עצומה להורדת כל ההתנחבלויות

אלון גל

New member
עצומה להורדת כל ההתנחבלויות

כולל אריאל ויישוב הפליטים הפלשתינים במקומם מה דעתכם? כך יושלם הצדק ההסטורי ולהקים צבא אזורי שיכלול בשלב זה את ישראל מצרים ירדן ופלשתין להגנה מפני הפנטים מוסלמים כיהודים (ותהיה לנו בעייה רצינית של טרור מצד יהודים בגלל סילוקם מההתנחבלויות)

אבו-דני

New member
ראובן אני ממש ממש לא מבין אותך..

-- מה עם הרימה? הוא איש דגול יתרום בשרו לחיות השדה והסביבה

Thats

New member
למה חברה קדישא?

מספיק לקבוע תור אצל הפסיכיאטר. תחת הסעיף "שנאה עצמית".

GIPSY

New member
Thats, אתה ממש מלאך ונשמה טובה שלא

לומר תמים ונאיבי ועל זה אני ממש מעריצה ומורידה בפניך את הכובע על כך שאתה לא רואה בו, באלון גל מקרה נפש ונשמה אבודה שחי עדיין בתקווה שפסיכיאטר יכול לעזור לו, מה שלדעתי זה יהיה ביזבוז טוטאלי של כסף מצידו וביזבוז זמנו היקר של הפסיכיאטר וכל מה שיכול לפתור לו ובראש ובראשונה לכ-ו-ל-נ-ו את הבעייה כולל הגנה עליו מפני עצמו זה אישפוז במחלקה הסגורה ביותר ובאופן בהול ביותר בבית החולים הפסכיאטרי הקרוב ביותר לביתו כשהוא כפות בכתונת משוגעים קשור למיטה ונעול בחדר עם דלת-כספת של פלדה משוריינת וכבדה ביותר ולא לשם ריפוי, כי מזור הלא אין לו, אבל מאחר ולצערינו אין עדיין אפשרות להרדים אותו לטובת ובטחון כל הצדדים וכולל שלו מעצמו כמובן, כשם שעושים בחיה חולה או משוגעת. אז שיהיה לך ולכולנו בוקר טוב, שנה טובה חג שמח שלו רגוע ורוגע עד כמה שניתן, גמר חתימה טובה ונעים מאוד!!!

sad/one

New member
מה ???

הצדק ההיסטורי הוא לנסות להבין באופן שיטתי והגיוני מה קורה פה. הרעיון הכללי אומר לנסות להגן על עצמנו מפני הבעיות האזוריות , נוכחיות כמו גם עתידיות. מה שבטוח אין שום מקום לשת"פ צבאי בטחוני כלשהו עם איזושהי מדינה מוסלמית יהיו הצהרותיה הפומביות נעימות לכשיהיו. להוריד את היישובים שמעבר לקו הירוק יהיה נכון , רק כצעד אסטרטגי לאחר כניעה מסוימת מצד הפליטים הפלשתינאים. כרגע אין לזה מקום , ללא כל קשר לסיבות הקמתן , ראה פינוי דרום לבנון שהנזק התדמיתי והבטחוני שנגרם בעקבותיו , שלא ניתן לתקנו.

אלון גל

New member
הצבא האזורי

על נושא הצבא האזורי חשבתי עוד בתחילת אוסלו חייב להיות שיתוף פעולה מלא כנגד הפנדמנטליזם

sad/one

New member
לא אפשרי

לא בגללנו , אלא עקב המנטליות המפגרת מאחור של מדינות האיסלאם. שליטי האזור , המונרכים באופיים או אפילו בהגדרת תפקידם , לא יכולים ולא רוצים לקדם את עמם , ועקב כך , נוצר מצב ובו הפונדמנטליזם הוא תמידי ובלתי מנוצח. חכה עוד 10 שנים , יהיה לך פה אותו מצב בעקבות הפעילות של ש"ס ודומיהם. חזרה בתשובה , לא סתם כוללת את המילה חזרה.

אבו-דני

New member
אחד- תצטרך לשליטים לשנות את ההגדרה

-- השלטון הלאומני אנטי סוציאליסטי הקיים סביבך מוגדר כפאשיסטי על פי מלומדים,עייך ערך פאשיזם במילון=עובדה

resh0

New member
אני בעד להוריד את כל ההתנחבלויות!

