עצומה למען ELVIS TV

עצומה למען ELVIS TV

אני רוצה להכין עצומה שיהיה ערוץ ב YES או ב HOT או אפילו בשניהם שכולו אלביס פרסלי. כמובן שאת כל האישורים של זכויות וכאלה תצטרך להשיג החברה שתשדר את הערוץ הזה. הערוץ יהיה בתשלום סמלי כמו ערוצים אחרים שמוסיפים לחבילות הבסיסיות. בערוץ הזה יהיו כל היום כל אחד מ-31 סרטי הקולנוע בכיכובו של אלביס פרסלי. יהיו שידורים של הופעות של אלביס שצולמו לאורך השנים. יהיו ראיונות עם אלביס, חברים ובני משפחה מכל הזמנים. גרייסלנד ו/או EPE ישחררו סרטים משנים קודמות של טקס הדלקת הנרות בלילה שבין 15 ל- 16 לאוגוסט ובכל שנה ביום השנה למותו ישודר סרט המציג את גרייסלנד, לטובת כל אלה שלא יכולים להגיע ורוצים בכל זאת לעשות סיור בגרייסלנד. כמו כן לשדר קריוקי אלביס ובכלל כל מה שאפשר - אלביס. כדי שכל זה יקרה, אני אנסח מכתב שעליו אני אחתים מעריצי אלביס ברחבי הארץ ואני אבקש את עזרתכם כאן בפורום וגם מעריצים אחרים שאני מכירה מחוץ לפורום. ככל שיהיו יותר חתימות הסיכוי להביא להקמת ערוץ אלביס פרסלי בישראל הוא גדול יותר. אני לא חושבת שקיים דבר כזה בכלל בעולם וזה יהיה תקדים מעניין לדעתי. במקביל אני חושבת לשלוח מכתב לגרייסלנד שבו אני אסביר להם למה כל כך חשוב שיהיה ערוץ כזה ודווקא בישראל. בימים הקרובים אני יעלה לכאן נוסח ראשוני של העצומה ואשמח אם תעירו ותאירו כדי שיחד נוציא עצומה הכי טובה שיש.

למה שיעשו דבר כזה../images/Emo26.gif

ערוץ בשביל כדורגל? ערוץ בשביל מוזיקה? ערוץ בשביל .... כשיש ביקוש יש מי שמספק את ההיצע. ייתכן והביקוש לערוץ של אלביס פרסלי הוא לא כזה שמצדיק ערוץ ספציפי אבל למה לא לנסות? יותר טוב מההתחלה להגיד "זה לא ילך" ולא לנסות בכלל?

BanjoKazooie

New member
הבעיה כאן שמדובר בבן אדם אחד

זה כמו שיעשו ערוץ שלם לשחקן מהמורדים (משהו שאני מאוד מאוד שונא) או ערוץ שלם לזמר אחר או כל להקה אחרת..

אני אגיד לך רק מה שאני חושבת

וזה אולי לא משקף את דעת כל מעריצי אלביס: אלביס פרסלי הוא האמן שהכי השפיע על המוסיקה בכל הזמנים. אם זה מבחינת מראה (תלבושות, שיער, הופעה כללית) אם זה מבחינת השירה ואם מבחינת הההופעות עצמן. לא היה כמו אלביס, אין כמו אלביס וכנראה שלעולם לא יהיה כמו אלביס. המוסיקה הושפעה רבות מכל מה שאלביס עשה. לפני אלביס, לא היה אמן שהופיע כל כך הרבה בהופעות חיות. הבנאדם הסתובב בדרכים במשך חודשים והופיע כל ערב, כל לילה, בעיר אחרת. אם היו מקליטים את כל ההופעות שלו אפשר היה לפתוח ספריית וידאו רק לסרטי ההופעות של אלביס. לדעתי יש מספיק חומר על מנת לפתוח ערוץ שכולו מוקדש לאלביס פרסלי שישודר כל ימות השנה. בשיתוף פעולה עם מועדוני מעריצים בעולם ושיתוף פעולה עם גרייסלנד ו/או EPE ניתן יהיה לערוך ערוץ מקסים ואיכותי שישרת את כל מעריצי אלביס פרסלי נאמנה. אם זה יהיה ערוץ לווייני שאפשר לקלוט אותו גם מחוץ לישראל יהיה לו ביקוש ברחבי העולם, בכל מקום שניתן יהיה לקלוט אותו. אפשר יהיה לשלב בערוץ גם תכנים בעברית וגם באנגלית ואולי גם בשפות אחרות. כיום יש תחנת רדיו שכל כולה אלביס שכוללת השמעת שירים של אלביס, ראיונות עם אלביס וגם ראיונות עכשוויים עם אנשים שהכירו את אלביס. אותו דבר אפשר לעשות בערוץ טלביזיה.

