עצוב

s h i w i

New member
עצוב

אני חייבת לציין שאני מקנאה בכם.. אני הייתי פעם רקדנית.. והפסקתי הייתי בצבא, וזהו.. אני רוקדת עכשיו רק סלסה שזה תחביב..אני כל כך מתה לחזור לגיל שבוא שלוש פעמים בשבוע הייתי רוקדת..אני מרגישה כזה פיספוס. כל הזמן מחמיאים לי על איך שאני רוקדת וזה אוכל אותי מבפנים...

H e l p3

New member
אז קדימה!!!

תחזרי לסטודיו שבו רקדת, תרקדי כמה חודשים כדי לרענן את הזיכרון ואת הטכניקה (למרות שבטח תיאלצי לרקוד עם בנות 17. אבל זה עדיף על כלום) ומשם- תוכלי להמשיך למקום מקצועי יותר בו יהיו הרבה אנשים בגילך.

Mr GK

New member
אף פעם לא מאוחר...

לחזור לאהבה ישנה.

אה?! באמת יש דבר כזה רקדן מצטיין?

וזה מביא הטבות בצבא נכון?! לצאת לחזרות והופעות...

s h i w i

New member
רקדן מצטיין

האמת שלא ניסיתי בעבר לקבל את זה.. יש לי חברה שהיא רקדנית בלט והיה רקדנית מצטיינת זה ממש טוב.. אפתרים וכאלה.. זה בעיה לחזור לאיפה שהייתי כי אני יהיה הכי מבוגרת שם.. אבל אני חשבתי על סטודיו b בעבר כי יש שם את חיליק כהן, מורה שאני מתה עליו.. הבעיה שם זו החניה.. אבל עכשיו שאני יעבוד סדיר אני ידע איך לשלב את זה.. זה גם מעצבן להתחיל הכל מהתחלה..

אז

לכי על זה... תרקדי בסטודיו B !!! אם את יכולה ואוהבת אז למה לא? אני בעד!

maholnikit

New member
יש שם חניון...

וגם יש שם מורים שהם הרבה יותר טובים מחיליק...

Mr GK

New member
../images/Emo41.gif רקדן מצטיין ../images/Emo41.gif

למרות מה שמקובל לחשוב, בחירתך כרקדן מצטיין לא תקנה לך באופן וודאי שומדבר, הכל נורא תלוי במפקדים שיהיו לך ובכמה הם יהיו מוכנים להתחשב בך. ככה שבנוסף לקושי לזכות במילגה זאת, היא גם לא מבטיחה שום דבר. אני אמנם לא מדבר מניסיון אישי, אבל דיברתי עם כמה אנשים שהיו בעברם רקדנים מצטיינים בצבא. בנוסף, צירפתי קישורים בנושא, לכל המעוניין.

זאת אומרת שאני לא יוכל לקבל בעתיד?!

אם אני רוקד ב"הורה פרדס חנה" אני לא יוכל?! לפי מה שכתוב בישראל-דאנס..

Mr GK

New member
אני לא חושב שהכוונה היא...

שמועמדים למילגה יצטרכו להיות רק בוגרי הבאלט הישראלי או בת-דור, אלא פשוט שחובה רקע קלאסי ומודרני, כי זה מה שבודקים באודישנים. אני לא חושב שזה כ"כ משנה איפה אתה רוקד.

Lior Baier

New member
גיא כרגיל מדבר שטויות

בחריתך כרקדן מצטיין מקנה לך הרבה תאמינו לי וזה לא תלוי בשום זובי אם קיבלת את זה. הפריווילגיות של רדן מצטיין הם: *90 יום בשנה להופעות ונסיעות לחול. *התחשבות מקסימאלית ברקדן ובצרכיו במידה ויש אישורים ממנהלו. *יציאה וחזרה כל יום הביתה זה נחשב לבסיס פתוח. *3-5 שעות ביום צבא. ועוד... נא לברר לפני שרושמים דברים, ולא עם אנשים כי אנשים אומרים הרבה שטויות לפעמים... הכי כדאי זה לפנות לגורמים העוסקים בדבר! פנו ללישכת הגיוס המקומית או האזורית ותבררו... בהצלחה מי שמועוניין בטפסים לבחינות שיבקש או מהמורים או מהסטודיו בו הוא נימצא או שיתקשר ללשכה המקומית ויבקש שיפנו אותו וישלחו לו בפקס או בדואר או באינטרנט... בהצלחה לכל הניבחנים!!!

Lior Baier

New member
אהה ועוד דבר...

את לא תוכלי להתקבל אם אין לך רקע קלאסי עשיר של שלוש שנים לפחות כי בקורות חיים שבטפסים שואלים אותך על זה... ולגבי מודרני לא חייב הבחינות הם: שיעור קלאסי, וקומבינציה שלך לא חייבת להיות מודרנית יכולה להיות גם ג'אז או סטפס אבל זה צריך להיות משהו ברמה גבוהה לא פולקלור. בהצלחה.

Dancerit

New member
תודה על הפרטים

אתה מדבר מניסיון? ומה קורה לגבי הרמה במבחנים? באיזה רמה אני צריכה להיות כדי לעבור אותם? והאם בדר"כ מתקבלים רק רקדנים מבת דור וכו'? אה ועוד משהו בקשר להמלצות מה הם מחפשים שם? בקיצור מה אני צריכה שיהיה לי בקורות חיים ובהמלצות כדי לעבור לפחות את המיון הראשוני של הטפסים? ושוב תודה

Lior Baier

New member
תשובות

השופטים בבחינות הם בד"כ שופטים מבית הספר תלמהילין שהם מלמדים שם ומנהלים את המגמה שם ולכן זה גם מקנה לתלמידים שלהם עדיפות, למרות שגם בד"כ התלמידים שלהם הם אלה שבאמת מגיע להם... המלצות לא מחייבות אלא רק יכולות להוסיף במקרה הזה ואת יכולה להביא אותם מהמורים שלך לקלאסי מודרני ממנהלי הלהקה שלך וכאלה דברים או מהפקות בהם השתתפת... בעיקרון הבחינות הראשונות הם ראיון אישי, שיעור קלאסי שבד"כ הוא לא מלא עושים נגיד שתי תרגילים בר ושתיים באמצע... אחרי זה יש מיונים ראשוניים ואז שלב שני זה קומפוזיציה משלך מודרנית קלאסית ג'אז סטפס וכאלה... בכל שנה נותנים גם נושא אחד לאילתור במקום אבל החברה משנה שעברה אמרו שאין את החלק הזה כבר.בעיקרון אין כזה דבר באיזה רמה אני צריכה להיות זה לא הולך ככה זה הולך לפי אם את מוכשרת אם יש לך פוטנציאל מה הרקע שלך אבל בואי נגיד שאת לא יכולה לבוא לשם עם רקע של חצי שנה קלאסי או רקע של חברה בלהקת פולקלור זה לא רקע מספיק טוב וזה גם לא רמה מספיק טובה בשביל להתמודד שם עם הבנות או הבנים שיבואו ד"א הבחינות הם בניפרד בנים לבד בנות לבד... בד"כ ניבחרים 7-8 בנים ובערך 20 בנות משהו כזה... זה בערך מה שאני יודע מקווה שעזרתי בהצלחה הבחינות בפבואר לפי מה שהבנתי וצריך להתחיל להירשם יש כבר טפסים מוכנים תבקשו שישלחו או יפקססו לכם או משהו כזה... בהצלחה לניגשים...

למעלה