עצומה, טרללה!

sf59

New member
תודה עומר../images/Emo13.gif,סופ"ש מקסים לכולם../images/Emo140.gif

MushrooMush

New member
ל sf59 ../images/Emo124.gif

איל קוראים לך באמת פשוט זה מעניין אותי ובעום שלך לא כתוב כלום אז אההה.... סתם להשערת המידע על הפורום ...

Roy1232

New member
הגיע הזמן אחשלו../images/Emo24.gif

יפה שאתה מראה נוכחות בשעה החשובה הזאת

Roy1232

New member
../images/Emo41.gif405 חתימות.

אני בעד שנתחיל סיבוב חדש של פרסום בפורומים ובקומונות, אפילו לאו דווקא מוזיקה... ב500 נכתוב למוזיקה נטו, ולכן: אנחנו חייבים בנאדם שיוכל להגיד להם כמו שצריך מה אנחנו מתכוונים לעשות בחתימות (כי אני יודע רק את השם(שוקי
) אבל לא יותר). אז בבקשה תיענו, כי זה החלק החשוב באמת של היוזמה. תודה רבה

WhiteShadows

New member
המ אני אנסה לנסח איזה מכתב..

רק תנו לי קצת יותר פרטים על מה שנבקש.. וחייבים עוד חתימות! אני גם אנסה לפרסם עוד קיפ גואינג

דיתוּש

New member
../images/Emo31.gif, אל תעשו את זה.

אם אתם באמת רוצים לקחת את העניין הזה ברצינות, צריכים להיות אמיתיים. אם תזייפו חתימות... זה לא יוביל אותנו לשום מקום!

Roy1232

New member
לא.

בר... יותר חתימות יותר טוב - אבל בפרופורציות. לדוגמה... כל אלה שנתנו כתובת אימייל. אם שוקי
ננייייח ירצה לבדוק את האמיתות... הוא יראה כמה כתובות "אמיתיות" הוזנו, אפילו ברפרוף. זאת רק דוגמה. אז בבקשה ממך, לא.

MushrooMush

New member
אהה חברה.....

אם באמת הכתובת חשובה אז כימעט כל מה שחברות שלי הצביעו זה לא טוב....כי אין להם דוא"ל....

כולה 10 חתימות../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

מה אתם יורדים עליה ככה, לא נגיע ל 3,000 בחיים ובטח שלא ל1,000 אז תנו לה ח"ח ושתקו

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאוי נו במאת למה נראה לך

שהוא יבדוק.. כיאלו אין לו דבירם יותר חשובים לעשות בחיים.. חוץ מזה זה לא שהיא זייפה 300 סה"כ 10... אל תפתחו יותר מדיי ציפיות..כי יבואו אכזבות עוד יותר גדולות. תחשבו בפרופורציות.. =/

למעלה