Bugracer

New member
אני ממש לא מאמין שזה יקרה

אין הרבה מעריצי אלויס בארץ , והשקת ערוץ כזה כרוכה בהרבה מאוד כסף ....חלומות פז

אני לרגע לא חשבתי

שתהיה אופטימי בעניין. גם לגבי המגזין, אם אני זוכרת נכון, ותקן אותי אם אני טועה, היית מאוד פסימי.

בילביס

New member
ז'ני להגיד את האמת

אני בדעה של אופיר אני חושבת שזה לא ילך כי זה באמת כרוך בהמון כסף ולא נראה לי שיש לכבלים או ל-YES את היכולת להקים ערוץ שישדר רק ורק אלביס. אבל שיהיה לכם המון בהצלחה.

לדעתי זה לא דורש השקעה כספית

אם אני דואגת ליידע את EPE שזה עבור מעריצי אלביס בארץ אולי יש איזה אישור שנותנים למועדוני מעריצים או משהו כזה. אני מאמינה שאם יהיה ביקוש לערוץ כזה יהיה ערוץ כזה. צריך רק לבדוק כמה מינימום של אנשים מספיק כדי לגרום להם להבין שיש קהל לערוץ כזה. ייתכן שעבור 100 או 200 אנשים הם לא יקימו ערוץ כזה. אני מאמינה שיש בארץ יותר מ- 200 מעריצי אלביס רק שלא כולם מודים בכך ולא לכולם יש גישה למחשב/אינטרנט ולכן אנחנו כאן לא יודעים עליהם. אפשר יהיה לשלב בערוץ כזה גם פינה למעריצים ולחקיינים ולשידור של הופעות מחווה ואולי גם תחרויות להופעות מחווה כמו שיש בכל העולם. אם מראש אנשים פסימיים ומוותרים ברור שלא יצא מזה כלום. השאלה היא האם רוצים או לא רוצים ערוץ אלביס בישראל. השאלה היא לא האם יצליח או לא יצליח, האם יסכימו או לא יסכימו להריץ ערוץ כזה.

Bugracer

New member
ז'ני תשני את קו המחשבה שלך../images/Emo36.gif

"אני לרגע לא חשבתי שתהיה אופטימי בענין" ...
אני בטוח שאני אדם יותר אופטימי ממך ובטח ובטח שיותר ריאלי ממך , את חיה בתוך בועה שתתנפץ לך בפנים ..... מותר לי להביע את דעתי ואמרתי , זה שהיא נכונה ולא נעים לך לשמוע את זה זה משהוא אחר. לגופו של עניין "ערוץ אלויס" יהיה קיים אך ורק עפ"י דרישה , ו"דרישה" גבוהה מדובר על כמה עשרות אלפיים לא 200 או 300 או 1000 ! חברות הכבלים הם עסק והם יספקו לקהל מה שהם יבקשו כל עוד זה מכניס להם כסף אבל הרבה כסף , להשיק ערוץ אלויס וכל מה שכרוך מסביבו יגרום להם להפסדי כסף עצומים. עצת ה 2 סנט שלי עליך: תמשיכי לחלום זה טוב בלילה , אבל ביום תהיה מציאותית! מי כמוני רוצה "ערוץ" אלויס יש לי את רוב הערוצים ב YES ואני כמעט ולא רואה טלויזיה , אולי אז תהיה לי סיבה לראות , חוץ מזה שיש לי את רוב הסרטים שלו 26-27 שיצאו עד עכשיו ב DVD. ולא הספקתי לראות את כולם ! אופיר

ElvisAlive

New member
הלוואי אבל

גם אני לא חושב שיצליחו שזה יתקיים אפילו בארצות הברית אין כזה דבר...

את לא חושבת...

שתוך חודש, מקסימום חודשיים ימצו את כל החומר? גם אם משמיעים את כל השירים שלו ומקרינים את כל הסרטים שלו - כמה זה זה הכל ביחד?

shy-1

New member
היי, לדעתי זה מוגזם, מצד שני אפשר

אולי בתוך ערוץ 24, אפשר לשריין כל יום רצועה של שעה-שעתיים.

MissPop

New member
ערוץ 24 זה מוזיקה ישראלית...

אבל אפשר אולי באמת בערוץ 33 או 23 לבקש יותר תוכניות

למעלה