עצומה למען פורום E.R

ylikonen

New member
אבל

פתחתם פורום לסדרה זינה הנסיכה הלוחמת, סיינפלד וסקס והעיר הגדולה וברור לכל העולם שהסדרה חברים היא הרבה יותר נצפית משלושתם ביחד כנ"ל לאי אר

ylikonen

New member
עצומה למען פורום E.R

מלא אנשים רוצים פורום לסידרה הענקית E.R ולא מקבלים אז הגיע הזמן לקחת את העניינים לידיים שלנו להראות שיש מלא מעריצים של הסדרה הזאת כאן!!! תרשמו כמה שיותר הודעות לפורום E.R עד שנקבל אותו תודה מראש לכל מי שיתמוך

*neta*

New member
זינה כבר לא משודרת בערוץ 3...

אפילו לא שידורים חוזרים ב3 וחצי בבוקר...... וחבל!! אתה יכול להכנס לפורום ולראות בעצמך שהפורום מאוד פעיל ויש בו גם הרבה חברים

shiri_b

New member
הפורום של זינה ממש פעיל

אחרת הוא לא היה ממש להתקיים....

איליה.

New member
ופורום חברים בטוח יהיה לא פחות פעיל

זאת *ה*סידרה של ערוץ 3. איך אפשר לא לפתוח בשבילה פורום???

~*~gaL

New member
ואי. אר.

זאת *ה*סדרה הנצפית ביותר באמריקה (מהדרמות) ו*ה*סדרה הכי יקרה בעולם ו*ה*סדרה שעד שנה שעברה זכתה בהכי הרבה פרסי אמי שמישהו רק יבוא ויגיד שסקס והעיר יותר טובה מאי. אר.!! לאי. אר. מגיע פורום הרבה יותר ממנה!! אפילו שזאת קומדיה! צריך לעורר את האנשים פה בארץ לראות את אי. אר., וזה יכול וצריך להתחיל מבניית פורום משלה שיהיה יותר משוכלל מהפורום העלוב של ערוץ 3, כי פה יש כלים הרבה יותר טובים לפורום. בנוסף, זה פשוט נורא ואיום גם שאנשים מעדיפים לי דוסון קריק ואופרות סבון!! בעע!

epitaph

New member
אז אולי שיעשו פורום תוכניות בערוץ 3

או משהו בסגנון ולגמור עם העניין,למה לעשות מאתיים פורומים שכול אחד מהם עוסק בסדרה אחרת

או שפשוט תדברו על זה...

בפורום

צוחה

New member
תקשיב

אם יש פורומים בודדים לאוז, זינה ושוטטות (!!!) אז בטוח צריל להיות פורום בודד לאי אר

rmarko

New member
אולי תנסה hostile takeover במקום?

תשתלט על פורום שוטטות במקום. זה יפתור לכולם את הבעיות

~*~gaL

New member
אם הבנתי נכון.. רעיון מעולה

במקום פורום "שוטטות" פורום "אי. אר.".. *איזה אנשים חכמים יש בארץ*..

צוחה

New member
לא לא לא לא לא

אני לא אומר להקים פורום אחד במקום אחר אלא אם הקימו פורום שוטטות (הרעיון הכי גרוע לפורום חוץ מ"פורום ערפאת") אז למה תפוז לא הסכימו לפורום חברים לא שזה משנה כי כבר נפתח פורום חברים וכולם שמחים וטובי

