עצוב

כאב 8

Member
עצוב

הייתי היום אצל רופא עיניים בגלל שיש לי בעיות בשדה הראיה הבדיקה לא לא יצא תקינה עוד בעיה שנוספה לי ולא יודעים אם זה מקטראט א מתרופה אז היא שלחה אותי שוב לבדיקות
בהתחלה היא אמרה למה את באה האחרי שנה אחרי הבדיקה מה אני אגיד אני בדיכאון וקשה לתפקד. גם פחדתי מטיפות שהיא שמה לי אני מפחדת מכל מה שקשור לעניים במיוחד לשים טיפות כןכן עוד פחד של מפגרת .
אני מרגישה רעה כאילו לקחו לי את הניצוץ של התקווה הניצוץ של התלהבות של החיים של השמחה של הרצון אין שום ניצוץ פעם הי
היה לי טיפה ניצוץ ממש קטן עכשיו גם אין לי אין את התקווה והרצון לחיות כאילו אין טעם לחיות .נמאס לי מכל המחלות מגיל 16אניכלהזמן מקבלת עוד מחלה עוד מחלה . אני לא יכולה לחיות ככה אני רק בת 29 .

אולי תנסי רפואה אלטרנטיבית

הומאופתיה וכדומה? יש טיפולים מסופסדים בבתי חולים לרפואה משלימה דרך הקופה פעם קודמת עשיתי הומאופתיה לא קלאסית ואחרי חצי שנה התחיל להעלם לי הפסוריאזיס ואז התעצלתי אז הוא לא סיים את הריפוי אבל זה עזר ויש המון תרופות לנפשי ולגופני שווה לנסות זה יותר בריא מתרופות ויש גם תרופות לחיזוק כללי של הגוף וכדומה.

תבקשי

תרופות שיחזקו את הגוף שלך (ממש לכל מחלה תפרטי להם שיתאימו לך תרופה). לפעמים החומרים הרגילים לא מספיקים היתה לי בעיה כלשהי ולקחתי הרבה תוספים תקופה אומנם הם פתרו לי את האנמיה אבל לא את הבעיה השנייה אז עכשיו אני מנסה לטפל בה בהומאופתיה:)

כאב 8

Member
כל מה שקרה לי בגלל תקופות

כל מחלות הפעילות קראו לי בגלל תרופה למחלה לא פעילה את יודעת איזה כאב נפש זה שתרופות הורסות לךאת הגוף אני עברתי שתי ניתוחים להחלפת פרקי ירך וגם הבעיות בעיניים אם כתוצאה מתרופות שנתנו לי בעבר
מסתבר שגם התרופה הזאת מה שאני לוקחת בינתיים בהפסקה עד הבירור אולי פגעה בי בשדה ראיה .
את צודקת אני באמת צריכה למשהו טבעי יותר אבל אני מרגישה שכבר מאוחר הנזק בלתי הפיך והכל כבר נהרס מה הטעם גם אני צריכה הרבה כוחות לעשות צעד כזה כן זה דורש ממני המון כוח הלוואי שהייתי קמה ועוזרת לעצמי אני בשוק מכל מה שקרה לי בחיים הרופאה שנתנה לי סדורואדים ובגלל זה הפגיעה הקשה בפרקי הירכיים ובעיניים . ועכשיו השדה ראיה מה עוד כאילו לקחו לי את הכוחות אני עייפה מאבק יותר כמה רעה יכול להיות לבנאדם .אבל אני באמת אחשוב על עצה שלך אין ספק שאת צודקת אבל אני צריכה כוחות .תודה את נהדרת קוסמת
תודה שאת מייעצת לי וסליחה עם לוקח לי זמן ליישם אותם .את העצות הנפלאות .

הומאופתיה לא יכולה להזיק

(כלומר כן אם תקני על דעת עצמך תרופה הומאופתית אולי כן אבל לכן הולכים למי שמבין בתחום). לתרופות קונבנציונאליות אכן יש יותר תופעות לוואי. אל תגידי נואש הכל אפשרי אבל את חייבת להתמודד כל פעם עם חלק קטן . יש כאילו שהומאופתיה פחות עוזרת להם אבל ראיתי המון שהחלימו מכך זה עובד במיוחד על ילדים וחיות. תנסי כמה חודשים ( זה אינדיבידואלי מאוד יש אנשים שתוך 3 חודשים עם הומאופתיה החלימו מפסוריאזיס ויש כאילו כמוני שרק אחרי חצי שנה פחוס למשל מתחילים לראות תוצאות). תנסי שווה לבדוק

new face

New member

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

אני מבינה אותך היטב, אבל אפשר לצאת מזה. גם אני פוחדת מכל מה שקשור לעיניים אל תרגישי בושה. אני מאמינה שזה יסתדר לא שווה לוותר על החיים בשסביל זה יש המון פיתרונות פשוט צריך לרצות ואת חזקה!

supersonic777

New member
הי,מוכן להפנות אותך לטיפול....

ריפלקסולוגי...לא צריכה לשלם גרוש!עליי,מה אומרת,מעוניינת? : -)
&nbsp

Gali04

New member
ממי שלי

נקווה שזהו מחלות. שלא יבואו יותר. די מספיק. את צודקת.
מחזיקה אצבעות, שנמצא את הניצוץ האבוד שהיה בעבר,
שנמצא אותו ונפיח בו חיים שידליקו ניצוצות חדשים לימים שעוד יבואו לנו.

כאב 8

Member
אני רוצה לציין שאני לא מעודדת מוות

זה שאני רוצה למות זה לא אומר שאני מעודדת מוות .

כאב 8

Member
אני לא יודעת מה לעשות

1איך יוצאים מדיכאון ?
2איך מחזרים את הרצון לחיות
את התלהבות לחיים
3איך פותרים בעיות
4 איך מקבלים דברים שאי אפשר לפתור
5איך יוצאים מהמיטה
6 מאיפה מבאים כוחות
איך לאהוב את עצמך
איך לשחרר את העבר
איך לצאת מרגל של שנים רבות של חוסר מעש ועצלות או דיכאון וחרדה .
בקיצור מאיפה מתחילים .
האם יבזבז עוד שנים ועוש שנים מה יהיה אתי

אלישבע24

New member
כאב,

הרגשתי כמוך
יצאתי מזה בהחלטה לבצע כל יום מטלה אחת,
לאחר מכן שתיים וכו'.
ההתחלה מאוד קשה,
תנסי להיתמך בצד הטכני שלך.
נגיד מחר,תחליטי שאת הולכת לשתות קפה.
חצי שעה,20 שח ואת בצעד הראשון.

כאב 8

Member
גם שאני עושה דברים כאלה

יש לי מחשבות על הבעיות שלי אל שאין להם פיתרון ועל הרגשה הרעה שלעולם לא תעלם .הרגששה שאני עובדת על על עצמי. שאין טעם . יותר לחיים האלה .
אני יכולה לעשות צעד אולי אעשה אם אצליח אבל מה הטעם גם ככה אני לא נהנת מכלום ואז אני הרצון לחזןר למיטה שוב במהירות . אני מבינה שזה לוקח זמן ותאליך ובצעדים קטנים אבל מה עם הרגשה רעה שמלווה אותי ? הרגשה שאני אפס ומכוערת ועודד..

למעלה