עצומה למען חתולים

stan123

New member
עצומה למען חתולים

יופי, עכשיו שיש לי את תשומת לבכם, אפנה אותכם לשאלה קטנה ובעייה מעיקה: שאלה - בפנאלטייס (סלחו לי שאין לי יכולת לשלב אנגלית) ממה שאני מצליח לשים לב אין עקביות לגבי כמות היארדים שהקבוצה סופגת... על אותן העבירות לפעמים זה 5, 6 11, וכו'... יש איזה קריטריון אחידות? או שזו החלטה של השופט? בעייה - אין לי איפה לראות את הגמרים... אם יש משהו ממכם מאיזור ירושלים או לא כל כך, אני בן אדם שקט ונחמד בדר"כ שלא עושה בעיות... חברים שלי מסרבים בכל תוקף להתנחלות בשעות הקטנות של הלילה... גם למה הכלל הם משחקים ב 3 לפנות בוקר ?? ואל תתנו לי את התירוץ ששם הזמן שונה, לא קונה את זה. אם יש משהו שיכול לארח איזה פליט, או כמה חבר'ה שצופי בייחד באיזה פאב, תשאירו לי איזה הודעה, זה יהיה ממש נחמד אגב, יורם, אהבתי את מה ששלחת... ג'וש.

Quantum2

New member
אהבתי את הדרך שבה רכשת את ../images/Emo23.gif

מי יודע, אולי זה עוד יגיע לארץ נהדרת... רואים את עמיר פרץ כורז:"אני קורא, לכל העובדים, לחתום על העצומה למען החתולים, לא ניתן, שלא יהיה יותר וויסקס בכיבוד של הכנסת, לא ניתן, שלא יחלקו לנו עכברי פלסטיק לחג, לא ניתן...."

patch81

New member
יש חוקים ברורים

לגבי Penalties. לדוגמה: offsides - 5 yards false start - 5 yards offensive holding - 10 yards defensive holding - 5 yards and 1st down intentional facemask - 15 yards pass interference - at the spot ועוד יש הרבה עברות נוספות.

RoyBehar

New member
הפעמים היחידות שבהן זה משתנה

זה ברד-זון, למעשה ב10 יארד שלפני כל אנד זון במקרה כזה, אם קבוצה עושה עבירה קרוב לאנד זון שלה, העונש יהיה חצי המרחק לשער. אפילו אם זה על קו ה1, אז יורידו חצי יארד. רק ככה יוצאות עבירות שהענוש עליהן הוא לא מספר שהוא כפולה של חמש.

royfr

New member
זה לא בדיוק כך

הגדרה היותר מדיוקת המינימום בין חצי מרחק לקו השער של הקבוצה שלחובתה העבירה, והעונש. לדוגמה: קבוצה על קו ה-16 שלה, ויש הולדינג. העונש 8 יארד, ולא 10.

Yo-man

New member
קרעת אותי |-D ../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

כמו שצויין, יש לעבירות מדדים זהים וקבועים. הפעמים היחידות בהן היארדים לא נספרים בכפולות של 5 הן כשהעבירה היא לכיוון הגול-ליין והיא מהווה יותר מ-50% מהמרחק. ז"א שאם אתה על קו ה-4 של הצד שלך, אתה מתקיף ומישהו בקבוצה ביצע עבירה של אופסייד (או פולס-סטארט) לא יקחו אותך 5 יארד אחורה אלא רק מחצית המרחק. עבירה של הפרעה למסירה נמדדת ממקום ביצוע העבירה (זה יכול להיות 3 יארד, 21 יארד או 63 יארד (במקרים חריגים
) אני חושב שיש עוד, אבל אלה הנפוצות. אם תיתקל בעוד שאלות תתאר את מה שקרה ונוכל לענות לך ישירות על האירוע. לגבי צפייה משותפת - יש חבר'ה שיראו את המשחקים בפאב MASH בצפון דיזנגוף. יש חבר'ה שרואים את המשחקים יחד בבתים, אם אתה בעניין של לחזור אחרי המשחק השני לירושלים אתה יכול להצטרף אלינו בשמחה. פשוט אין לי פתרונות שינה כרגע...

stan123

New member
תודה! גם נדמה לי שיש כבר אוטובוסים

כנראה שהמספרים של הפנאלטיס ששמתי לב אליהם היו של פאס-אינטרפירנס (הפרעת זריקה) ואז זה באמת לא "אחיד"... אחרי המשחק השני נדמה לי שיש אוטובוסים כבר אז אני אחזור הביתה... תודה על ההצעה! אני אשלח לך מסר, בתקווה שזה יהיה רלוונטי, יותר קרוב לאירוע...

למעלה