עצוב..

חרוזים, יופי ומה שביניהם

אין טעם להוסיף על דבריה של בועות, כל מה שאמרה, בדיוק כך חשבתי כשקראתי. צרם לי החריזה, משהו בחריזה חוטא לסיטואציה. זה כמו ששתאר מעשה אונס בחריזה. יש בזה משהו לפגם. גם "חוות הדעת הסובייקטיבית שלך על יופיה, כל כך לא משתלבת בתיאור המעשה. מה בין יופי למעשה המתואר כאן? אנטיתיזה למי שלבושה פרובוקטיבית ומוכרת את גופה?????????? איך אתה יודע שבזה מדובר? אמנם היו כמה סיקורים בעיתונות על נערות בדרום שמוכרות את גופן בעבור זוג נעליים/מכנסיים או השד יודע מה. אך נבצר ממני להבין איך אתה יודע שכאן מדובר בזה??? נערות הרבה פעמים מתלבשות באופן פרובוקטיבי, ובעצם אינן באמת באמת מודעות למיניות שהן משדרות. הן נהנות לשחק את המשחק של ה"סקסית", אבל לא ממש מודעות למשמעות המלאה של המילה. כאן נכנסים לתמונה אותם סוטים שיודעים לנצל את התמימות המינית הזו של הנערות ומנצלים אותה לצרכיהם! יש תחושה של משחק ברגש באמצעות החריזה על חשבון המציאות העצובה כל כך...

לך...ולבועות..

מתנצל מראש אם פגעתי ברגשותיכן. לא זו היתה כוונתי. מבחינתי המסר הועבר,אולי לא בצורה נאותה מבחינתכן. מבקש סליחתכן.

ב ו ע ו ת

New member
לא פגעת ברגשותיי

ככה זה כשחיים עם אוולינה מספיק זמן, אין רגשות... אנחנו כבר נרגיש בקבר. פתאום נזכרתי שמ"עלובי החיים", הסיפור הנורא של הוגו עשו מחזמר, אז מה לנו כי נלין?! גילית אזרחות טובה, עשית מה שרבים לא היו עושים. לכל היותר היו מצקצקים בלשונם ואומרים "איזה חרא של עולם". אתה אדם אכפתי ועל זה ניתן רק לשבח אותך, כל השאר לא חשוב. אתה בסדר, בחיי. רק החריזה לא משהו (מחייכת). נעמה

לא פגעת ברגשותי, ולא זו היתה כוונתך

אין צורך לבקש סליחה.
בסך הכל כמו שאמרת, העברת את המסר, בדרכך, באמת בלי לנסות לפגוע. אני רק קראתי והבעתי את דעתי. לרגע לא היתה פגיעה אישית, או ניסיון מצידך לפגיעה אישית.
בסך הכל מאד אצילי ממך לבקש סליחה ממי שייתכן ולהבנתך נפגע ממך.
, אבל שוב זה לא נחוץ

תיראי..

אני דיווחתי לשוטר הוא ישלח ניידת לעשות סיור מידי פעם הייתי עם ביתי במקום ומן הטעם הזה לא יכולתי "להפריע" להם. לא תמיד אנו עושים דברים במטרה "שיצא מזה משהו" לא מנסה לתקן את העולם. העברתי את התרשמותי ממה שחוויתי,כאן בפורום וזה הכל. העניין בטיפול ומעקב של הרשויות-את שלי עשיתי.

ב ד ר ך

New member
../images/Emo5.gif

לא הבנתי את המקום לחריזה. קצת הזכיר לי את השיר המזעזע של אביתר בנאי. (שם לחריזה ישנה איזו שהיא מטרה בשיר !!"כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה"). אח"כ הזכיר לי את הסיפור של אותה נערה שהותקפה ונרצחה בדרך לקניון ועובר אורח שראה וחשב שמדובר בנערה שהשתכרה . לא הבנתי את ההבדל בין אם מדובר בילדה שעוסקת "בזנות" או בילדה שמוטרדת מינית . הרי שניהם חמורים ביותר ושניהם צריכים התערבות מיידית. כפי שאני מבינה שעשית. בררררר... פשוט מזעזע.

את החרוזים לא ראיתי

אבל את האירוע החמור והמזעזע, קראתי גם קראתי חושבת שפעלת נכון שהזמנת ניידת, כי זה לא משנה אם היא לוקחת כסף או שהוא מנצל אותה מינית, 2 המקרים חמורים באותה מידה. מקווה שהשוטר הגיע אליהם,ומקווה שאותו שוטר "הסביר" לה את מה שצריך להסביר ושהיא לקחה את זה לתשומת ליבה. והמבוגר? גועל נפש, מקווה שהמשטרה טיפלה גם בו. חושבת שגם אני הייתי מזמינה ניידת למקום, ונשארת באיזור כדי לוודא שהשוטר הגיע לשניים ובאמת טיפל באירוע כמו שצריך, רק בשביל השקט הנפשי

נטע31

New member
נכון שזה עצוב

אפילו עצוב מאוד אבל בוא תשמע סיפור: מורה שאלה בכתה את הילדים "מה יותר חשוב שכל או כסף"? ענה לה אחד הילדים: כסף אמרה לו המורה: אתה בטוח? אולי תחשוב על זה שוב חשב הילד וענה: כסף אמרה המורה: אני חושבת ששכל הרבה יותר חשוב ענה לה הילד: לכל אחד חשוב מה שחסר לו! אז עד כמה שהסיפור שלך עצוב ואפילו עצוב מאוד ישנן זויות ראיה אחרות שאנחנו לפעמים בכלל לא מודעים להן ואולי אפילו קצת מתנשאים.

נטע31

New member
אל תצטער

בעצם כן יש מה להצטער וזה כמובן על החוסר מודעות של הילדה. מה שבעצם היה חשוב לי להעביר זה שאנחנו לא יודעים מאיזה מקום זה בא לה, וזה יכול להיות מכל מיני מקומות, שכולם רעים. היא עדיין ילדה, היא עשתה בחירה (שוב אני חוזרת - בחירה ממקום רע). אתה נהגת איך שאתה חושב וזה כמובן בסדר, אבל מהמקום שלך.. לך תדע, אולי היא בכלל לא תעריך שמישהו דאג לה (אתה, שוטר), להפך, אולי תחשוב: התקלקלה לי תשומת הלב שהייתי אמורה לקבל, החום שחסר לה, או הג'ינס שציפתה שיקנה..

החתולית

New member
אני מסכימה עם החתול

אין כאן שום גוונים אפורים, איש בוגר עם קטינה מתחת גיל 17 - זה לא חוקי, לא מוסרי ולא הגון, איש בוגר עם קטינה מעל גיל 17 - זה לא מוסרי ולא הגון, אבל חוקי. הוא יכול להגיד שהסכימה, הוא יכול להגיד שפיתתה אותו, הוא יכול להגיד מה שבא לו - זה מגעיל ומחריד ולא שום דבר אחר.

למעלה