף העולם - כסף. לגולשים יש נבחרת חזקה מאד אבל לא מאורגנת בד"כ. מה כתוב בעצומה ? שנפסיק לבוא לכאן אם לא ישנו ? שנעבור כולנו לפורום אחר ? כי סתם לבקש, זה נחמד, אבל לא מספיק טוב. לעומת זאת, אם אנחנו מתארגנים ומאיימים בעזיבה, יש אולי סיכוי קטן שמשהו ישתנה. הריי כולנו גולשים בחינם זה נכון, אבל תפוז מרוויחים מספיק כסף כדיי שזה יהיה להם משתלם (אולי בכלל הם צריכים לחלוק עימנו את הרווחים ?). אז אם הם לא חולקים עימנו את הרווחים, לפחות שיהיה לנו נעים להיות פה. אולי חברה אחרת (WALLA, NANA), תרצה להנעים את זמננו בעבור כספי הפרסום ? לפנק אותנו קצת ? מה, לא מגיע לנו?
מה כתוב בעצומה ?

למעלה