טוב
פתחתי שלושה חלונות לשלושת ההודעות שלכם כדי להיות בטוחה שלא שכחתי שום דבר.. (בעצם.. למה להתנהג כמו אדיוטית?.. *פותחת רק חלון אחד ולוחצת על כל הודעה באותו חלון*) עדי (מותר לי לקרוא לך עדי נכון? *יופי*) פורום ערוץ 3 יהיה דומה מבחינת הנושא לפורום טלוויזיה, כי חלק ניכר ממה שאנחנו בפורום טלוויזיה כותבים עליו זה תכניות בערוץ 3. בנוסף, כל חובבי אופרות הסבון למיניהן גם יבואו, ואני יודעת שאני לא יכולה להגיד עליהם דברים שונים כי כל אחד אוהב משהו אחר, אבל לא יהיה לי ממש עצבים לשבת ולראות את ההודעות שלהם. בנוסף, לדעתי פורום אי. אר. יהיה מקום מקלט יפה מאד לאנשים מפורום ערוץ 3, ומפורום אי. אר. אחר שאני בו, וככה כולם יהיו יחד. אני מעדיפה שיהיה פה פורום אי. אר. כי כמו שכבר כתבתי פה יש כלי פורום מעולים, שאין לא בפורום שאני בו ולא בערוץ 3. אמיתי (ההוא מפורום מוסיקה..

) כבר קיבלת תשובה בטח ממה שכתבתי לעדי.. צוחה - בזה אתה צודק. כלומר, אם לאוז ולזינה יש פורום, אין סיבה שלאי. אר. לא יהיה. שוטטות היה ונסגר נראה לי כי אני לא רואה אותו.. ושוב, אני אגיד את זה אולי טיפה שונה הפעם.. תפוז, זה פורטל מאד פופולרי, שגולשים בו הרבה אנשים נכון? בארץ יש מספר לא קטן של אנשים שמעדיפים סדרות כמו דוסון קריק על אי. אר. וזה בגלל חוסר היחס שהסדרה מקבלת פה בארץ. בעתוני הנוער כל שבוע יש כתבה אדיוטית אחרת על נטליה אוריירו/לגעת באושר/בובה פראית/דוסון קריק שזה כבר יוצא מכל חור. במקום להגיד מילה טובה על אי. אר., ולכתוב עליה משהו, כדי לעורר את הנוער ולהגיד "כאילו, תראו מה אתם מפספסים".. אין יחס, פשוט אין. לכן אם האנשים שיכנסו לפורומים של תפוז ויראו שיש פורום לאי. אר., הם ישימו לב. הם יקלטו. וואי איזו התפלספות.. חחח טוב נו וד"א, אם לא יהיה פורום אי. אר. אני לא אתאבד. כלומר לא רוצים לא צריך. ושוב כמו שאמרתי בעבר - את פורום טלוויזיה אני לעולם לא אעזוב, ככה שאם אתם חושבים שאם פותחים לסדרה זו או אחרת פורום משלה והגולשים בפורום יעזבו את פורום טלוויזיה - אתם טועים. ערב טוב לכולם (אפילו שאין קיציס כבר כמעט חודש
)