את כל ישוביהם של פלשתינאי ישראל, המתנחבלים האמיתיים. להפרד מהפלשתינים לשלום!!!!! וטובה שעה אחת קודם.

hunky@dory

New member
אתה צודק . התנחלויות= טירור כוחני

אז ככה. אני לא כותבת כאן ממש אבל מזמן לזמן - בעקבות קריאת כתבות - וצפיה בסרט של עמירה הס, וכן התוודעות לעמותה של מגרפטה- עמותת הידידות ישראל חברון אני מבינה שאנו אשמים בדרדור הפלשתינאים אל סף יאוש. מתנהגים בצורה לא אנושית וזה בלשון המעטה. הם אנשים כמונו אולם צריכים לראות את כבודם נגזל כאשר אנו יושבים על אדמתם. אנו נוהגים בכוכניות וברבריות כאשר אנו גוזלים את אדמתם , מה שגוזל מהם קיום בכבוד והן את הכבוד עצמו. זוהי אצבע משולשת תמידית . במצב הנוכחי- אף ממשלה לא ממש רוצה לפנות התנחלויות . אצל אריק יודעים שבין אם הם ינקטו באלימות ובין אם הם יהיו "ערבים טובים" שמגישים ליהודים חומוס ומנקים להם את הביוב ללא טענות ליהודים , הם יקבלו את היריקה הקולוניאליסטית בפרוף. ההתנחלות היא השפלה לאומית משפילה כלפי הפלשתינאים . היא יריקה כוחנית בפרצוף. דריכה והשפלת הכבוד. גזילת כבשת הרש. אנו גורמים לפלשתינים לחיות בידיעה משפילה שלנו הכוח. ונעשה מה שנרצה. אני פשוט מתביישת על גירוש האנשים המסכנים מן המערות . זוהי דמוניזציה . הסבל שלהם לא נחשב . הדם שלהם פחות אדום. איך הם כל הזמן , לעזזל , "נהרגים בתקריות". די !!! ואם כבר אני רוצה לעשות יותר ולדבר פחות - האינטרנט זה מקום מסויים לכתוב עצומות , להדבר עם הצד השני, ולקדם את השלום לא בצורה של ממשלת ישראל - צורה כוחנית של הם יקבלו את זה בתנאים שלנו. אולי האינטרנט עצמו זוהי הזדמנות להדבר עם הפלשתינאים , לשכנע המונים שהם בני אדם , צריכים מיים ,צריכים קורת גג, צריכים כבוד,ודי לעשות להם דמוניזציה. ודי עם האמונה הדמונית שהם רוצים לזרוק אותנו לים . בכל מקרה נגיד שכן , הם צריכים לעמוד 4 שעות במחסום לפני שהם עושים את זה.

המוסד

New member
רבין=בוגד

אחרי הכל, בפורום אקטואליה מקדשים את חופש הדיבור אם כבר התבטאויות כמו "מחבלים-מתנחלים" ו"התנחבלויות" לא נמחקות אז גם- רבין בוגד- ו-משפט לפושעי אוסלו- צריכות להיות מושמעות פה בעקביות נ.ב מעניין אם אלוני הבין את המסר

sad/one

New member
אין ספק

בדבר אחד אני מסכים איתך , והחזרה האינסופית הזאת על שמו של רה"מ הי"ד רק גורמת לי לחשוב , שרק כדי לאזן את המצב , ולסיים עם כל הפינג-פונג הזה על הנושא , אולי אחרי המעשה שיאזן את המצב , נשנה את זה מכיכר רבין לכיכר ראשי ממשלות ישראל , הימין והשמאל ירגישו ששניהם דפוקים באותה מידה , ויתחילו אולי לחשוב , במקום לאיים.

אלוני.

New member
לא הוא לא הבין

וגם אתה לא. האם אתה עונה למישהו שכותב משהו שלא נראה לך במשהו שאינך מאמין בו
נראה לי קצת לא מתאים לרמה שלך, הלא כך ?

המוסד

New member
אחד מהתפקידים זה לצנזר הודעות

בלתי הולמות (נראה לי) וכמו שהיית מצנזר מישהו שהיה אומר רבין בוגד (אבל על אמת), או "המיזרחיים הם תת אדם", היית מוחק מיד, אבל את הבחור שקרוא להלחם במתנחלים אתה לא מוחק בכלל ואין קשר להסכמה או האי הסכמה שלי אם דבריו אז בבקשה

