עצומה למען ה iriver העברי!!

Giodor

New member
עצומה למען ה iriver העברי!!

הודעה זאת מופנית לכל בעלי ה- iriver באשר הם!!! אנא חתמו על העצומה למען עברית באייריבר! הם לא יכולים להמשיך להתעלם מאיתנו-חייבים לעשות משהו בנדון, ולבעלי ה-h10 - תחתמו גם, אומנם יש לנו עברית אבל עברית הפוכה בפונט מגעיל זה ממש לא מספיק! העצומה בכתובת: http://www.petitiononline.com/iriver/petition.html ח ת מ ו ע כ ש י ו - ל מ ע ן ע ת י ד ט ו ב י ו ת ר

יאיר B

New member
כמה הערות, ברשותך:

1. סתם לידיעהף אף אחד לא חייב לך כלום. וסביר להניח שזה מה שהם יגידו לך (במילים מעודנות יותר, כמובן). את התגובה של קריאיטיב לעניין קראת? 2. ארקדיה היא לא היבואן היחיד. מאז תחילת 2005 יש עוד יבואן בשם "בנדא מגנטיק". מה עם הלקוחות שלו? למה הם לא מזוכרים בעצומה? 3. למי שבאמת יש קשר הדוק יותר עם החברות הם היבואנים - ואליהם צריכה לפנות העצומה. הם יכולים לבקש מהחברה דברים שמתאימים לארץ ולגרום לשינויים (ראה למשל מקרה המיקרוגל של שארפ שקיבל תפריט עברי עם אשפרות להפשרה של פיתה! הכל היה יוזמה של היבואן בארץ כדי להיבדל ממוצרים אחרים וכגימיק שיווקי). 4. תתרגמו את העצומה לעברית. יש הרבה משתמשים שלא ידועים אנגלית ולא יבינו מה רותים מהם. לאיריבר תשלחו, כמובן, את הגירסא האנגלית (ותצינו בעברית שהגירסא האנגלית היא הקובעת - ככה נהוג מבחינה משפטית כאשר יש תרגומים). 5. יש לכם קשר עם ארקדיה? הם יודעים על העצומה הזו? כדאי לערב אותם (במיוחד כשהם מוזכרים בעצומה).

Giodor

New member
יא חתיכת...

העצומה פורסמה לראשונה בפורום של ארקדיה!!! וגם בפורום של Hw zone ואף אחד עדיין לא הגיב לנו בצורה שרלטנית ומורידת מוראל שכזו... אני לא כתבתי את העצומה ולא הבנתי את מה שאמרת על בנדא וארקדיה. נדמה לי שהאתר שעליו מאוכסנת העצומה לא תומך בעברית. נ.ב. מה לעזעזל קשורה התגובה של קריאייטיב?!?!?!

rc2203

New member
כמה תגובות, ברשותך

1. סתם לידיעתך אנחנו לא ילדים בגנון ושום דבר כאן הוא לא ברמה של "חייבים לי משהו". כלקוח מותר לך לבקש דברים, וסתם לידע כללי אייריבר הבטיחו תמיכה בעברית. ובד"כ כשחברה מבטיחה משהו ללקוחות שלה היא גם צריכה ל................... אני שמח שהבנו. 2. לא רלבנטי. לקרוא אנגלית אתה יודע? כי אם היית יודע היית רואה שכתוב שמדובר ביוזמה של חברי פורום ארקדיה אשר פונים בשם כלל לקוחות החברה בארץ אני אישית לא הייתי שותף פעיל ביוזמה הזו (אני לא משתמש רשום בארקדיה.. סתם נהנה לקרוא) ככה שאני לא יכול להגיב על הכל.

Giodor

New member
תודה על החיזוק ו...

להבא אדע להתרחק מהפורום הזה

weird dust

New member
מצטער שאתה מרגיש ככה

בעיקרון הפורום הינו פורום מקצועי מאוד. הרבה אנשים עוברים כאן ואני משתדלים לענות לכולם כמיטב יכולתנו. המנהל השני כתב את מה שהיה בדעתו, חברה שהבטיחה כבר לפני שנה עברית ולא קיימה אני לא יודע איך לדעתך זה ניראה - לי זה לא ניראה משהו. קריאייטיב ואייריבר הן חברות מאוד דומות יחסית ועל פי תגובת אחת ניתן ללמוד גם על השניה. אני וגם יאיר מחזיקים אייריבר וזה יעזור גםן לנו, אבל הוא הסביר את דעתו ואני לא חושב שזה לא בסדר. אם זוהי הרגשתך לגבינו אני מצטער, ואני מקווה שתמשיך ותגלוש אצלנו.

למעלה