~*~gaL

New member
טוב

פתחתי שלושה חלונות לשלושת ההודעות שלכם כדי להיות בטוחה שלא שכחתי שום דבר.. (בעצם.. למה להתנהג כמו אדיוטית?.. *פותחת רק חלון אחד ולוחצת על כל הודעה באותו חלון*) עדי (מותר לי לקרוא לך עדי נכון? *יופי*) פורום ערוץ 3 יהיה דומה מבחינת הנושא לפורום טלוויזיה, כי חלק ניכר ממה שאנחנו בפורום טלוויזיה כותבים עליו זה תכניות בערוץ 3. בנוסף, כל חובבי אופרות הסבון למיניהן גם יבואו, ואני יודעת שאני לא יכולה להגיד עליהם דברים שונים כי כל אחד אוהב משהו אחר, אבל לא יהיה לי ממש עצבים לשבת ולראות את ההודעות שלהם. בנוסף, לדעתי פורום אי. אר. יהיה מקום מקלט יפה מאד לאנשים מפורום ערוץ 3, ומפורום אי. אר. אחר שאני בו, וככה כולם יהיו יחד. אני מעדיפה שיהיה פה פורום אי. אר. כי כמו שכבר כתבתי פה יש כלי פורום מעולים, שאין לא בפורום שאני בו ולא בערוץ 3. אמיתי (ההוא מפורום מוסיקה.. :)) כבר קיבלת תשובה בטח ממה שכתבתי לעדי.. צוחה - בזה אתה צודק. כלומר, אם לאוז ולזינה יש פורום, אין סיבה שלאי. אר. לא יהיה. שוטטות היה ונסגר נראה לי כי אני לא רואה אותו.. ושוב, אני אגיד את זה אולי טיפה שונה הפעם.. תפוז, זה פורטל מאד פופולרי, שגולשים בו הרבה אנשים נכון? בארץ יש מספר לא קטן של אנשים שמעדיפים סדרות כמו דוסון קריק על אי. אר. וזה בגלל חוסר היחס שהסדרה מקבלת פה בארץ. בעתוני הנוער כל שבוע יש כתבה אדיוטית אחרת על נטליה אוריירו/לגעת באושר/בובה פראית/דוסון קריק שזה כבר יוצא מכל חור. במקום להגיד מילה טובה על אי. אר., ולכתוב עליה משהו, כדי לעורר את הנוער ולהגיד "כאילו, תראו מה אתם מפספסים".. אין יחס, פשוט אין. לכן אם האנשים שיכנסו לפורומים של תפוז ויראו שיש פורום לאי. אר., הם ישימו לב. הם יקלטו. וואי איזו התפלספות.. חחח טוב נו וד"א, אם לא יהיה פורום אי. אר. אני לא אתאבד. כלומר לא רוצים לא צריך. ושוב כמו שאמרתי בעבר - את פורום טלוויזיה אני לעולם לא אעזוב, ככה שאם אתם חושבים שאם פותחים לסדרה זו או אחרת פורום משלה והגולשים בפורום יעזבו את פורום טלוויזיה - אתם טועים. ערב טוב לכולם (אפילו שאין קיציס כבר כמעט חודש
)

צוחה

New member
באמת סידר מצויינת

לא כמו חברים אבל מצויינת בפני עצמה אכן צריך פורום אי.אר אני בעד

~*~gaL

New member
*בזעקה גדולה לעבר השמיים*

אההההההההההההה!! כן כן כן!! רצוי פורום אי. אר. פה!! בהחלט!! *מרמה יד כמו מפגרת* אגב, אני בקשה לפורום הזה כבר שלחתי ממזמן.. ולא, לא נעלבתי מזה שלא החזירו לי תשובה... באמת :(

oren*

New member
../images/Emo41.gif אולי פשוט לפתוח פורום משותף

לכל הסדרות של ערוץ 3? הרי לא הגיוני שיפתחו פורום לכל סידרה שמשדרים שם נכון? יש כאלה שאוהבים דווקא את "דוסון קריק" וכאלה שמעדיפים את "נני" - ובסופו של דבר באף פורום לא יהיו מספיק גולשים ודיונים רציניים. או לעשות פורום משולב של כל סדרות הרפואה בטלוויזיה. גם אי.אר, גם שיקגו הופ, וגם דר קווין רופאה במערב

כל הסדרות בערוץ שלוש

כמו גם סדרות בערוץ שש, מאוגדות בפורום אחד, ושמו פורום טלוויזיה. מטבע הדברים לא נפתח פורום ייחודי לכל סדרה.

למעלה