עצוב

לא נכון!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

מתקשה להאמין... אבל מצד אחד.. רציני.. כמה אפשר לשחק?. למרות שבלי קשר ליופי שלו הוא שחקן מעולה! נחכה ונראה...

StArShInE2

New member
למה ?

למה הוא חושב שהוא לא יראה טוב בגיל חמישים? למה הוא חושב שמציעים לו תפקידים רק כי הוא מושלם? הוא פשוט שחקן ענק! וזה לא משנה בן כמה הוא!

מיצי007

New member
איזה בולשיט!

כל כך צהוב האתר הזה שפשוט מסריח להיכנס אליו. זה כזה בולשיט, הדבר האחר שמעניין את ג'וני זה "הסמל סקס שהוא מייצג" כביכול...כל כך לא נכון, ומזאת השטות הזאת שהוא נותן לעצמו עוד 7 שנים כדי להראות טוב כמו שהוא נראה עכשיו. לפי הבחירה שלו בסרטים, הייתי אומרת שממש לא מעניין אותו איך הוא נראה ואם הוא סקסי או לא. וג'וני וונסה לא חושבים לעבור לאנגליה...קיצר כתבה מטומטמת ושיקרית למדי.

tali44

New member
אני ממש מקווה שאת צודקת!!!

אני ימות אם הוא יפסיק לשחק!!

nitzan s

New member
תודה שאת פה!! =]

אחרת עוד הייתי מאמינה לכתבה הזאת אבל מזל שאת פה כדי להזכיר לי שג'וני תמיד אמר שהוא שונא את זה שמנסים למכור אותו כפרצוף יפה ושלא אכפת לו בכלל מכל זה ואם הוא יפסיק עוד 7 שנים מה שלא נראה לי זה יהיה בגלל שהוא ירצה הפסקה ובטח שלא בגלל שהוא כבר לא סמל סקס או משהו כזה הוא פשוט שחקן אדיר זה מה שהוא!! =]

johnny depp1

New member
אין מצב!

כמה שזה נראה נכון. זה פשוט לא נכון. הרי כל החיים הוא רק אומר שהיופי זה לא מה שמזיז לו ופתאום הוא חושב לפרוש בגלל איך שהוא יראה? אוי נו באמת! כלכך ממקווה שזה לא נכון! חח

פשוט אסון.. מקווה שהוא צוחק

הוא תמיד יהיה חתיך הורס אבל גם אם לו הכי חשוב זה הכישרון שלו למשחק וזה לא משתנה כל כך מהר.... ג'וני אובתים אותך גם שתהיה סבא

annafff

New member
לפי דעתי זה שטויות במיץ אגבניות!!!

כאילו שמה שמעניין את ג'וני זה היופי שלו בסרטים.... מה עם המשפריים של אדוארד נראה לכם שהוא חשב שהוא נראה שם טוב או לא ובגלל זה הוא בחר את הסרט? זה ממש לא נכון! אני חושבת שזאת שטות! צהוב צהוב צהוב!!!!!! אולי הוא יפרוש בגיל 50 אבל לא בגלל המראה! יש שחקנים שנראים נורא והם כל כך מוכשרים ונהרצים! הרבה אנשים פורשים בשיא כדי לו ליפול אבל אני מקווה שג'וני לא יחשוב ככה....... נראה אני מקווה שלא! הוא יראה חתיך בכל מיקרה....ח.... זהו זאת דעתי...

איזה שטויות!

אם הוא יפרוש אני צנצנת. יש בעולם טיפה יותר מסקס ויופי שאנשים כל הזמן מתעסקים בו, בעולם יש גם רגשות אמיתיים, והוא השחקן הכי טוב שנולד, ובם אדם שהוא יפה ישאר יפה לנצח, לא משנה באיזה גיל ולא משנה מה הוא יעשה לעצמו, לא משנה כמה קמטים יהיו לו, ולא משנה מה צבע השיער שלו, ישארו לו אותם פנים ואותו יופי כובש שיש לו ושהיה לו מאז ומתמיד. {בשורה התחתונה, הוא לא יפרוש.}

למעלה