sad/one

New member
הדבר היחיד

שאני מתעב יותר מפנאטיות ימנית , הוא שמאלנות עיוורת. אני ממש לא יכול לקבל את הגישה הזאת הגורסת שמדינת ישראל נוהגת במדיניות קולוניאליסטית. עד עצם היום הזה אני מנסה לראות ניסיון כלשהו של המיעוט הערבי במדינה להשתלב בחיי המדינה , אם בתשלום מיסים ואם בצעד אחר , ולא מוצא. מלבד הנהנתנות הראוותנית שלהם המתבטאת בבניית בתים גדולים , וקיום חיי עסקים ענפים במדינה , או ניצול של השפה הדמוקרטית להביע את שאיפתם האמיתית , מעניינת אותי יותר מכל התשובה לשאלה - האם הם סבורים שהיו מגיעים לרמת החיים הנוכחית שלהם בכל אחת ממדינות ערב האחרות. אני רק יכול לשער מה תהיה התשובה. לקטר על הקיפוח שלהם כאן - הם צריכים להבין שעיקר הבעיות שלנו , נובעות מהקצבת יתר של כספים לטובת מערכת הבטחון , ההכרחית לקיומנו , כרגע , במיקום הגאוגרפי , אותו בחרנו בטעות , או שלא בטעות. כמעט כל אחד במדינה הזאת מרגיש במידה זו או אחרת מקופח. מה שבטוח , למי שרק מחפש איך לקבל , ועד היום לא תרם מאומה , אני לא ממש סבור שיש לו זכות לקטר , או לבוא בטענות. ועל שאלת הפליטים - את המחיר על 67´ , 73´ ו77´ אנחנו משלמים עד היום. נקווה שליורשו של עראפת , וליורשו של שרון/ביבי/ברק יהיה יותר שכל לנסות ליישב את זה בהגיון , ולא בכוחניות. מה שבטוח , קודם כל דם , אחר כך נדבייר.

sad/one

New member
הדבר היחיד

שאני מתעב יותר מפנאטיות ימנית , הוא שמאלנות עיוורת. אני ממש לא יכול לקבל את הגישה הזאת הגורסת שמדינת ישראל נוהגת במדיניות קולוניאליסטית. עד עצם היום הזה אני מנסה לראות ניסיון כלשהו של המיעוט הערבי במדינה להשתלב בחיי המדינה , אם בתשלום מיסים ואם בצעד אחר , ולא מוצא. מלבד הנהנתנות הראוותנית שלהם המתבטאת בבניית בתים גדולים , וקיום חיי עסקים ענפים במדינה , או ניצול של השפה הדמוקרטית להביע את שאיפתם האמיתית , מעניינת אותי יותר מכל התשובה לשאלה - האם הם סבורים שהיו מגיעים לרמת החיים הנוכחית שלהם בכל אחת ממדינות ערב האחרות. אני רק יכול לשער מה תהיה התשובה. לקטר על הקיפוח שלהם כאן - הם צריכים להבין שעיקר הבעיות שלנו , נובעות מהקצבת יתר של כספים לטובת מערכת הבטחון , ההכרחית לקיומנו , כרגע , במיקום הגאוגרפי , אותו בחרנו בטעות , או שלא בטעות. כמעט כל אחד במדינה הזאת מרגיש במידה זו או אחרת מקופח. מה שבטוח , למי שרק מחפש איך לקבל , ועד היום לא תרם מאומה , אני לא ממש סבור שיש לו זכות לקטר , או לבוא בטענות. ועל שאלת הפליטים - את המחיר על 67´ , 73´ ו77´ אנחנו משלמים עד היום. נקווה שליורשו של עראפת , וליורשו של שרון/ביבי/ברק יהיה יותר שכל לנסות ליישב את זה בהגיון , ולא בכוחניות. מה שבטוח , קודם כל דם , אחר כך נדבייר.

אני צריך שתלמדי אותי היסטוריה

אמרת אדמתם? כלומר מאז ומעולם היתה מדינה פלסטינית ביהודה, שומרון ועזה והיה מעבר בטוח עד שבארבע ביוני שישים ושבע, קם בוקר אחד והחליט שארצו קטנה מדי וכבש את פלסטין וסגר את המעבר הבטוח ביחד עם הגון וסיני. מה שאני ידעתי תמיד זה שאחרי שערבים דחו את תכנית החלוקה והבהירו שהם לא מוכנים לשום פשרות פרצה מלחמה וירדן כבשה את יהודה ושומרון ומצרים את עזה ואז בשישים ושבע הסורים גזלו לנו מים וגם המצרים והירדנים התנכלו לנו עד שבלב ברירה שיחררנו את האדמות מהן הותקפנו. מישהו מאיתנו משכתב את ההיסטוריה, מי זה?

למעלה